2008.11.26.@ 14.11

A swingerklubok varázsa – te bevállalod?

Manapság, mikor tombol a szexuális forradalom, az egy fiú-egy lány összetétel az ágyban kezd snasszá válni. Egyre többen fordulnak olyan lehetőségekhez, amelyben mindent szabad. Csak persze féltékenynek lenni nem.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A swinger szó azt jelenti, nyitott és intenzív szexuális életet élő személy. Talán te is ilyen vagy, gondolnád, hiszen minden hónapban elolvasod a szextippjeinket, és előszeretettel próbálod is ki őket. De vajon van-e fogalmad arról, mások mit értenek ugyanezen a kifejezésen. Ha a pasid egy kicsit is fesztelenebb, mint az átlag, biztosan szóba hozta már egy esetleges hármas felállás lehetőségét. Ha még fesztelenebb, talán már hívott is „vendéget“, vagy fel is vetette, menjetek el egy swingerklubba. Arról nem is beszélve, hogy az ötlet benned is megfogalmazódhat. Hiszen manapság a csajoknak is mindent lehet, és egyáltalán nem szégyen, ha az embernek vannak vágyai, és ezeknek hangot is ad. Kérdés csak az, ki meddig megy el ezek teljesítésében.

Hétköznapi swingerek

Most elkezdhetnénk belemenni, hogy mi az, ami a pasik 99 százalékát izgatja, és mire gerjednek a nők, de nem is ez a lényeg. Sokkal érdekesebb az, hogy ma már egyáltalán nem olyan lehetetlen, hogy az ember megvalósítsa legvadabb elképzeléseit, csak kell hozzá egy (vagy ne adj’ Isten több) partner. Egy nemrég készített tanulmány szerint a nők sokkal nehézkesebben beszélnek a vágyaikról, mert még mindig zavarban vannak, ha az intimitás kerül szóba, pedig vannak vágyaik, és nagyon kíváncsiak is. Péter egy swingerklub tulajdonosa, ám nappal, ugyanabban az épületben társkereső klubbot működtet. „Vannak nők, akik mikor először eljönnek egy-egy társkereső klubba, meg sem mernek szólalni, pedig valójában tele vannak vágyakkal, és tele vannak kérdésekkel is. Idővel aztán megered a nyelvük, és egyre többet mernek kérdezni, és hozzáteszem, borzasztó kíváncsiak arra, mi történik a swingerklubban. Amikor pedig sikerül magukban feloldani a gátlást, előbb-utóbb éjszaka is benéznek, és felejthetetlen élményekkel távoznak a klubból.“

Ám ne szaladjunk ennyire előre. Hiszen azok közül, akik fel merik vállalni a vágyaikat, és az értékrendjükbe belefér, hogy megvalósítsák őket, azért nem mindenki jár swingerklubba. Roland és Nóra például „házon belül“ swingelnek. „Nem is emlékszem, hogyan kezdődött – meséli a lány. – Akkoriban még talán nem is beszélgettünk arról a párommal, hogy jó lenne kipróbálni másokkal is. Egy baráti pár azonban egyszer meghívott bennünket a vidéki házukba, ahol szauna is volt. Ott kezdődött az egész. Pezsgőztünk, szaunáztunk, jól éreztük magunkat, poénkodtunk a szexről, és valahogy annyira oldott lett a hangulat, hogy elkezdtünk a másik lánnyal egymáshoz érni. Először csak viccnek indult, aztán annyira belemelegedtünk, hogy a pasik is beszálltak. Nem arról beszélek, hogy orrba-szájba, mindenki mindenkivel mindent csinált, de azt elmondhatom, hogy igen forró hangulat kerekedett. Azóta néha, havonta egyszer-kétszer összejárunk, szaunázunk. Van, hogy semmi sem történik, van, hogy csak mi, lányok játszunk, sosincs semmi kényszer, és a pasimmal azóta sokkal szorosabb és intimebb a kapcsolatom.“

Akár hiszed, akár nem, biztos, hogy a te barátaid között is vannak olyanok, akik néha kipróbálnak extrémebb dolgokat is. Maximum nem beszélnek erről. A nők manapság már sokkal okosabbak, és sokkal nehezebben tűrik, ha megcsalják őket. Ezért elképzelni sem tudod, hány nő megy bele a két nő-egy férfi játékba. Vagy azért, mert mindent meg akar adni a pasinak, amire csak vágyik, vagy azért, mert fél, hogy megcsalják, és így ki tudja küszöbölni, vagy azért, mert ő is élvezi.

Folytatás a Cosmóban!

Kapcsolódó cikkek:

A legnépszerűbb női szexfantáziák

Miért (ne) nézzünk pornót?

Játékszerek az ágyban

Címkék: bevállalod? swingerklubok varázsa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezért beszélj az exedről az első randin

Ezért beszélj az exedről az első randin

Azt gondoltad, tabu felhozni a régi idők nagy történeteit? Akkor van egy fura hírünk: szakértők szerint már rögtön az elején érdemes belevágni a dolgok közepébe!

A pasi hangjából kiderül, hogy hajlamos-e a megcsalásra 

Ezentúl bármilyen fedősztorival áll elő egy srác az életedben, könnyű dolgod lesz, ugyanis már abból tudni fogod, hogy igazat mond-e, ha csak megszólal. Olvass tovább a részletekért!

A legborzalmasabb mondatok, amiket szex közben mondtak

Gondoltad volna, hogy akár egyetlen mondat elég ahhoz, hogy tejesen lelombozd a pasidat az ágyban?

10 tanács házasoktól, amit minden szinglinek hallania kell

A legtöbb lány szerelemről, házasságról, és persze rózsaszín ködről álmodik. Kíváncsi vagy, mit mondanak erről a kötelékről azok, akiknek a kezén már ott figyel a gyűrű? Olvass tovább!

5 szokás, ami szakításhoz is vezethet

Ne gondold, hogy csak egy félrelépés vagy brutál veszekedés vethet véget a szerelmeteknek! Most eláruljuk, milyen, látszólag jelentéktelen dolgok okozhatják még a különválást, amire nem árt figyelned!

8 tipp, amit fogadj meg, ha még az exeddel élsz

Nem egyszerű dolog a szakítás, főleg akkor, ha utána nem tudtok azonnl külön utakra lépni. Ezek a tippek kötelezőek, hogy mentsd a helyzetedet!

5 szuper szexpóz, ha kezd ellaposodni a kapcsolatotok

Ugye te is szeretnéd, ha mindig szikrázna köztetek a levegő - még az ágyban is? Ez nem valami hókuszpókusz, hanem csupán egy kis felkészülés eredménye! 

5 pasi elárulta, milyen a jó csók 

Egy szuper csóktól a fejed búbjáig libabőrös leszel, de ha nem működik a puszi-kémia köztetek, akkor akár rémálommá is válhat a nyelvcsata, Olvasd el, a srácok szerint hogyan lehetsz pro!

Kiderült: ebben a korban a legjobb a szex

A legújabb kutatások szerint ma már teljesen máshogy és máskor élik meg szexualitásuk csúcsát a csajok.