2008.01.23.@ 11.01

És nem lettem meleg

Mert akár lehettem is volna…az élet különös játéka folytán ugyanis egészen kiskoromtól, vagy legalábbis nemi identitástudatom ébredezése óta számos meleg vesz körül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Valamiért szeretnek a homoszexuális srácok, holott szerintem egyértelmű, hogy nem vagyok meleg. Megfordítva az előző mondatot: jól érzem magam homoszexuális fiúk között, pedig a legkisebb szikrát sem érzem, hogy lángra lobbanjak bármelyikük irányába. Lehet, hogy éppen emiatt tudok felszabadultan viselkedni a társaságukban, sok nem homoszexuális barátom megrökönyödésére, akiket viszont feszélyez meleg barátaim jelenléte. Pedig nem kell tőlük félni. Olyannyira nem, hogy én vagyok arra az élő példa, hogy hiába vesznek körül szinte csak meleg barátok, attól még van feleségem és gyerekem. Őt sem féltem tőlük, pedig fiú. Ugyanis soha, semmilyen atrocitás nem ért részükről. Mondjuk, én nem sorolom ide, amikor egészen plasztikusan tájékoztatnak arról, mit tennének velem, ha kettesben maradnánk. „Csak egy másik fiú tudja igazán, hogy mi a jó a másiknak” – próbálják érveiket empirikus alapon felépíteni, de nálam mindhiába. „Csak két fiú tud igazán vadul és jól csókolózni” – avattak be a részletekbe, és még azt sem zárom ki, hogy igazuk van, de mégsem szeretném, ha csókolózás közben szikrázna a borostám. Mindezt próbálják vicces köntösbe öltöztetni, de azért az is benne van, hogy titkon reménykednek, majd egyszer, hátha. Pedig nem. És ne legyen gyanús, hogy folyamatosan tagadok, de erre születni kell, nem tanulható, nem is nagyon hiszek abban, hogy lehet divatból „bemelegedni”. 

Mivel nem utaztam arra, hogy így alakuljon, egyszerűen annyi történt, hogy azok közül, akikkel felnőttem, ketten a másik térfelet választották. Tehát az esélyem a „felismerésre” nekem is meglett volna. Azt, hogy mind a mai napig teher másnak lenni, az is bizonyítja, hogy sokáig titkolták előttem is, én meg az egyértelmű jelek ellenére sem akartam észrevenni, hogy mi a pálya. Aztán észrevétlenül megtört a jég, sőt, teljesen felolvadt. Mára tudom, mi célt szolgál a zöld gumicsizma a fürdőszobában (erre gerjednek), és mi mindent lehetett előző éjszaka a helyes mérnöknek tanuló fiúval csinálni a teraszon, vagy a csopaki nyaralóban. 

Engem ezek nem taszítanak, hanem rettenetesen szórakoztatnak. Egy olyan világba enged betekintést, amely a heteroszexuális férfiak 95 százalékának visszataszító, mert ismeretlen. Pedig kár feltenni a szemellenzőt, meleg barátai mindenkinek vannak, csak éppen előttünk láthatatlanok. Ráadásul melegnek lenni nem annyi, hogy „ööööö, ledobom a szappant, aztán megcsinállak hátulról”…Az ilyen típusú köznapi sztereotípiák miatt sokan félnek kettesben maradni egy meleg férfival. Alaptalan az aggodalom, ha valódi jelét nem adjuk az érdeklődésnek, nem lehet „bajunk”. Attól sem kell tartani, hogy közösen zuhanyzunk fallabdázás után, ilyen esetben sem „áll a zászló”. 

Furcsa volt megszokni, hogy valamiért bejövök a meleg férfiaknak. Ez kicsit zavart is, mert a nők körében nem vagyok ennyire sikeres. Sokáig tartott mire megfejtettem a titkot: a homoszexuálisoknál jó pont, ha a pasi amellett, hogy férfias, picit cuki is. Egy nőnél ez már nem jön be annyira. Viszont mára megszoktam, hogy az összekacsintásért cserébe, meleg társaságban érezhetem igazán férfinak magam. Ráadásul iszonyatosan jól lehet csajozni velük. Egyrészt nem nyúlják le a jelöltet, másrészt a nőkben van némi hittérítői hajlam, hogy ők majd visszaterelik a „jó” útra az eltévedt bárányt, emiatt keresik társaságukat. A kísérlet reménytelen, vigasztalódni meg ott maradok én.

2009-től egy nemrég elfogadott jogszabály legalizálja a melegek és a leszbikusok együttélését, közelítve jogaikat a heteroszexuális párokéhoz. Akár arra is lesz lehetőségük, hogy anyakönyvezető és tanúk előtt hivatalosan is igent mondjanak egymásnak, ezzel megpecsételve együttélésüket. Tehát a jopgszabály szerint egyenlőbbek leszünk, mint valaha, barátokká viszont csak belülről válhatunk. Érdemes próbálkozni!

Szöveg: Somogyi Péter

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 jel, ami miatt egyre biztosabb, hogy szerelmes vagy

Ha ezeket tapasztalod, nem csoda, hogy még 2020-ban is rózsaszínben látod a világot!

Ha alacsonyabb vagy, mint a pasid, erre érdemes figyelned az ágyban

Mutatunk pár szexpózt, ami kifejezetten a nagy magasságkülönbséggel működik!

20 cuki ötlet, ha nem tudod, mit írj a szerelmes fotód mellé Instán

Amikor többre vágysz néhány hashtegnél és emojinál!

7 dolog a nők szerint, amit a pasiknak másképp kéne csinálniuk szex közben

Ezeket a dolgokat nem akarják újra és újra megtanítani a pasiknak...

„Ezért szexelek titokban idegenekkel”

Egy bevállalós csaj elképesztő őszinteséggel mesélt a tapasztalatairól.

5 kérdés, amit fel kell tenned magadnak az első szex után

Végre eljött az ideje az első oltári hancúrnak az új pasival? Cool, akkor most tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és válaszolj rájuk őszintén.

5 testrész a pasik szerint, amiről a nők hajlamosak megfeledkezni szex közben

És amiért nagyon hálásak lesznek, ha kezelésbe veszed őket.

10 pasi elárulta, szerinte milyen a jó barátnő

A Redditen osztották meg a névtelen vallomásaikat.

Végre kiderült, a pasik érzik-e a női orgazmust

Most választ kaphatsz az egyik legégetőbb kérdésre.

16 gondolat, ami minden nőnek eszébe jut, miközben a zuhanyzóban szexel

Ugye milyen nehéz ellazulni, ha közben úgy érzed, mintha egy durva kiképzésen lennél? Ami a filmekben álomszerűen szexinek tűnik, az a valóságban kész K.O.

4 jel, hogy a pasi bosszúálló típusú ex lesz

Nincs annál jobb érzés, amikor egy srác számára mindennél fontosabb vagy, de az sem árt, ha nyitott szemmel létezel a kapcsolatban. Néhány Cosmo-olvasó elmesélte, milyen jelek utaltak arra, hogy a srác finoman fogalmazva sem lesz az exek gyöngye.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?