2008.01.24.@ 12.01

Vonzd be a szerelmet! Képes vagy rá!

Az újévi fogadalmaid között szerepel a Nagy Ő megtalálása? Az önbizalomtréningtől kezdve a mágiáig összegyűjtöttük neked a legjobb tippeket, hogy rád találjon a szerelem.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1. Elég az önsajnálatból! 

Ha már hónapok (ne adj’ Isten, évek) óta otthon szomorkodsz, mert egyszer csúnyán elbánt veled egy férfinak nevezett rongy, ne csodálkozz azon, hogy az összes tévésorozat szereplőjét Jókaihoz illő részletességgel tudod bemutatni, ellenben egy árva valódi új kapcsolatot sem tudsz felmutatni. Itt az ideje, hogy újra elkezdj hinni önmagadban, és abban, hogy képes vagy bevonzani a megfelelő személyt az életedbe. Az igaz szerelem, el kell szomorítanunk, az esetek vajmi kis százalékában (gyakorlatilag nulla) kopogtat be az ajtódon. Tehát ki kell lépned rajta. Tudod, olyan emberek közelednek feléd, amilyen te vagy… Ha vidám, mosolygós, nyitott csajként jelensz meg bárhol, figyeld meg, a társaság jófejei hamarosan melléd csapódnak. Bárkit is vonzol be az életedbe, az annak a visszatükröződése, hogy ki is vagy az adott pillanatban. Szóval, ha folyamatosan kételkedsz abbéli képességedben, hogy találkozol a megfelelő emberrel, akkor valószínűleg mindig a rossz személybe is fogsz belebotlani! Hogy egy klasszikust idézzek: „a legszexibb egy nőben az önbizalom”! Tölts időnként néhány őszinte órát önmagaddal: keresd döntéseid okát, következményeit, indítékait. Ismerd meg önmagad, például a kineziológia vagy az autogén-tréning, esetleg egy pszichológus segítségével. Erre minden embernek szüksége volna, ne hidd, hogy beteg vagy, netán bolond, azért, mert segítséget kérsz – ezek igencsak ósdi gondolatok. Ha tisztában vagy önmagaddal, akkor fogsz rátalálni arra a partnerre, aki igazán hozzád való. .

2. Ne parázz rá a szerelemre! 

Határozd el magad a megújulásra, hívd át a barátnőidet, és az ő hathatós segítségükkel (megakadályozzák majd, hogy meggondold magad), kirittyentve (tudsz te még bombázó lenni, ugye?) vesd bele magad újra az (éjszakai) élet körforgásába. Feledkezz meg a (talán már nem is létező) problémáidról, és koncentrálj arra, hogy ma este (és persze holnap reggel is…) kifejezetten jól fogod magad érezni. Érdeklődj, légy kíváncsi. Ha arra fókuszálsz, hogy megismerj másokat, hogy figyelemmel közeledj akár a régi barátaidhoz, akár az újakhoz, hirtelen sokkal jobban fogod magad érezni. A saját bajaid már úgyis kissé unalmasak voltak, nem igaz? Ha nem csak az érdekel, hogy veled mi van, sokkal több embert fogsz vonzani, sokkal szívesebben beszélgetnek majd veled mások is. De! Soha ne azzal a kizárólagos szándékkal indulj el otthonról, hogy szerelmet találj. Határold el magad attól az érzéstől, hogy most feltétlenül meg akarsz ismerni egy különleges embert. Elég a görcsös pasi-keresésből, inkább élvezd az életet. A megfelelő személy biztos be fog lépni az életedbe egy nap, és amiatt fog vonzódni hozzád, aki vagy. Ehhez arra van szükség, hogy a jelenben élj, lazulj be! Így lesz egyre nagyobb valószínűsége annak, hogy megtörténik veled az, aminek meg kell történnie. Ha ahhoz van kedved, flörtölj, és némi szex sem fog megártani. Egy kiéhezett, túlontúl elszánt nőnél kevés taszítóbb létezik egy férfi szemében.

Cosmó ezo-tipp: 

Tudatosítsd magadban, hogy minden rendben van veled. Nem „nincs semmi baj”, hanem „minden oké”. Töröld ki a szótáradból a „nem” szócskát, mert azt az agy képtelen parancsként értelmezni. Hibás az a mondat, hogy „nem leszek boldogtalan”, fogalmazz úgy, hogy „boldog és elégedett vagyok önmagammal, harmóniába kerülök önmagammal”! És ne ess kétségbe, ha nem kopogtat azonnal a pasi! Te egész ember vagy, aki képes boldog lenni a maga teljességében. Ha ez valóban így van, az lesz az igazán vonzó az (igazán vonzó) férfiak számára

Folytatás a Cosmóban…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?