2008.01.23.@ 12.01

Miért fázik a nő?

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? Mi a célunk itt e földön? Batman legyőzné-e Supermant? Miért fáznak a nők, amikor a férfiak nem? Ezek is az élet közhelyes, vagy éppen vicces, de tulajdonképpen nagy kérdései, melyekre eddig még az égadta világon senki sem adott világos választ. Most viszont próbáljuk meg férfiszemmel körüljárni a legutolsó kérdést! Azaz miért is fáznak a nők, míg mi nem?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Száz százalék, hogy a megoldáshoz az ősember idejéig kell visszapörgetnünk az idő kerekét. Elméletem szerint a férfiakat a vadászatra találták ki, míg a nők az otthon melegének, nyugalmának a megteremtéséért szorgoskodnak. A zsákmányt nehéz bekeríteni, levadászni, hazacipelni, ráadásul közben a zord időjárással, az esővel, a széllel, a faggyal is meg kell küzdeni. Nyilvánvaló, hogy ez a testet és a lelket is edzi, szívóssá és ellenállóvá tesz, miközben a szervezet simán alkalmazkodik a hideghez is, szóval csak pár nap, és a fázás, mint olyan, eszünkbe sem jut. Valaha, aki nem volt elég kemény, aki nem bírta az időjárás viszontagságait elviselni, és ennek köszönhetően nem szerzett elég zsákmányt, az egyszerűen nem lehetett elég csábító a nők szemében, hiszen kinek kell egy nyápic hím? Hát persze, hogy senkinek. Viszont, ha egyedül maradt, akkor elszállt még a minimális lehetősége is annak, hogy párt találjon, és az amúgy életre nem való génjeit továbbörökítse. Mert azt minek? A gyengék ebből kifolyólag, finoman szólva elhullottak, azaz kiestek a versenyből. Itt kell még megjegyeznem, hogy a koncentrációs készség is a vadak űzése, elejtése során ivódott a férfiakba, azaz ezek a jellemzők nagyban hozzájárultak a vadászatok – a nők körében is – osztatlan sikeréhez. Szóval az a férfi volt a menő, és kellett a nőknek, aki sok húst vitt haza. 

A zord vadászati körülményekkel szemben a nők a jól fűtött barlanglakásaikban figyelve őrizték a tüzet, gyermekeiket szoptatták és nevelték, főztek, ékszereket készítettek, cicomázták magukat, azaz esőben, fagyban nem kószáltak el messzire az ismeretlenbe. Így aztán nem is volt szükségük arra, hogy alkalmazkodjanak az időjárás viszontagságaihoz. A férfiaknál ezért nem lehetett szempont a párválasztás során, hogy a gyengébb nem képviselői mennyire bírják a hideget.

A lényeg tehát az, hogy a nők a barlang adta kényelemben nem fáztak. Mert meleg volt. Miért tették volna? Azóta viszont folyamatosan panaszkodnak, ha hideg van. Pedig fel kéne fogni végre, hogy a tél egy sokkal, de sokkal kellemesebb évszak, mint a nyár. Nyáron ugyanis, amikor döglesztő a kánikula, lehetetlen eléggé levetkőzni, meztelenül meg mégsem lehet járni a nyílt utcán, az izzadás garantált. Télen viszont: bármilyen hideg van, az embernek csak annyi a dolga, hogy felvesz még egy réteget, és akkor nem fázik. Pulóver meg van elég. Például nézzünk meg egy kellemes, februári síelést! Néhány kör a felvonón, és a pálya környéki melegedők kikkel vannak tele? Hát a nőkkel. És miért? Mert fáznak. És azt még megértem, hogy vadászni nem jártak az őskorban, de azt semmiképpen sem, hogy a polár pulcsik és télikabátok világában miért mondanak nemet tömérdek olyan szórakozási lehetőségre, mely a télhez kötött. Megfejthetetlen. Nem baj! Amíg ők ülnek a sípálya mellett a hüttében, addig mi vígan síelhetünk. Ráadásul úgy, hogy senki nem szól ránk, ha meredek pályán szeretnénk lesiklani. 

Ősemberek, évezredek ide vagy oda, a férfiak jobban bírják a hideget mint a nők. Ez a természet rendje és ez így van jól! 

Szöveg: Horton Miklós

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„Így váltottam valóra a barátnőm legdurvább fantáziáját”

A csaj egyszerre öt pasival akart együtt lenni.

5 jel, hogy a pasid még mindig beléd van esve

Igen, még akkor is, ha már évek óta jártok!

Kiderült: ez a pasik legnagyobb szextitka

Most megtudhatod, mit rejtegetnek!

Ezért ne randizz a munkatársaddal

A szíved mélyén te is tudod, hogy rossz ötlet.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?