2008.02.21.@ 11.02

100 tény, amit feltétlenül tudnod kell a pasikról!

Megszerezni az ellenfél edzéstervét hatalmas előnyökkel jár. Most eláruljuk neked a pasikkal kapcsolatos legelképesztőbb tényeket. Fél óra, és jobban fogod ismerni őket, mint ők magukat.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1. Nagyon jó esélyekkel indulsz. Minden 100 húszas éveiben járó szingli lányra 120 szingli férfi jut.

2. Igazából sokkal szívesebben kérik el a számodat, minthogy magadtól add meg nekik a tiédet.

3. Ha fel akarsz szedni egy pasit, irány a táncparkett, ne üldögélj a bárpultnál. Sokkal valószínűbb, hogy felfigyel rád, ha mozgásban vagy. Ez az ösztönük még az ősi időkből ered, amikor vadászat közben kilométerekről észre kellett venniük a mozgásban lévő vadat.

4. Ne borulj ki, ha az első randin sok a kínos csend! A srácok nem igazán képesek az udvarias társalgásra, még akkor sem, ha tényleg érdekli őket a beszélgető partner.

5. Ha a pasi gyűrűsujja hosszabb a mutatóujjánál, az azt jelenti, hogy magas a tesztoszteron szintje, és valószínű, hogy a szex iránti lelkesedése is nagyobb, mint azoknak a pasiknak, akiknek ugyanolyan hosszú mindkettő.

6. A legtöbb férfi szívesen randizik olyan lányokkal, akik idősebbek nála, és csak 10% zárkózik el tőlük.

7. A pasik harmada örökre megőrzi exbarátnője számát a mobiljában, és több mint 20% még pár hétig nem törli ki a számot a szakítás után.

8. Azok közül, akik megtartják az exük telefonszámát, minden ötödik azt mondja, hogy egy-egy esetleges kósza numera miatt tesz így.

9. A fiúk leginkább a következő elfoglaltságokkal szeretnek kikapcsolódni: szörfölnek a TV csatornák között vagy a neten, isznak, edzenek és maszturbálnak. A „mindezt egyszerre” nem szerepelt a lehetséges válaszok között.

10. Körülbelül egynegyedük szerint ér hazudni, ha ezzel elkerülhető, hogy megbántsanak valakit.

11. Emlékszel, mit éreztél, mikor legutóbb egyenruhás pasival találkoztál? Nos, a férfiak szerint a legszexibb foglalkozások: a modell, a légikisasszony és a táncosnő.

12. A hímneműek több mint fele áthúzza az ágyneműt az első randi előtt. Hé, ezek ám az optimisták!

13. Amikor a pasik beakasztják a hüvelykujjukat a zsebükbe, vagy az övtartójukba, ezzel a tettükkel a kezük mintegy keretet formál a „csomagjuk” köré, így akarják felébreszteni a benned alvó oroszlánt.

14. A férfiak általában a legkiállhatatlanabb haverjukat viszik magukkal szárnysegédként. Először odaküldik a szégyentelen bunkót, hogy beszélgetést kezdeményezzen, aztán odamennek felmentő seregként. Micsoda lovagok, mi?!

15. A fiúk szerint a legjobb csajozó terep a munkahely és az iskola, ezeket követik a bárok, a barátok által prezentált ismeretségek és a házibulik.

16. Az izmos pasik valószínűbb, hogy félrelépnek, mint az átlagos testfelépítésűek. Az izmos test magasabb tesztoszteron szintet feltételez.

17. A legtöbb ellenkező neműnek fontosabb a szép arc, mint a tökéletes test.

18. A pasik kevesebb mint egynegyede mondja azt, hogy ha elkéri a számodat, akkor biztosan felhív.

19. A háromnapos szabály: ha az első randin érzik a hormonok huncut táncát, a férfiak 97 százaléka 72 órán belül telefonálni fog. Utána már nem.

20. A randizás első fázisában azt mondják, jobban szeretnek telefonálni, mint sms-ezni.

21. Többségük azt állítja, hogy 4-10 szexuális partnere volt. És azt akarják, hogy a nő, akivel randiznak, szintén tíznél kevesebb férfival bújjon ágyba előttük.

