2008.02.04.@ 10.02

Jósold meg a pasi teljesítményét!

Ha egy friss kapcsolat legelején vagy, nyilván kíváncsian várod az első éjszakát új kedveseddel. Ám addig is mozdulataiból, stílusából, öleléséből néhány perc alatt megállapíthatod, hogyan fog viselkedni veled az ágyban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hogyan eszik?
Nem mindegy, hogy az ételre csupán létszükségletként tekint, vagy egyenesen élvezetként. Aki egy kicsit is hedonista az étkezésben, az a szexben is minden jónak örülni tud, és szeret sok mindent kipróbálni. Aki szereti a különleges, szokatlan étkeket, vagy a többféle ízt egy fogáson belül, az valószínűleg az ágyban is mindenre nyitott.

Hogyan táncol?
Menj el a pasival egy szórakozóhelyre, és táncoltasd meg! Közben persze éberen figyelj! Jó jel, ha van ritmusérzéke, ha változatos a mozgása, és talán a legfontosabb, hogy el tudja elengedni magát, miközben ropja. A változatos mozgás a szexben is sokszínűségre utal. És talán nem kell mondani, hogy aki tánc közben felszabadult, az az együttlét alatt sem fog a gátlásosságtól szenvedni.

Hogyan beszél?
Ha választottad erősen gesztikulál, és beszéde tele van élettel, az arra utal, hogy a szenvedélynek sincs híján. Ha emberek között ilyen lendületesen viselkedik, akkor nagy valószínűséggel egy lepedőakrobatával van dolgod. Ellenben egy monoton beszédű férfi, aki alig használja a testbeszédet, nem biztos, hogy túl lelkes az ágyban…

Hogyan ér hozzád és másokhoz?
Ha érzéssel öleli meg családtagjait, barátai hátát viccesen megveregeti, akkor érzelmileg és szexuálisan is nyitott emberrel van dolgod. Ha megfogja a kezed, és az ujjaid közé fonja az övéit, akkor erotikus személyiség. Ha a tenyerét szinte légmentesen tapasztja a tiédhez, akkor inkább az érzelmek számítanak nála.

Hogyan ölel?
Ha úgy ölel át, hogy kezét a popsidra rakja, az félreérthetetlenül a szexuális felhívás jele. Amennyiben szorosan ölel magához, az arra utal, hogy érzelmileg nyitott, és nem fél az elköteleződéstől.

Hogyan csókol?
Hogyha csókja forró és szenvedélyes, akkor az ágyban sem számíthatsz másra: ígéretesnek tűnik a fickó. Ha kezdetben nem használja a nyelvét, akkor az együttlét alatt sem siet, készülj fel egy hosszú előjátékra! Amennyiben tenyerébe vesz az arcodat csókolózás közben, akkor egy romantikus lélekkel van dolgod. Ha főként ajkait használja a csók közben, esetleg még derekadat is átkarolja, akkor tüzes és erotikus az ágyban is.

 

Szöveg: Benede Alexa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Egy párkapcsolat lezárása sosem könnyű, időt kell hagynod, hogy begyógyuljanak a sebek...

„Ezért döntöttem úgy, hogy megcsalom a férjem”

Egy nő nyílt levélben vallotta be, hogy félrelépett: méghozzá azért, hogy jobb legyen a szexuális élete…

Férje helyett 2000 követőjével osztotta meg szexvideóját

Simán bekerülhet minden idők legkínosabb szexbakijai közé!

Tönkreteszi a kapcsolatodat, ha azonnal lefekszel a pasiddal?

Vagy épp az ellenkezőjét éred el vele, és még jobban fog szeretni?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?