2008.02.04.@ 10.02

Jósold meg a pasi teljesítményét!

Ha egy friss kapcsolat legelején vagy, nyilván kíváncsian várod az első éjszakát új kedveseddel. Ám addig is mozdulataiból, stílusából, öleléséből néhány perc alatt megállapíthatod, hogyan fog viselkedni veled az ágyban.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hogyan eszik?
Nem mindegy, hogy az ételre csupán létszükségletként tekint, vagy egyenesen élvezetként. Aki egy kicsit is hedonista az étkezésben, az a szexben is minden jónak örülni tud, és szeret sok mindent kipróbálni. Aki szereti a különleges, szokatlan étkeket, vagy a többféle ízt egy fogáson belül, az valószínűleg az ágyban is mindenre nyitott.

Hogyan táncol?
Menj el a pasival egy szórakozóhelyre, és táncoltasd meg! Közben persze éberen figyelj! Jó jel, ha van ritmusérzéke, ha változatos a mozgása, és talán a legfontosabb, hogy el tudja elengedni magát, miközben ropja. A változatos mozgás a szexben is sokszínűségre utal. És talán nem kell mondani, hogy aki tánc közben felszabadult, az az együttlét alatt sem fog a gátlásosságtól szenvedni.

Hogyan beszél?
Ha választottad erősen gesztikulál, és beszéde tele van élettel, az arra utal, hogy a szenvedélynek sincs híján. Ha emberek között ilyen lendületesen viselkedik, akkor nagy valószínűséggel egy lepedőakrobatával van dolgod. Ellenben egy monoton beszédű férfi, aki alig használja a testbeszédet, nem biztos, hogy túl lelkes az ágyban…

Hogyan ér hozzád és másokhoz?
Ha érzéssel öleli meg családtagjait, barátai hátát viccesen megveregeti, akkor érzelmileg és szexuálisan is nyitott emberrel van dolgod. Ha megfogja a kezed, és az ujjaid közé fonja az övéit, akkor erotikus személyiség. Ha a tenyerét szinte légmentesen tapasztja a tiédhez, akkor inkább az érzelmek számítanak nála.

Hogyan ölel?
Ha úgy ölel át, hogy kezét a popsidra rakja, az félreérthetetlenül a szexuális felhívás jele. Amennyiben szorosan ölel magához, az arra utal, hogy érzelmileg nyitott, és nem fél az elköteleződéstől.

Hogyan csókol?
Hogyha csókja forró és szenvedélyes, akkor az ágyban sem számíthatsz másra: ígéretesnek tűnik a fickó. Ha kezdetben nem használja a nyelvét, akkor az együttlét alatt sem siet, készülj fel egy hosszú előjátékra! Amennyiben tenyerébe vesz az arcodat csókolózás közben, akkor egy romantikus lélekkel van dolgod. Ha főként ajkait használja a csók közben, esetleg még derekadat is átkarolja, akkor tüzes és erotikus az ágyban is.

 

Szöveg: Benede Alexa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Meghökkentő tanulmánnyal rukkoltak elő a drezdai egyetem kutatói, kiderült, hogyan tudod bebiztosítani az orgazmusodat, mielőtt hancúrozásra kerül a sor!

Így maradj független, ha kapcsolatban vagy

Kezd komolyodni a nyári flörtöd, pedig megfogadtad, hogy most egy ideig magadra koncentrálsz? Ne zavard el a szőke herceget, így is lehetsz főszereplő a történetedben.

Csillagjegyek, amik utálnak szinglik lenni

Amikor épp nincs pasi az életedben úgy érzed, nem is érdemes tovább élni? Talán ezúttal is a csillagjegyed kavar bele az érzéseidbe!

Egyre biztosabb, hogy ő Jennifer Lawrence új pasija

A színésznő egyre többször mutatkozik együtt egy műkereskedővel, akivel láthatólag a legutóbbi randijuk is nagyon jól sikerült!

5 szerelmeslevél, amitől könnybe lábad a szemed

Ha eddig azt gondoltad, hogy a romantikus, rózsaszín felhőkben úszó, nagybetűs szerelem nem létezik, ezek a cuki sorok majd bizonyítják az ellenkezőjét! Öt csaj most megmutatja, milyen szívhez szólólevelet kapott a pasijától.

6 jel, hogy megtaláltad a nagy Ő-t

Folyton pillangók bizseregnek a pocidban és a mennyekben érzed magadat vele? Akkor bizony esélyes, hogy „Az igazi” csöppent bele az életedbe!

5 jel, hogy egy ideig szinglinek kellene lenned

Mielőtt belevágnál valami komolyabba a nyári flörtöddel, gondold át ezeket a pontokat, mert lehet inkább egy kis Szex és New Yorkos szinglicsaj életre van szükséged.

Létezik egészséges megcsalás?

Nagyon nehéz elképzelni, hogy van olyan kapcsolat, aminek jót tesz egy félrelépés. Ennek ellenére ilyen is előfordul… Most mindent megtudhatsz a hűtlenség pszichológiájáról!

Ezért kívánod a szexet a menstruáció alatt

Észrevetted már, hogy azokon a nyűgös napokon elég, hogy elinduljon egy szexi szám a lejátszási listádon és te azonnal ráugranál a pasidra? Előzetesen annyit elárulunk, hogy megint a biológia tehet róla.

4 jel, hogy nem az igazival randizgatsz

Ha csekkolod ezt a listát, tudni fogod, a megfelelő sráccal találkozgatsz-e vagy érdemes még most az elején kiszállnod a dologból!

„Elmondtam a legjobb barátomnak, hogy megcsalták, ez történt”

Nem egyszerű közölni a rossz hírt, de kitalálni sem egyszerű, hogy egyáltalán a te felelősséged-e elmondani valakinek, ha megcsalják.

Súlyos következményekkel járhat a vaginafiatalítás

Elképesztő botrány pattant ki az Egyesült Államokban, ahol egyre több nő végeztet magán vaginafiatalítást! A szakemberek szerint ugyanis a kezelés veszélyes következményekkel is járhat!

Egy évig nem szexelt, ez történt

Most őszintén, el tudod képzelni, hogy egy teljes éven át megvond magadtól az Ó-élményt? Képzeld, egy lány bevállalta a szexmentes napokat, és egészen meglepő dolgot tapasztalt!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?