22. Az összes lakásvásárlók 9%-át szingli pasik teszik ki.

23. A húszas éveikben járó nőtlen férfiak 46%-a otthon lakik- a szüleivel.

24. A szingli pasik sokkal kevésbé valószínű, hogy „nagyon boldognak” érzik magukat, mint nős társaik, és talán idevágó adat, hogy mindössze kicsivel több, mint a felük szexelt az elmúlt hónapban. A férjeknek ellenben 90%-a végzett egy kis lepedőakrobatikát.

25. Kósza numera etikett: a férfiak 59 százaléka jobban szereti, ha te kezdeményezed a „találkozást”.

26. Minél fiatalabbak, annál spontánabbak és kockázatvállalóbbak. Az az agykéreg, amely az impulzusokat kontrollálja, csak 25 éves korukra fejlődik ki teljesen.

27. A férfiak jobban szeretik azokat a csajokat, akik ellentmondanak nekik. Ha a nő mindenre csak helyesel, az udvarló attól fél, hogy ha jön egy másik férfi, a nő annak se fog tudni nemet mondani.

28. Ha egy srác lesimítja a nyakkendőjét, felhúzza a zokniját, vagy megigazítja a baseball sapkáját, mielőtt rádhajt, azzal a férfiasságát akarja hangsúlyozni.

29. A szingli pasikat sokkal jobban befolyásolják a haverjaik, mint a kapcsolatban élőket.

30. Ha azt akarod, hogy lelazuljon a randin, akkor inkább tényekről beszélj, ne az érzéseidről. Mondjuk az új lakásod kapcsán inkább az építészeti és műszaki adottságokról, és semmiképpen ne arról, hogy mennyire ki vagy borulva a költözés miatt.

31. A férfiak háromnegyede azt mondja, hogy azokat a lányokat újra elhívja randizni, akik nevetgéltek és pozitívak voltak első alkalommal.

32. Egyáltalán nem kell túlzásokba esned, ha az érdeklődésedet akarod kifejezésre juttatni: sokkal több fiú gondolja, hogy egy egyszerű beszélgetés flörtnek számított, mint ahány lány.

33. Az agglegények hajlamosabbak a szociális elvárások ellen lázadni, mint a nős férfiak. Ők azok, akik tetkót csináltatnak, és egy átmulatott éjszaka után, alvás nélkül mennek be a munkahelyükre.

34. Egy sportbár remek terep a jövendőbelink felszedésére, nemcsak azért, mert ott van, hanem mert a drukkolás bizony jócskán megemeli a tesztoszteronszintet.

35. Azt viszont felejtsd el, hogy a pasit egy főzőiskolában, vagy valami más tanfolyamon fogod megtalálni, mert a szingli pasik úgy vélik, hogy egy ilyen helyszín egyértelmű beismerése annak, hogy nem értenek valamihez.

36. Négyből egy szingli pasi vállal önkéntes munkát a környezetében.

37. Az amerikai férfiak 36 százaléka 25 éves korára már nős, harmincéves korukban pedig már 61 százalékuknak van felesége.

38. Habár a fárfiaknak bevallottan fontosabb a külső megjelenés, mint a nők számára, mégis a férfiak azok, akik elfogadóbban állnak ahhoz a kérdéshez, hogy milyen is a vonzó külső.

39. Azok a pasik, aki valami naprakész infóval állnak elő (például, hogy láttad-e ezt vagy azt a YouTube-on), vagy kiszolgáltatnak magukról valami személyeset (mondjuk, hogy „nem nagyon szeretem a hangos bárokat”), ezzel azt próbálják a tudtodra adni, hogy ideális partnerek lennének.

40. A férfias arcú pasik- erős állkapocs, hangsúlyos szemöldök- valószínűbb, hogy leragadnak a tétnélküli randizásnál a tartós kapcsolatok helyett. A jelenség oka- igen, jól sejted- a magas tesztoszteron szint.

41. A fiúk azt mondják, hogy a lányok legnagyobb tévedése velük kapcsolatban az, hogy úgy hiszik, a fiúkat jobban érdekli egy lány teste, mint a személyisége.

42. Új hobbyt keresel? Íme pár elfoglaltság, ahol sokkal több pasit találsz, mint nőt: autókiállítások, képregények, fantasy-k és számítógépes játékok.

43. A sportok pedig, ahol a fiúk vannak többségben: a golf, a mountain bike és a snowboard.

44. A többség szereti, ha az első telefonhívás nem hosszabb tíz percnél.

45. A szexisen kihívó ismerkedő mondatok általában nem működnek.

46. Ha van nála egy csomó gyertya, az bizony következtetésekre adhat okot: valószínűleg előre megfontolt szándékkal vette őket, hogy lenyűgözzön… Vagy az előző barátnője hagyta ott őket.

