2008.11.26.@ 14.11

A swingerklubok varázsa – te bevállalod?

Manapság, mikor tombol a szexuális forradalom, az egy fiú-egy lány összetétel az ágyban kezd snasszá válni. Egyre többen fordulnak olyan lehetőségekhez, amelyben mindent szabad. Csak persze féltékenynek lenni nem.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A swinger szó azt jelenti, nyitott és intenzív szexuális életet élő személy. Talán te is ilyen vagy, gondolnád, hiszen minden hónapban elolvasod a szextippjeinket, és előszeretettel próbálod is ki őket. De vajon van-e fogalmad arról, mások mit értenek ugyanezen a kifejezésen. Ha a pasid egy kicsit is fesztelenebb, mint az átlag, biztosan szóba hozta már egy esetleges hármas felállás lehetőségét. Ha még fesztelenebb, talán már hívott is „vendéget“, vagy fel is vetette, menjetek el egy swingerklubba. Arról nem is beszélve, hogy az ötlet benned is megfogalmazódhat. Hiszen manapság a csajoknak is mindent lehet, és egyáltalán nem szégyen, ha az embernek vannak vágyai, és ezeknek hangot is ad. Kérdés csak az, ki meddig megy el ezek teljesítésében.

Hétköznapi swingerek

Most elkezdhetnénk belemenni, hogy mi az, ami a pasik 99 százalékát izgatja, és mire gerjednek a nők, de nem is ez a lényeg. Sokkal érdekesebb az, hogy ma már egyáltalán nem olyan lehetetlen, hogy az ember megvalósítsa legvadabb elképzeléseit, csak kell hozzá egy (vagy ne adj’ Isten több) partner. Egy nemrég készített tanulmány szerint a nők sokkal nehézkesebben beszélnek a vágyaikról, mert még mindig zavarban vannak, ha az intimitás kerül szóba, pedig vannak vágyaik, és nagyon kíváncsiak is. Péter egy swingerklub tulajdonosa, ám nappal, ugyanabban az épületben társkereső klubbot működtet. „Vannak nők, akik mikor először eljönnek egy-egy társkereső klubba, meg sem mernek szólalni, pedig valójában tele vannak vágyakkal, és tele vannak kérdésekkel is. Idővel aztán megered a nyelvük, és egyre többet mernek kérdezni, és hozzáteszem, borzasztó kíváncsiak arra, mi történik a swingerklubban. Amikor pedig sikerül magukban feloldani a gátlást, előbb-utóbb éjszaka is benéznek, és felejthetetlen élményekkel távoznak a klubból.“

Ám ne szaladjunk ennyire előre. Hiszen azok közül, akik fel merik vállalni a vágyaikat, és az értékrendjükbe belefér, hogy megvalósítsák őket, azért nem mindenki jár swingerklubba. Roland és Nóra például „házon belül“ swingelnek. „Nem is emlékszem, hogyan kezdődött – meséli a lány. – Akkoriban még talán nem is beszélgettünk arról a párommal, hogy jó lenne kipróbálni másokkal is. Egy baráti pár azonban egyszer meghívott bennünket a vidéki házukba, ahol szauna is volt. Ott kezdődött az egész. Pezsgőztünk, szaunáztunk, jól éreztük magunkat, poénkodtunk a szexről, és valahogy annyira oldott lett a hangulat, hogy elkezdtünk a másik lánnyal egymáshoz érni. Először csak viccnek indult, aztán annyira belemelegedtünk, hogy a pasik is beszálltak. Nem arról beszélek, hogy orrba-szájba, mindenki mindenkivel mindent csinált, de azt elmondhatom, hogy igen forró hangulat kerekedett. Azóta néha, havonta egyszer-kétszer összejárunk, szaunázunk. Van, hogy semmi sem történik, van, hogy csak mi, lányok játszunk, sosincs semmi kényszer, és a pasimmal azóta sokkal szorosabb és intimebb a kapcsolatom.“

Akár hiszed, akár nem, biztos, hogy a te barátaid között is vannak olyanok, akik néha kipróbálnak extrémebb dolgokat is. Maximum nem beszélnek erről. A nők manapság már sokkal okosabbak, és sokkal nehezebben tűrik, ha megcsalják őket. Ezért elképzelni sem tudod, hány nő megy bele a két nő-egy férfi játékba. Vagy azért, mert mindent meg akar adni a pasinak, amire csak vágyik, vagy azért, mert fél, hogy megcsalják, és így ki tudja küszöbölni, vagy azért, mert ő is élvezi.

Folytatás a Cosmóban!

Kapcsolódó cikkek:

A legnépszerűbb női szexfantáziák

Miért (ne) nézzünk pornót?

Játékszerek az ágyban

Címkék: bevállalod? swingerklubok varázsa

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Te is a csábítás nagy mestere vagy? A csillagjegyed elárulja!

6 hiba, amit elkövethetsz a kapcsolatod első hónapjában

Összejöttél a tökéletes pasival? Akkor ezeket mindenképpen felejtsd el az első egy hónapban!

Ezek a csillagjegyek megtalálják az igazit decemberben

Csekkold, hogy te köztük vagy-e!!

„A vőlegényem szülei fizettek, hogy elhagyjam, és én elfogadtam”

Egy ausztrál lány őszintén leírta, miért döntött úgy, hogy egy nagyobb összegért cserébe elhagyja kislánya apukáját, akihez hozzá akart menni. Zsepit készíts!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?