2008.10.09.@ 12.10

Hárman párban – két nő kontra egy férfi

Azt, hogy a férfiak mit gondolnak a témáról, senkinek nem kell elmagyarázni, nem sok olyan hímnemű akad a világon, aki visszautasítana egy két nő, egy férfi felállást, ahol természetesen ő képviselhetné az erősebbik nemet. De mit gondoljon erről a nő?

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mellette vagy ellene?

Sok nő nem tudja, hogyan álljon ehhez az igen kényes kérdéshez. Vannak, akik el sem tudják képzelni, hogy egy azonos nemű emberrel szeretkezzenek, pláne párjuk előtt. Arról nem is beszélve, hogy kevesen tudják megemészteni annak a gondolatát, esetleg látványát, hogy párjuk hozzáérjen előttük valaki máshoz, vagy, hogy egy másik nő kényeztesse szemük láttára a szeretett férfit. Illetve felmerül a nagy kérdés: ha ő engem szeret, én meg őt, mi szükség egy harmadikra?

Az „átmenet” talán kipróbálná egyszer, hogy milyen érzés egy nővel együtt lenni, már csak a kaland kedvéért is, de semmiképpen nem kedvese társaságában, vagy annak közreműködésével. Esetleg becsatlakozna egy másik párhoz harmadiknak, de sokszor ezek az elképzelések hamar ködbe vesznek.

És vannak, akik saját kíváncsiságuktól vezérelve vagy párjuk unszolására belevágnak a dologba. Ha előbbi táborhoz tartozol, tedd azt, amit vágyaid diktálnak, ám ha a másodikhoz, akkor nem ilyen fekete-fehér a megoldás. Gondold végig; valóban te akarod, és már régóta tervezed a megvalósítását, vagy csak párod unszolásának engedsz, előtte akarsz lazának tűnni és eljátszani a gátlásoktól mentes rossz kislányt? Ne engedj a nyomásnak, ha te nem akarod igazán, ne reménykedj benne, hogy esetleg valamilyen csoda folytán jól is elsülhet a dolog, hiszen ha magadban, vagy a párodban nem vagy száz százalékig biztos, akkor rossz szájíz, veszekedés; rosszabb esetben szakítás lehet a vége. Ilyen fontos döntésekben soha ne hagyatkozz más véleményére, még akkor sem, ha az történetesen a kedvesed!

Ha már belevágtok…

Eldöntöttétek, nekikezdtek, azonban a neheze még csak most következik! Rengeteg kérdésben kell még döntenetek: a vendég ismerős legyen, vagy idegen; tapasztalt, vagy szintén kezdő; hol legyen a szeánsz és mikor. Ha egyikőtök sem szeretne egy vadidegennel szeretkezni, és egy közeli vagy távoli ismerősre esne a választásotok, előtte mindenképp mérlegeljétek, hogy nem lesz-e kínos a továbbiakban vele fenntartani a kapcsolatot, illetve mivel az ügy bizonyos diszkréciót kíván, nem fogja-e utána (vagy rosszabb esetben már előtte) fűnek-fának elmesélni a történteket.

Az sem túl szerencsés, ha lerohanjátok, még akkor sem, ha esetleg köztudott, hogy hajlandó lenne beállni harmadiknak egy ilyen felállásban, esetleg már volt is hasonló élményben része: érdemes inkább előtte puhatolózni és óvatosan kikérdezni, hogy mit szólna az ötlethez. Ha inkább olyan partnert szeretnétek, akivel utána nem fogtok többet találkozni, már nehezebb dolgotok lesz. Amennyiben a spontán élmények hívei vagytok, akkor javasolt egy kulturáltabb szórakozóhelyen körbenézni, bár kevés az esélye, hogy pont belebotlanátok egy alkalmas, vállalkozó kedvű áldozatba. Vannak, külön erre a célra létrehozott oldalak a neten, ahol kifejezetten ezt a célközönséget próbálják meg kiszolgálni. Azonban az elővigyázatosság itt sem árt: mindenképp előnyösebb, ha a nagy légyott előtt találkoztok párszor egy semleges helyen, beszélgettek és egy kicsit megismeritek egymást mindenfajta kötelezettség nélkül, hiszen egyszerűbb és kevésbé kellemetlenebb még ebben a stádiumban elbúcsúzni, ha esetleg nem lennétek szimpatikusak egymásnak.

Amit mindenképp tarts szem előtt: a döntés a tiéd, senki másé! Ha te nem akarod igazán, csak kedvesed kedvében akarsz járni, netán kihűlő félben lévő kapcsolatotok megmentése érdekében cselekednél, mindenképp tégy le róla. Ha pedig belevágnál, de bizonytalan vagy barátaid esetlegesen negatív, elutasító véleménye miatt, ne foglalkozz vele! Ha igazán érdekel, és mindenképpen ki szeretnéd próbálni, intézd diszktéten a dolgot, hiszen ez a te magánügyed, amihez senkinek semmi köze; csak az a fontos, hogy te mit szeretnél! Ami biztos: csak akkor lehet igazán élvezetes, ha megvan a kellő harmónia és bizalom a két fél között, másképpen nem működhet a hármas felállás.

Szöveg: Gyarmati Juci

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

A legnépszerűbb szexuális segédeszközök

Bűvös kezek bevetésen

4 forró őszi szexhelyszín

Miért (ne) nézzünk pornót?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

6 titok a kutyapózról, amit a pasid sosem vallana be

6 titok a kutyapózról, amit a pasid sosem vallana be

Te is imádod, amikor hátul kalandozik a szerelmed, de sosem merted megkérdezni, mégis mi jár a fejében ilyenkor? Most végre megtudhatod!

5 dolog, amit minden lány csinál szex előtt, közben és után

Eddig azt hitted, hogy csak neked vannak titkos szokásaid a hancúrpercek közben? Ezeket az apró furcsaságokat tuti te is legalább egyszer csináltad már.

6 pasi elárulta, honnan tudta, hogy szerelmes

Néha nagyon is nehéz bevallani, ha totál belezúgtál valakibe. Te tudod, a srácok honnan sejtik, ha egy lány elrabolta a szívüket? Elárulták!

6 tipp, hogy ne stresszelj rá az első randira

Ha te is izgulsz, mielőtt készülődsz a nagy talira azzal a helyes sráccal, akkor olvasd el, hogyan relaxálhatsz egy kicsit előtte!

Ennyi idősen élvezik a legjobban a nők a szexet

Egy friss kutatásból kiderült, hány éves korodban élvezed leginkább a nagy ÓÓÓ-t, és az eredmény durván meglepő!

Így helyezd fel tökéletesen az óvszert

Filóztál már rajta, de sose merted megkérdezni? Most végre lecsekkolhatod, hogyan tudod elkerülni a kínos bénázást az intim pillanatokban!

4 jel, hogy túl gyorsan halad a kapcsolatotok

Nem igazán tudnád megmondani, mi az, amit változtatnál, mégis úgy érzed, hogy valami nem oké? Ha ezeket tapasztalod, akkor az ok egyszerű: csak a tempó gyors!

Indul a 30 napos szexkihívás

Nincs ötleted, hogyan lehetne felturbózni kicsit az intim pillanatokat a hálószobában? Akkor itt az idő az egyhónapos szexmaratonra!