2008.02.22.@ 10.02

9 trükk, hogy fullra begerjedjen!

Akármennyire is értesz a férfitest rejtelmeihez, nem tudod teljes mértékben boldoggá tenni a pasidat, amíg el nem sajátítod ezeket a kevésbé ismert élvezetfokozó fogásokat. Engedd meg, hogy bevezessünk az örömszerzés magasiskolájába.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy átlagos pasit könnyű kiismerni az ágyban – látványosan „érdeklődik” irántad, így tudod, hogy beindult és a nem észrevehetetlen orgazmusa arra enged következtetni, hogy elérte az élvezetek csúcsát. De a srácok teste nem mindig küld ennyire egyértelmű üzeneteket. Sőt, olykor a vágykeltő módszereit és reakcióit egyenesen lila köd övezi. Azonban ez nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül kell hagynunk őket.
„A barátod legkisebb fizikai változására is érdemesre odafigyelned, amely a szex során előfordulhat, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy még intenzívebbé tedd az élményt számára – mondja a Cosmo szexológus szakértője. – Minél többet tudsz, annál jobban tudod kényeztetni a barátodat.”
Miután biztosra vesszük, hogy neked is ez a célod, összeszedtünk kilenc olyan dolgot, amelyet még nem tudtál a férfiakról. Amint átlátod a legtitkosabb szexuális kéjszerző tényeket, olyan élményben tudod részesíteni kedvesedet, mint még sosem.

1. Beindítják az apróbb hibák
Nyilván tisztában vagy vele, hogy a barátod vizuális típus és imád anyaszült meztelenül látni téged. Azonban van egy olyan speciális helyzet, amikor a leggyönyörűbbnek látja a tested. A szeretkezés kellős közepén, vagyis izgalmi állapotban, „a férfiakban megnövekszik a szerotonin (a kedélyállapotért felelős hormon), csökkentve annak az esélyét, hogy a kisebb tökéletlenségeidet észrevegye” – állítja a Cosmo szexológus szakértője.
Tehát az akció közepén cselekedj ellentmondást nem tűrően és add meg neki azt a legdögösebb látványt, amelyre vágyik. Például, ha szégyellős vagy a popsi méreted miatt és éppen ezért leginkább a misszionárius pozícióban érzed jól magad, ezúttal kérd meg, hogy fordítson meg és boldogítson tovább kutyapózban! Vagy ha te vagy felül, dőlj hátrébb a pasi lábai felé, hogy kecsesebb ívben láthassa a melleidet és a hasadat.

2. Kalandozz a mellbimbói körül!
A Cosmóban már sokszor olvashattad, hogy a pasik mellbimbóinak környéke csaknem annyi idegvégződéssel van ellátva, mint a nőké, tehát ugyanannyi szeretetre is vágynak. De nemrég azt is felfedeztük, hogy milyen jelentős szerepet töltenek be a srácok élvezeti faktorában. Egy friss tanulmány szerint, a 17 és 29 év közötti férfiak mellbimbójának izgatása nem egyszerűen nagyban hozzájárult, de egyenesen felpezsdítette az izgatottsági szintjüket. Ez azért lehetséges, mert amikor cirógatásban részesülnek, a szóban forgó területen megfeszülnek az izmok és a véredények megduzzadnak, és mindez az egész testet érintő hullámokat vált ki.
Csak ne várd meg, hogy ő kérje ezt az örömszerző mozdulatsort: a srácok csupán 17 százaléka nyitott arra, hogy egy az egyben felhozza a témát. Tehát, vedd a kezedbe az irányítást – vagyis a szádba. Kezd a terület kényeztetését az ujjaid hegyével történő simogatással. Ezután folytasd gyengéd csipkedéssel, mielőtt elkezded nyalogatni, harapdálni és finoman szopogatni a mellbimbókat. „Amennyiben váltogatod a stimuláció erősségét, éberen tartja az idegvégződéseket, ami különösen kellemesen érzetet érzetet kelt” – mondja a szakértő.

3. Létezik férfi G-pont
Tisztában vagy vele, hogy a G-pontod egy örömszerző aranybánya. De tudtad, hogy a srácok is rendelkezek egy saját gyönyörzónával? Ez történetesen a prosztatájuk, egy gesztenye nagyságú mirigy a húgyhólyag alatt, a pénisz tövében. És a férfi G-pontot az együttlét előtt vágyik a kényeztetésre. Csupán a kézimunkádhoz kell adnod egy kis csavart: fogd körbe a merev péniszét a kezeddel és finoman, de határozottan nyomd lefelé, mintha a medencéjébe akarnád süllyeszteni a szerszámát, javasolja a szexológus. Ez a mozdulat a péniszében lévő szivacsos szövetet a prosztatához dörzsöli. „Az idegek nyomás alatt tartása azt az érzetet kelti, amit a férfi mély behatolás alatt érez” – mondja a Cosmo szakértője.

