2008.02.04.@ 14.02

4 ok, ami miatt hallgat a pasid

Nem tudod, miért ül szótlanul egész este? Ki tudna kergetni a világból a hallgatásával? Nos, elmondjuk, mi lehet az oka a férfiúi némaságnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1. Bűntudata van

A nők okosak, és ezt a pasik is tudják. Ha a kedvesed valamilyen apró bűnt követett el – például e-mailezett az exbarátnőjével -, lehet, hogy azért hallgat, mert nem akarja gyanúba keverni magát. „Mielőtt felmentem a barátnőmhöz, beültem inni a közeli kocsmába. Mivel előzőleg azt hazudtam neki, hogy elhúzódott a tárgyalás a munkahelyemen, egész este némán bámultam a tévét, mert attól féltem, hogy esetleg kicsúszik a számon valami, aminek nem kellene”- mondja Ákos (29).
Azért ne ess pánikba, egy-egy ilyen hallgatag időszak csupán apróságok folyománya, nem pedig egy eget rengető bűné. 

2.  Leégeted mások előtt 

Ezalatt természetesen nem azt értjük, hogy tudatosan aláásod a tekintélyét, de ha vicces dolgokat árulsz el róla másoknak, hülyén fogja érezni magát és ezért cserébe ő is ennek megfelelően fog veled viselkedni. “Magammal vittem a barátnőmet az egyik haverom esküvőjére, ahol ő mindenkinek elhíresztelte, hogy mennyire házias vagyok és hogy mennyire szeretek mosogatni…-meséli János (24). – Hiába mondogattam, hogy ez nem igaz, hátha a csaj így veszi a lapot, és elhallgat végre. Mivel az ellenkezője történt, annyira mérges lettem rá, hogy másnap szóba sem álltam vele.”

3. Azt akarja, hogy hagyd abba a locsogást 

Folyton azon lovagolsz, hogy hány kalóriát tartalmaz az aktuális vacsorád, vagy hogy miért nem találtad megfelelőnek a legutóbbi három csajt, akivel az öcséd randizott? Ezek olyan dolgok, amik a férfiakat egyáltalán nem érdeklik. “Ha a barátnőm olyan témáról kezd el beszélni, ami engem kifejezetten idegesít, hallgatok, hogy kimutassam, hidegen hagynak az efféle hülyeségek – mondja Krisztián (32).- Eltart egy darabig, mire leesik neki, de mostanra már tudja, hogy ez az érdekteleneségem jele.”

4. Nehéz napja volt 

Ha húzós nap áll mögötte, nem akarja még egyszer átélni az egészet. A lányokkal ellentétben a fiúk nem szeretnek hosszasan panaszkodni az ilyen problémákról. “Ha leülünk vacsorázni a barátnőmmel és én csak némán bámulok a kajára, a kedvesem tudja, hogy borzalmas napom volt -mondja Csaba (24). – Azt is megértette, hogy ez nem ellene irányul, így kivárja, amig újra összeszedem magam. Általában a második fogásnál már elkezdek beszélni, ilyenkor vagy elmondom, hogy mi történt, vagy egy könnyedebb témáról beszélgetünk.” 

Szöveg: Rédei Zita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?