2008.02.05.@ 11.02

Felvétel indul!

Készítsetek saját házivideót a pároddal! Sok nő szívesebben nézi saját hancúrozását, mint egy valótlan és sokszor gyenge sztorit. Emellett már maga a megvalósítás is izgalmas. Tippjeinkkel profikat meghazudtoló filmet készíthettek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A felvétel előtt 

Mutass tökéletesen közös filmeteken! Használj előtte barnító krémet, így nem kell sokat foglalkozni a megvilágítással, és nem leszel sápadt. Mindenképp szőrteleníts, és kend be magad csillogó testápolóval vagy olajjal!
Pakoljatok el minden felesleges tárgyat a felvétel helyszínéről, így azok nem vonják el a figyelmet visszanézés közben.
Nagyon fontos a kamera beállítása és a fények használata. A kamerát állványra tegyétek, és állítsátok be úgy, hogy pontosan azt a területet vegye, ahol hancúrozni fogtok! Ha van rá lehetőség, alulról világítsátok meg a helyszínt, és minél több meleg fényt használjatok!
Csináljatok néhány próbafelvételt az elején, hogy mindketten szokjátok a kamerát, így a végső verziónál természetesebben tudtok viselkedni.

A felvétel alatt 

Változtassatok minél gyakrabban a pózokon, így nem lesz unalmas a film, amikor visszanézitek. Zoomot ne használjatok, inkább ti menjetek közelebb a kamerához! Most nyugodtan lehetsz hangosabb szex közben, a vizualitáson kívül a sikolyok is izgalmasak lesznek.
Előnyösen mutat a filmen, ha te ülsz felül, a pasidnak háttal, így a kamera az arcodat és a melleidet is veszi. Kísérletezzetek ki minél több előnyös testhelyzetet és pozitúrát! Végül vegyetek fel minél hosszabb anyagot, így módotok lesz szerkeszteni, kivágni belőle a kevésbé jó részeket. 

Szöveg: Benede Alexa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?