4. A gátat se hagyd ki!
A gát (az a sima rész a heréje és a végbélnyílása között) nem biztos, hogy a legszexibb pont a testén, de kétségtelenül az egyik legerotikusabb része. Ugyanolyan idegekkel rendelkezik, mint a pénisz, állítja a szakértő. De a nők legtöbbször elhanyagolják ezt a területet, ami még érzékenyebbé teszi. Viszont, ha túl hirtelen közelíted meg a környéket, a frászt hozhatod a barátodra. Ehelyett, inkább csináld a misszionárius pozíció során! A behatolás után, nyúlj a lábai közé és ingereld a csomagját. Amikor a kezed a heréje mögé „téved”, a hüvelykujjad lapos felületével vagy a mutató ujjad percével apró, körkörös mozdulatokat végezz a területen, majd válts óra járásával ellenkező irányra, masszírozd fel és le. Minél nagyobb a nyomás, annál nagyobb az élvezet.

5. Az elején ő is biztatásra vágyik
„Az együttlét első néhány percében nagyon intenzív lehet a pasi szenvedélye, ami miatt rendkívüli tűzzel és tisztelettel néz rád – mondja a szexológus. – De egyben sebezhető is és nagy szüksége van a visszajelzésekre.” Mondd el neki, hogy milyen izmos a mellkasa vagy hogy milyen hihetetlen érzéssel tölt el, ahogy mozog benned. Ez az az időszak, amikor a dicséret és a bíztatás a legjobb fogadtatásban részesül, miután a gondolatait még nem ejtette foglyul az orgazmus körüli felhajtás.

6. A megerősítést keresi az arcodon
Sokkoló, de igaz: a szeretkezés során a pasi kevésbé a tested részleteiben, mind inkább az arcodban merül el – fejti ki egy friss tanulmány. Miután a nő teste nem olyan nyilvánvalóan jelzi, ha szexuálisan felajzott, a pasinak a lány arcát kell néznie ahhoz, hogy meggyőződjön az átélt gyönyör fokáról, majd taktikát váltson, ha szükséges. Emellett az arc fürkészése mögött dupla élvezet rejtőzik, mondja a szakértő. A szemkontaktus felpezsdíti a bensőséges hangulatot és fokozza a férfi izgalmi állapotát.

7. Igen, az orrára is felizgul!
Az előjáték során biztosan bőkezűen bánsz a barátod bizonyos erogén zónáival – az ajkaival, a nyakával, talán még a fülcimpáival is. De minden férfinak van egy olyan erogén testrésze, amely ritkán kerül a középpontba és ha hiszed, ha nem, ez az orra. Az ajkak mellett az orr rendelkezik több idegvégződéssel, mint bármely más része az arcnak.
„Ez a szövet véredényekben és idegvégződésekben gazdag és különösen fogékony a stimulációra” – állítja a Cosmo szexológusa. „Az orrjáratai konkrétan ahhoz a szövethez hasonlatos anyagokból áll, mint ami a péniszben található és a merevedésért felelős. Minél jobban simogatod, annál jobban növelheted az öv alatti régióinak vérkeringését. Persze nem azt javasoljuk, hogy egészen az orrán belül tevékenykedj. Egyszerűen, ha csókolgatod és finoman harapdálod az orra hegyét, bőven megteszi. Vagy próbáld a barátod orrától egészen a hasáig és a nemesebb szervéig végigfuttatni az ujjaidat és aztán vissza a kiinduló ponthoz. Ez olyan szexuális felpezsdülést okoz, amelybe az egész test beleborzong“ – mondja a szakértő.

Folytatás a Cosmóban…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„1 hétvége alatt 30 randim volt, ez történt”

A végeredmény pedig sokkoló...

Ez történik, ha olyan pasiba szeretsz bele, aki nem elég jó hozzád

Előre szólunk, hogy nem lesz zökkenőmentes a történet.

Te tudod mi az a zombie-ing?

A ghostolás után az újabb randi trend...

10 lány elmesélte, hogyan jött rá, hogy biszexuális

Vannak, akik már viszonylag korán tudták, másoknak viszont beletelt némi időbe...

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?