2008.02.04.@ 14.02

4 ok, ami miatt hallgat a pasid

Nem tudod, miért ül szótlanul egész este? Ki tudna kergetni a világból a hallgatásával? Nos, elmondjuk, mi lehet az oka a férfiúi némaságnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1. Bűntudata van

A nők okosak, és ezt a pasik is tudják. Ha a kedvesed valamilyen apró bűnt követett el – például e-mailezett az exbarátnőjével -, lehet, hogy azért hallgat, mert nem akarja gyanúba keverni magát. „Mielőtt felmentem a barátnőmhöz, beültem inni a közeli kocsmába. Mivel előzőleg azt hazudtam neki, hogy elhúzódott a tárgyalás a munkahelyemen, egész este némán bámultam a tévét, mert attól féltem, hogy esetleg kicsúszik a számon valami, aminek nem kellene”- mondja Ákos (29).
Azért ne ess pánikba, egy-egy ilyen hallgatag időszak csupán apróságok folyománya, nem pedig egy eget rengető bűné. 

2.  Leégeted mások előtt 

Ezalatt természetesen nem azt értjük, hogy tudatosan aláásod a tekintélyét, de ha vicces dolgokat árulsz el róla másoknak, hülyén fogja érezni magát és ezért cserébe ő is ennek megfelelően fog veled viselkedni. “Magammal vittem a barátnőmet az egyik haverom esküvőjére, ahol ő mindenkinek elhíresztelte, hogy mennyire házias vagyok és hogy mennyire szeretek mosogatni…-meséli János (24). – Hiába mondogattam, hogy ez nem igaz, hátha a csaj így veszi a lapot, és elhallgat végre. Mivel az ellenkezője történt, annyira mérges lettem rá, hogy másnap szóba sem álltam vele.”

3. Azt akarja, hogy hagyd abba a locsogást 

Folyton azon lovagolsz, hogy hány kalóriát tartalmaz az aktuális vacsorád, vagy hogy miért nem találtad megfelelőnek a legutóbbi három csajt, akivel az öcséd randizott? Ezek olyan dolgok, amik a férfiakat egyáltalán nem érdeklik. “Ha a barátnőm olyan témáról kezd el beszélni, ami engem kifejezetten idegesít, hallgatok, hogy kimutassam, hidegen hagynak az efféle hülyeségek – mondja Krisztián (32).- Eltart egy darabig, mire leesik neki, de mostanra már tudja, hogy ez az érdekteleneségem jele.”

4. Nehéz napja volt 

Ha húzós nap áll mögötte, nem akarja még egyszer átélni az egészet. A lányokkal ellentétben a fiúk nem szeretnek hosszasan panaszkodni az ilyen problémákról. “Ha leülünk vacsorázni a barátnőmmel és én csak némán bámulok a kajára, a kedvesem tudja, hogy borzalmas napom volt -mondja Csaba (24). – Azt is megértette, hogy ez nem ellene irányul, így kivárja, amig újra összeszedem magam. Általában a második fogásnál már elkezdek beszélni, ilyenkor vagy elmondom, hogy mi történt, vagy egy könnyedebb témáról beszélgetünk.” 

Szöveg: Rédei Zita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Egy párkapcsolat lezárása sosem könnyű, időt kell hagynod, hogy begyógyuljanak a sebek...

„Ezért döntöttem úgy, hogy megcsalom a férjem”

Egy nő nyílt levélben vallotta be, hogy félrelépett: méghozzá azért, hogy jobb legyen a szexuális élete…

Férje helyett 2000 követőjével osztotta meg szexvideóját

Simán bekerülhet minden idők legkínosabb szexbakijai közé!

Tönkreteszi a kapcsolatodat, ha azonnal lefekszel a pasiddal?

Vagy épp az ellenkezőjét éred el vele, és még jobban fog szeretni?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?