2008.02.04.@ 10.02

Jósold meg a pasi teljesítményét!

Ha egy friss kapcsolat legelején vagy, nyilván kíváncsian várod az első éjszakát új kedveseddel. Ám addig is mozdulataiból, stílusából, öleléséből néhány perc alatt megállapíthatod, hogyan fog viselkedni veled az ágyban.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hogyan eszik?
Nem mindegy, hogy az ételre csupán létszükségletként tekint, vagy egyenesen élvezetként. Aki egy kicsit is hedonista az étkezésben, az a szexben is minden jónak örülni tud, és szeret sok mindent kipróbálni. Aki szereti a különleges, szokatlan étkeket, vagy a többféle ízt egy fogáson belül, az valószínűleg az ágyban is mindenre nyitott.

Hogyan táncol?
Menj el a pasival egy szórakozóhelyre, és táncoltasd meg! Közben persze éberen figyelj! Jó jel, ha van ritmusérzéke, ha változatos a mozgása, és talán a legfontosabb, hogy el tudja elengedni magát, miközben ropja. A változatos mozgás a szexben is sokszínűségre utal. És talán nem kell mondani, hogy aki tánc közben felszabadult, az az együttlét alatt sem fog a gátlásosságtól szenvedni.

Hogyan beszél?
Ha választottad erősen gesztikulál, és beszéde tele van élettel, az arra utal, hogy a szenvedélynek sincs híján. Ha emberek között ilyen lendületesen viselkedik, akkor nagy valószínűséggel egy lepedőakrobatával van dolgod. Ellenben egy monoton beszédű férfi, aki alig használja a testbeszédet, nem biztos, hogy túl lelkes az ágyban…

Hogyan ér hozzád és másokhoz?
Ha érzéssel öleli meg családtagjait, barátai hátát viccesen megveregeti, akkor érzelmileg és szexuálisan is nyitott emberrel van dolgod. Ha megfogja a kezed, és az ujjaid közé fonja az övéit, akkor erotikus személyiség. Ha a tenyerét szinte légmentesen tapasztja a tiédhez, akkor inkább az érzelmek számítanak nála.

Hogyan ölel?
Ha úgy ölel át, hogy kezét a popsidra rakja, az félreérthetetlenül a szexuális felhívás jele. Amennyiben szorosan ölel magához, az arra utal, hogy érzelmileg nyitott, és nem fél az elköteleződéstől.

Hogyan csókol?
Hogyha csókja forró és szenvedélyes, akkor az ágyban sem számíthatsz másra: ígéretesnek tűnik a fickó. Ha kezdetben nem használja a nyelvét, akkor az együttlét alatt sem siet, készülj fel egy hosszú előjátékra! Amennyiben tenyerébe vesz az arcodat csókolózás közben, akkor egy romantikus lélekkel van dolgod. Ha főként ajkait használja a csók közben, esetleg még derekadat is átkarolja, akkor tüzes és erotikus az ágyban is.

 

Szöveg: Benede Alexa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ebben a korban hajlamosak a pasik a megcsalásra

Ebben a korban hajlamosak a pasik a megcsalásra

Meghökkentő eredménnyel rukkolt elő egy amerikai kutatócsoport. Kiderült, hogy a férfiak sokkal hajlamosabbak félrekacsintgatni, amikor belépnek egy bizonyos korba!

6 mítosz az anál szexről

Mindig is érdekelt a dolog, de rettegve rezzensz össze az ötlettől, hogy kipróbáld? Néhány dolgot érdemes tisztáznod előtte, ugyanis sok téves pletyka lengi körbe a hátsó élvezet-kérdést!

Ez a 6 csillagjegy esik a lekönnyebben szerelembe

Te is azok közé tartozol, akik képesek első látásra belezúgni a kiszemeltjükbe? Csekkold, hogy rajta van-e a horoszkópod a listán!

Így éld túl a viszonzatlan szerelmet

Már egy ideje olyan srácért dobog a szíved, aki nincs annyira rápörögve a kettősötökre? Nyugi, pikk-pakk elmúlhat a szívszaggató érzés ezekkel a tippekkel!

5 jel, hogy a pasi többet akar a barátságnál

Megoszlanak a vélemények a férfi-nő barátságról, de ha ezeket a pontokat tapasztalod, akkor a sráccal nem valószínű, hogy ugyanúgy álltok a kapcsolatotokhoz! Olvasd el, mit gondolnak a szakértők!

10 kérdés, amit a pasik sosem mernének feltenni

Mindig is kíváncsi voltál, hogy mi lakozik a srácok fejében? Nem kell rajta tovább törnöd a buksidat, néhány bevállalós pasi őszintén elmesélte!

10 pasi bevallotta, hogyan mutatják ki a szerelmüket

Oké, a srácok nem a nagy szavak emberei, viszont igenis sokszor romantikusan adják a tudtodra, ha odavannak érted. Olvass el néhány nagyon cuki és őszinte vallomást!

4 hiba a kapcsolatokban, amit minden lány újból elkövet

Azt kívánod, bárcsak tudnád, hol ment félre az előző párkapcsolatod? Van néhány olyan pont, amit ha legközelebb mellőzöl, akkor sokáig leszel boldog a pasiddal.

„Ezért kezdtem viszonyba a barátom mellett”

Az egyik olvasónktól nemrég egy nagyon őszinte levelet kaptunk, amiben leírta, miért is döntött amellett, hogy megcsalja a barátját és viszonyba kezd.

Szerelmes lett kliensébe a lány, aki eladta a szüzességét

Sosem gondolt volna arra, hogy tetszeni fog neki az az üzletember, aki a legtöbb pénzt ajánlotta a szüzességért, mégis megtörtént.

4 pasi mondat, ami minden lányt elbizonytalanít

Néha nagyon rosszkor, nagyon oda nem illő dolgokat tudnak megosztani velünk, amit lehet, hogy nem is gondolnak komolyan. Lássuk, melyek azok a mondatok, amiken jogosan sértődsz meg!

5 pasi a legcikisebb randijáról vallott

A srácok az amerikai Cosmónak arról meséltek, mi volt a lekínosabb dolog, amit a lányok csináltak a randin. Némelyik sztori tényleg nagyon gáz!

7 szexfantázia, ami minden lánynak eszébe jutott már

Attól, még hogy sose olvastad A szürke ötven árnyalatát, biztos te is fantáziáltál már olyan kéjes hancúrozásról, ami feszegeti a határaid! Nincs okod elpirulni, ilyen ábrándok más csajok fejében is megfordulnak...

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?