2008.01.24.@ 11.01

A 7 legjobb vadiúj szextrükk

A Cosmo megkérte szexszakértőit: alkossanak új pajzán pozitúrákat. Elküldtük a pályaműveket sorsolással kiválasztott olvasóinknak, és ők – afféle zsűriként – megszavazták azt a pózt, amelyik odahaza a legjobban elbűvölte a pasijukat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Cosmo szerkesztősége felkért hét szexszakértőt: gondoljanak ki minél tombolóbb pozitúrákat, haladóknak. A Cosmo Szexverseny részvevőinek nevét nem hozzuk nyilvánosságra, vérforraló ötleteiket – és a helyezéseket – annál inkább! 

Köszönjük a lelkes zsűritagoknak (és a hozzájuk tartozó szerencsés pasiknak), hogy segítették munkánkat. Most tehát nézzétek, melyik pozitúra kapta a legtöbb szavazatot. És persze teszteljétek le ti is mind a hetet – az se baj, ha a házi végeredmény nem egyezik a hivatalossal! 

1. Labdázás 

Így csináld: Feküdj hanyatt egy nagy gyógylabdán (vagy strandlabdán), tedd szét a két lábad, a talpad legyen a padlón, kezeddel támaszkodj ugyancsak a padlón, fejedet tartsd fölemelve.
A pasid térdeljen le veled szemközt és úgy hatoljon beléd. Döfkölődés közben vagy maradjon térdelve és emelje meg a csípődet, vagy feküdjön rád egész testével, és közben a földre tett tenyerén tartsa meg a súlyát. Te pedig vagy a két fenekét megmarkolva húzd magadba a srácot, vagy egyensúlyozz a földre fektetett kezeden, amíg ki-be jár benned.
Mitől jó a pasinak: A gyógylabda könnyen kigurul alólad, ha partnered túl erősen gyömöszöl, ezért vissza kell fognia magát, mert elég egy hevesebb lökés, és a földön vagytok. Az óvatoskodástól a vágya lassú izzásra áll be. Az egyensúly megőrzéséhez neked a medencédet kell följebb emelned, így a srác olyan mélyen jut beléd, hogy maga is meglepődik.

2. Csak egy játékszer 

Így csináld: Akkor se engedd be magadba a pasit, amikor már nagyon fel van izgulva, ebben a menetben ugyanis úgy akarsz a csúcsra jutni, hogy a szerszámát csupán szexuális segédeszköznek használod. Pár tipp: Kerekedj felülre, de ne hagyd behatolni, hanem csúszkálj – kívülről – a dorongján. Vagy feküdjetek szemtől szembe, vedd a péniszét a kezedbe, és a fejével ingereld a csiklódat. És ne leplezd, ha közeledik az orgazmus… Heves mozgásod annyira felpörgeti társadat, hogy veled egyszerre fog élvezni.
Mitől jó a pasinak: Fura, de gyakori férfiálom: „használj, mit egy tárgyat!” Ez itt most valóra válik. Turbóorgazmusba hergeli a tudat és a látvány, hogy kéjpontjaidat vele mint puszta eszközzel birizgálod, vagyis hogy őt magát szerszámmá fokozod le. 

3. Necces dévajkodás 

Így csináld: Már amikor megérkezik a pasi, akkor se legyen rajtad más, csak egy neccharisnya. Csábosan tekerd le a lábszáradról és ugyanolyan izgatóan húzd fel a fél kezedre. Csöppents síkosítót a farkára, és a hálós kezedet csúsztasd arra a barázdára, ahol a pénisz rúdja és feje találkozik. Ahogy a pasi simogatásodtól felhevül, nyomj ki még pár csöpp síkosítót (különben dörzsöl a necc). Úgy élvezzen el, hogy a necces kezedet gyorsan fel-alá húzod a fejrészen, a másik kezeddel pedig keményen dolgozol magán a rúdon.
Mitől jó a pasinak: Meztelen tenyered lágyan simogatja a dorongját, eközben a necc recés anyaga durvább hatást kelt a legérzékenyebb pontján: a pénisze fején – ilyen élményben eddigi élete során még aligha volt része. Bizonyára az is felajzza, hogy egy ilyen rosszlányos szerelés hozza rá a gyönyört, hiszen ahányszor lenéz és látja, hogy mit művelsz, arra fog gondolni: az a szexi ruhadarab, amellyel dolgozol, pár perce még a lábadon feszült. 

Folytatás a Cosmóban…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Vagina súlyzó a legújabb őrület

Ha azt hitted, már mindent láttál a témában, hát tévedtél! Most megtudhatod, hogyan működik egy ilyen edzés!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?