2008.02.04.@ 10.02

Jósold meg a pasi teljesítményét!

Ha egy friss kapcsolat legelején vagy, nyilván kíváncsian várod az első éjszakát új kedveseddel. Ám addig is mozdulataiból, stílusából, öleléséből néhány perc alatt megállapíthatod, hogyan fog viselkedni veled az ágyban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hogyan eszik?
Nem mindegy, hogy az ételre csupán létszükségletként tekint, vagy egyenesen élvezetként. Aki egy kicsit is hedonista az étkezésben, az a szexben is minden jónak örülni tud, és szeret sok mindent kipróbálni. Aki szereti a különleges, szokatlan étkeket, vagy a többféle ízt egy fogáson belül, az valószínűleg az ágyban is mindenre nyitott.

Hogyan táncol?
Menj el a pasival egy szórakozóhelyre, és táncoltasd meg! Közben persze éberen figyelj! Jó jel, ha van ritmusérzéke, ha változatos a mozgása, és talán a legfontosabb, hogy el tudja elengedni magát, miközben ropja. A változatos mozgás a szexben is sokszínűségre utal. És talán nem kell mondani, hogy aki tánc közben felszabadult, az az együttlét alatt sem fog a gátlásosságtól szenvedni.

Hogyan beszél?
Ha választottad erősen gesztikulál, és beszéde tele van élettel, az arra utal, hogy a szenvedélynek sincs híján. Ha emberek között ilyen lendületesen viselkedik, akkor nagy valószínűséggel egy lepedőakrobatával van dolgod. Ellenben egy monoton beszédű férfi, aki alig használja a testbeszédet, nem biztos, hogy túl lelkes az ágyban…

Hogyan ér hozzád és másokhoz?
Ha érzéssel öleli meg családtagjait, barátai hátát viccesen megveregeti, akkor érzelmileg és szexuálisan is nyitott emberrel van dolgod. Ha megfogja a kezed, és az ujjaid közé fonja az övéit, akkor erotikus személyiség. Ha a tenyerét szinte légmentesen tapasztja a tiédhez, akkor inkább az érzelmek számítanak nála.

Hogyan ölel?
Ha úgy ölel át, hogy kezét a popsidra rakja, az félreérthetetlenül a szexuális felhívás jele. Amennyiben szorosan ölel magához, az arra utal, hogy érzelmileg nyitott, és nem fél az elköteleződéstől.

Hogyan csókol?
Hogyha csókja forró és szenvedélyes, akkor az ágyban sem számíthatsz másra: ígéretesnek tűnik a fickó. Ha kezdetben nem használja a nyelvét, akkor az együttlét alatt sem siet, készülj fel egy hosszú előjátékra! Amennyiben tenyerébe vesz az arcodat csókolózás közben, akkor egy romantikus lélekkel van dolgod. Ha főként ajkait használja a csók közben, esetleg még derekadat is átkarolja, akkor tüzes és erotikus az ágyban is.

 

Szöveg: Benede Alexa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?