47. Ha egy hímnemű haverod azzal hív fel, hogy gurítsatok le egy italt, valószínűleg abban reménykedik, hogy a baráti találkozás randiba torkollik. És ha amikor megérkezik, arcszesz illatát érzed, akár száz százalékosan biztos lehetsz a dologban.

48. A pasik több mint fele fontolóra veszi a haverjai véleményét, amikor meghozza a döntést, hogy randizzon-e veled.

49. A pasik által leggyűlöltebb beszédtémák, melyek egy randin felbukkanhatnak: első helyezett: az exe. Második: az anyagi helyzete.

50. A legtöbben nem akarnak lefeküdni veled az első randin, de nagyon szívesen megcsókolnának.

51. A szingli pasik inkább költenek olyan dolgokra, amelyeket felvehetnek, vezethetnek, vagy más módon mutogathatnak az otthonuk falain kívül.

52. A pasik az alábbi testrészeik miatt tudják magukat leginkább zavarban érezni: a hasuk, a testszőrzetük és a mellbimbójuk.

53. Majdnem a negyedük azt állítja, hogy egyetlen testrészével kapcsolatban sem bizonytalankodik.

54. Első randis taktikák, amelyek elriasztják őket: az ételrendelés többszöri megváltoztatása, a panaszkodás a hőmérsékletről, és ha arra kényszeríted őket, hogy fogják a táskádat.

55. Majdnem kétszerannyi szingli példány lenne inkább kapcsolatban, minthogy a vadászmezőket járja.

56. A férfiak többet adnak jótékony célra, ha úgy érzik, hogy a nő látja, milyen jószívűek.

57. Ha egy pasi rád mosolyog a szoba túloldaláról, akkor ez azt jelenti, hogy szeretné, ha odamennél hozzá köszönni. Ha ezek után mégsem foglalkozik veled; sokkal valószínűbb, hogy zavarban van, mint hogy nem érdekled.

58. A hímnevű online randizók sokkal több érzelmet visznek a dologba, mint nőnemű társaik, aminek az az oka, hogy az arcnélküli kommunikációban sokkal szabadabban tudnak az érzelmeikről mesélni, mintha csak egyszerűen találkoznának veled.

59. A pasi populáció fele imádja, ha a lány egy kicsit rossz.

60. Azok, akik a vadóc lányokra hajtanak, azt mondják: azért, mert beindulnak a kihívástól, illetve úgy gondolják, hogy ezek a csajok gátlástalanok az ágyban.

61. A pasik 21 százaléka várja el, hogy csak vele randizz rögtön a kapcsolat kezdetétől, de többségük, úgy 36% csak egy hónap elteltével tekinti kapcsolatotokat kizárólagosnak.

62. Egy átlagos agglegény körülbelül tíz percet tölt naponta személyes telefonhívásokkal és e-mailekkel.

63. A pasik 95 százaléka élvezi, ha egy nő ráhajt.

64. Legjobban azt szeretik, ha úgy kezdeményezel, hogy egyszerűen rájuk köszönsz, vagy valamit kérdezel róluk.

65. A legtöbb pasi azt mondja, hogy 26 és 30 éves koruk között szeretne megházasodni, és a statisztikák is ezt igazolják. A házasodási átlagéletkor 27,1 év.

66. Több fickó szeretné, ha idősebben „kötnék be a fejét”, mint a nemzeti átlagnak, ha a másik lehetőség az, hogy nagyon fiatalon.

67. 43% rád keres az iwiwen mielőtt elhívna randizni.

68. A „felejtsd el” kategóriában az első helyen az az indok áll, ha túl sok személyes infót zúdítasz rájuk, például az exeidről, de az is előkelő helyen szerepel, ha túl sokáig kéreted magad.

69. Majdnem a pasik fele nem akar addig házasodni, amíg nem engedhet meg magának saját háztartást, 40% pedig addig várna az esküvővel, ameddig össze nem gyűlik egy kerekebb összeg, hogy igazán emlékezetes lagzit tudjanak szervezni.

70. Ne vedd személyes sértésnek, ha nem hívnak magukkal, amikor sportot néznek. Ennek csak az az oka, hogy túlságosan elmerülnek a játékban, és képtelenek közben veled is társalogni.

