2008.01.23.@ 12.01

Miért fázik a nő?

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? Mi a célunk itt e földön? Batman legyőzné-e Supermant? Miért fáznak a nők, amikor a férfiak nem? Ezek is az élet közhelyes, vagy éppen vicces, de tulajdonképpen nagy kérdései, melyekre eddig még az égadta világon senki sem adott világos választ. Most viszont próbáljuk meg férfiszemmel körüljárni a legutolsó kérdést! Azaz miért is fáznak a nők, míg mi nem?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Száz százalék, hogy a megoldáshoz az ősember idejéig kell visszapörgetnünk az idő kerekét. Elméletem szerint a férfiakat a vadászatra találták ki, míg a nők az otthon melegének, nyugalmának a megteremtéséért szorgoskodnak. A zsákmányt nehéz bekeríteni, levadászni, hazacipelni, ráadásul közben a zord időjárással, az esővel, a széllel, a faggyal is meg kell küzdeni. Nyilvánvaló, hogy ez a testet és a lelket is edzi, szívóssá és ellenállóvá tesz, miközben a szervezet simán alkalmazkodik a hideghez is, szóval csak pár nap, és a fázás, mint olyan, eszünkbe sem jut. Valaha, aki nem volt elég kemény, aki nem bírta az időjárás viszontagságait elviselni, és ennek köszönhetően nem szerzett elég zsákmányt, az egyszerűen nem lehetett elég csábító a nők szemében, hiszen kinek kell egy nyápic hím? Hát persze, hogy senkinek. Viszont, ha egyedül maradt, akkor elszállt még a minimális lehetősége is annak, hogy párt találjon, és az amúgy életre nem való génjeit továbbörökítse. Mert azt minek? A gyengék ebből kifolyólag, finoman szólva elhullottak, azaz kiestek a versenyből. Itt kell még megjegyeznem, hogy a koncentrációs készség is a vadak űzése, elejtése során ivódott a férfiakba, azaz ezek a jellemzők nagyban hozzájárultak a vadászatok – a nők körében is – osztatlan sikeréhez. Szóval az a férfi volt a menő, és kellett a nőknek, aki sok húst vitt haza. 

A zord vadászati körülményekkel szemben a nők a jól fűtött barlanglakásaikban figyelve őrizték a tüzet, gyermekeiket szoptatták és nevelték, főztek, ékszereket készítettek, cicomázták magukat, azaz esőben, fagyban nem kószáltak el messzire az ismeretlenbe. Így aztán nem is volt szükségük arra, hogy alkalmazkodjanak az időjárás viszontagságaihoz. A férfiaknál ezért nem lehetett szempont a párválasztás során, hogy a gyengébb nem képviselői mennyire bírják a hideget.

A lényeg tehát az, hogy a nők a barlang adta kényelemben nem fáztak. Mert meleg volt. Miért tették volna? Azóta viszont folyamatosan panaszkodnak, ha hideg van. Pedig fel kéne fogni végre, hogy a tél egy sokkal, de sokkal kellemesebb évszak, mint a nyár. Nyáron ugyanis, amikor döglesztő a kánikula, lehetetlen eléggé levetkőzni, meztelenül meg mégsem lehet járni a nyílt utcán, az izzadás garantált. Télen viszont: bármilyen hideg van, az embernek csak annyi a dolga, hogy felvesz még egy réteget, és akkor nem fázik. Pulóver meg van elég. Például nézzünk meg egy kellemes, februári síelést! Néhány kör a felvonón, és a pálya környéki melegedők kikkel vannak tele? Hát a nőkkel. És miért? Mert fáznak. És azt még megértem, hogy vadászni nem jártak az őskorban, de azt semmiképpen sem, hogy a polár pulcsik és télikabátok világában miért mondanak nemet tömérdek olyan szórakozási lehetőségre, mely a télhez kötött. Megfejthetetlen. Nem baj! Amíg ők ülnek a sípálya mellett a hüttében, addig mi vígan síelhetünk. Ráadásul úgy, hogy senki nem szól ránk, ha meredek pályán szeretnénk lesiklani. 

Ősemberek, évezredek ide vagy oda, a férfiak jobban bírják a hideget mint a nők. Ez a természet rendje és ez így van jól! 

Szöveg: Horton Miklós

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ha alacsonyabb vagy, mint a pasid, erre érdemes figyelned az ágyban

Ha alacsonyabb vagy, mint a pasid, erre érdemes figyelned az ágyban

Mutatunk pár szexpózt, ami kifejezetten a nagy magasságkülönbséggel működik!

20 cuki ötlet, ha nem tudod, mit írj a szerelmes fotód mellé Instán

Amikor többre vágysz néhány hashtegnél és emojinál!

7 dolog a nők szerint, amit a pasiknak másképp kéne csinálniuk szex közben

Ezeket a dolgokat nem akarják újra és újra megtanítani a pasiknak...

„Ezért szexelek titokban idegenekkel”

Egy bevállalós csaj elképesztő őszinteséggel mesélt a tapasztalatairól.

5 kérdés, amit fel kell tenned magadnak az első szex után

Végre eljött az ideje az első oltári hancúrnak az új pasival? Cool, akkor most tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és válaszolj rájuk őszintén.

5 testrész a pasik szerint, amiről a nők hajlamosak megfeledkezni szex közben

És amiért nagyon hálásak lesznek, ha kezelésbe veszed őket.

10 pasi elárulta, szerinte milyen a jó barátnő

A Redditen osztották meg a névtelen vallomásaikat.

Végre kiderült, a pasik érzik-e a női orgazmust

Most választ kaphatsz az egyik legégetőbb kérdésre.

16 gondolat, ami minden nőnek eszébe jut, miközben a zuhanyzóban szexel

Ugye milyen nehéz ellazulni, ha közben úgy érzed, mintha egy durva kiképzésen lennél? Ami a filmekben álomszerűen szexinek tűnik, az a valóságban kész K.O.

4 jel, hogy a pasi bosszúálló típusú ex lesz

Nincs annál jobb érzés, amikor egy srác számára mindennél fontosabb vagy, de az sem árt, ha nyitott szemmel létezel a kapcsolatban. Néhány Cosmo-olvasó elmesélte, milyen jelek utaltak arra, hogy a srác finoman fogalmazva sem lesz az exek gyöngye.

4 meglepő jel, ami arra utal, hogy megcsalnak

Egy szakértő beszámolt az intő jelekről a Bustle nevű lapnak. Most megtudhatod, mire érdemes odafigyelned.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?