2008.01.31.@ 12.01

Hangolódjatok egymásra!

Partnered minden együtt töltött percben a szexszel nyaggat, te viszont nem kívánod olyan gyakran az együttlétet? Hangoljátok össze libidótokat, hogy mindketten elégedettek legyetek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

• Ha nincs hozzá semmi kedved 

Ha egyáltalán nem kívánod a szexet, kedvesen, de határozottan mondj nemet! Fontos, hogy éreztesd partnereddel, nem őt utasítod vissza, csupán az együttléthez nincs kedved.

• Gondolkozz és cselekedj!

Ne várd el a pasidtól, hogy minden alkalommal neki kelljen ébresztgetnie libidódat! Saját magadnak fogalmazd meg, mi az, ami beindít. Ha ezekkel tisztában vagy, könnyebben tudod feléleszteni szexuális étvágyadat.

• A biológiai óra összehangolása

Előfordulhat, hogy az egyikőtök csak este hancúrozna, míg a másikótok inkább a reggeli szexet szereti. Keressetek mindkettőtök számára megfelelő időpontot az együttléthez! Izgalmas lesz kitapasztalni a tökéletes alkalmat.

• Nem kell mindig a behatolás

A szexuális együttlét nem mindig egyenlő a nemi aktussal. Nagyon sok nő nem jut el a csúcsra pusztán szeretkezéstől, ezért azt egy idő után unalmasnak találhatja. Kényeztessétek egymást orálisan vagy kézzel, esetleg vessetek be játékszereket is! 

• koncentrálj!

Ne higgy annak a tévhitnek, hogy teljesen el kell lazulni szex közben. Összpontosítsd figyelmedet az erotikus érzetekre, szorítsd össze fenék- és combizmaidat, illetve az alhasi területet! Ez jelentősen megnöveli az érzéki hatásokat.

Szöveg: Berende Alexa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?