2008.01.23.@ 11.01

Testi freskók

Nem hallottátok Amanda Lepore hírét? Véletlenül bukkantam az arcképére az interneten, és leglidércesebb álmaimban köszön vissza azóta is. A nő arcán több a festék, mint a Sixtus kápolna mennyezetén, ráadásul ennek a legnagyobb része tetkó. Ezt mi, férfiak nem hagyhatjuk szó nélkül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Magas, szőke lány volt csípőnadrágban és fekete topban. Nem az esetem, ha az lenne, esélyem nála – ritkás fekete hajam, rossz tartással megspékelt 172 centim miatt – amúgy sem lenne. Tét nélkül dumáltunk – beszéltem, kuncogott, beszéltem, nyerített. Nem akartam őt jobban megismerni, nem érdekelt igazán, mégis nagyon izgatott, hogy tudhatja a választ a női nem egyik legfurcsább, számomra mindmáig megmagyarázhatatlan jelenségére: minek szedette ki a szemöldökét, ha utána egy grafitceruzával visszarajzoltatja?! Miért gondolja úgy, hogy természetesnek hat a szőke haját a szemétől elválasztó fekete határvonal?! Nem mertem megkérdezni. (Az ilyen lányoknak mindig nagyon nagydarab, 300 kilót fekvenyomó „kedveseik” vannak.)

Reméljük, lejön…

Zsuzsihoz nem tudtam úgy felmenni, hogy már ne lett volna legalább a szája kisminkelve. Ráadásul furcsa helyen. Ott, ahol már nem is volt szája. Azt, hogy ismerem a sminktetoválás kifejezést, neki köszönhetem. Ugyanis kiderült, hogy pengeszájúnak gondolja magát, ezért egy centi vastagságban körbetetováltatta a száját. „És hogyan tudod leszedni?“ – szakadt ki az aggódó kérdés belőlem, de a válasz még inkább megdöbbentett. Miszerint ezt rendszeresen újra kell színezni, mivel lekopik. Ez utóbbi jó hír- dünnyögtem, természetesen már csak az utcán. És akkor jöttem rá: vannak nők, akik első ránézésre inkább tűnnek transzvesztitának, mint jó csajnak. És ez nyilván nem is véletlen, hiszen a transzvesztiták megjelenése már maga egy merő túlzás: ők mindent elnagyolnak, amit egy nőnek a természet megadott, nekik viszont nem. De amikor nők esnek túlzásba, az már tényleg nagyon sok tud lenni. Így történhet meg, hogy egy félresikerült szájtetoválás „áldozata“ úgy néz ki, mint aki kakaót ivott. Ráadásul neki még tetszik is.
Persze lehet, hogy a hiba bennem van, mivel nem tudom értékelni azt, amit Te szexinek, vagy éppen szépnek gondolsz. Ezesetben válaszokat várok a szerkesztőségbe. Vajon a több ezer éves kínai kultúra egy aprócska szeletét ismeri-e az a hölgy, akinek a fekete tangája alól kínai betűk látszanak? 

Azt pedig pláne nem gondolom, hogy az Úr puszta feledékenységből teremtette Éva csípőjét vízből ugrándozó delfintetoválás nélkül. Valószínűbb inkább, hogy enélkül is tökéletesnek gondolta a női nemet. Bár hozzá kell tennem, ismertem egy lányt, akinek Mickey egér figyelt a hasán. Mikor terhes lett, egyre csak nőtt az egér feje, és ő ezen minden nap órákig nevetgélt.

És ami örökre szól…

És persze van a tetoválásoknak egy durvább módja is: a varratás. Ami jól állt például George Clooneynak az Alkonyattól pirkadatigban, az már kevésbé vonzó az egyébként dögös Oláh Ibolyán. Lányok, akármilyen nehéz is ezt elfogadni, ti is meg fogtok egyszer öregedni. És akkor a színes sárkány, a borostyánbokorba ágyazott pillangó, vagy akár a Metallica felirat is bizony összeomlik és később csúnya lesz. Sokkal rondább, mint a szimplán megereszkedett bőr.
És bár viccesnek találtam, hogy Juli, miután élete értelme elhagyta, Mozart Requimjének teljes Confutatis tételével tervezte hátát beborítani (szövegestül-kottástól), talán pár év múlva már nem fog szemrehányást tenni magának, hogy mégsem volt elég bátorsága belépni a tetováló szalonba.

Szöveg: Somogyi Péter

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?