71. A városok, ahol a legtöbb vonzó agglegény található; jeleskednek az oktatás-, a fitnesz- és a jótékonyság terén.

72. A pasik 32 százaléka bevallja, hogy megcsalta már a barátnőjét. De ez a szám akár magasabb is lehet, hiszen egyharmaduk szerint a csókolózás nem számít megcsalásnak.

73. Öt. A legtöbb pasi szerint ennyi randi kell az első szex előtt.

74. Vajon érdekesnek tart? Összeillünk? Valószínűleg ezekre gondol, miközben rád hajt.

75. Gyakran viselkednek bunkó módjára, hogy inkább kirúgd őket, mint hogy nekik kelljen azt mondaniuk, hogy nincs sok kedvük a dologhoz.

76. Mindössze a pasik 13 százaléka ad részletes leírást a haverjainak a szexuális életéről.

77. Ha egy fickós pasi női préda közelébe kerül, öntudatlanul hangosabban kezd beszélni, és élénkebben gesztikulál.

Folytatás a Cosmóban…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Meghökkentő tanulmánnyal rukkoltak elő a drezdai egyetem kutatói, kiderült, hogyan tudod bebiztosítani az orgazmusodat, mielőtt hancúrozásra kerül a sor!

Így maradj független, ha kapcsolatban vagy

Kezd komolyodni a nyári flörtöd, pedig megfogadtad, hogy most egy ideig magadra koncentrálsz? Ne zavard el a szőke herceget, így is lehetsz főszereplő a történetedben.

Csillagjegyek, amik utálnak szinglik lenni

Amikor épp nincs pasi az életedben úgy érzed, nem is érdemes tovább élni? Talán ezúttal is a csillagjegyed kavar bele az érzéseidbe!

Egyre biztosabb, hogy ő Jennifer Lawrence új pasija

A színésznő egyre többször mutatkozik együtt egy műkereskedővel, akivel láthatólag a legutóbbi randijuk is nagyon jól sikerült!

5 szerelmeslevél, amitől könnybe lábad a szemed

Ha eddig azt gondoltad, hogy a romantikus, rózsaszín felhőkben úszó, nagybetűs szerelem nem létezik, ezek a cuki sorok majd bizonyítják az ellenkezőjét! Öt csaj most megmutatja, milyen szívhez szólólevelet kapott a pasijától.

6 jel, hogy megtaláltad a nagy Ő-t

Folyton pillangók bizseregnek a pocidban és a mennyekben érzed magadat vele? Akkor bizony esélyes, hogy „Az igazi” csöppent bele az életedbe!

5 jel, hogy egy ideig szinglinek kellene lenned

Mielőtt belevágnál valami komolyabba a nyári flörtöddel, gondold át ezeket a pontokat, mert lehet inkább egy kis Szex és New Yorkos szinglicsaj életre van szükséged.

Létezik egészséges megcsalás?

Nagyon nehéz elképzelni, hogy van olyan kapcsolat, aminek jót tesz egy félrelépés. Ennek ellenére ilyen is előfordul… Most mindent megtudhatsz a hűtlenség pszichológiájáról!

Ezért kívánod a szexet a menstruáció alatt

Észrevetted már, hogy azokon a nyűgös napokon elég, hogy elinduljon egy szexi szám a lejátszási listádon és te azonnal ráugranál a pasidra? Előzetesen annyit elárulunk, hogy megint a biológia tehet róla.

4 jel, hogy nem az igazival randizgatsz

Ha csekkolod ezt a listát, tudni fogod, a megfelelő sráccal találkozgatsz-e vagy érdemes még most az elején kiszállnod a dologból!

„Elmondtam a legjobb barátomnak, hogy megcsalták, ez történt”

Nem egyszerű közölni a rossz hírt, de kitalálni sem egyszerű, hogy egyáltalán a te felelősséged-e elmondani valakinek, ha megcsalják.

Súlyos következményekkel járhat a vaginafiatalítás

Elképesztő botrány pattant ki az Egyesült Államokban, ahol egyre több nő végeztet magán vaginafiatalítást! A szakemberek szerint ugyanis a kezelés veszélyes következményekkel is járhat!

Egy évig nem szexelt, ez történt

Most őszintén, el tudod képzelni, hogy egy teljes éven át megvond magadtól az Ó-élményt? Képzeld, egy lány bevállalta a szexmentes napokat, és egészen meglepő dolgot tapasztalt!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?