2008.12.02.@ 11.12

A nők és az idő

Péntek este van. Véget értek a dolgos hétköznapok, és párunkkal elmennénk kikapcsolódni valahova. Megbeszéljük, hogy mikor és hol találkozunk, majd az időpont közeledtével elkezdünk készülődni. Itt válik szét az idő fogalma férfi és nő számára.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha van kocsink (és nem lakunk együtt), akkor természetesen elmegyünk a hölgyért és elfuvarozzuk. Ha nincs, akkor megbeszélünk egy találkozási pontot. Például a Blahán. Ez persze kevésbé elegáns, de ne felejtsük el, hogy sokkal izgalmasabb tömegközlekedéssel utazni, és rengeteg új élménnyel tehetjük színesebbé a párkapcsolatunkat: harc az ellenőrökkel a metrón, közös futás az utolsó éjszakai busz után, és még számos egyéb mókás program.

Találkozó előtt körülbelül másfél órával elkezd készülődni a nő, ruhákat válogat, sminkel, satöbbi. Ez az utolsó pont, amikor még változtathatunk a programon, innen már nincs visszaút. Ha felhívjuk, hogy menjünk máshova akkor a „most már mindegy” válasszal találkozhatunk (ez megérne egy külön cikket) és minden marad ugyanúgy. A férfi összekapja magát, megborotválkozik és kocsiba ül, illetve a másik történet szerint megborotválkozik és felszáll a 7-es buszra, nehogy elkéssen. Innen tér el radikálisan a két nem programja.

Eltelik fél óra, a nő még mindig ruhákat válogat és sminkel, míg a férfi vagy a dugóban markolja egyre idegesebben a kormányt, vagy a buszon egyre szorosabban a kapaszkodót. A nő nyugodt, mert tudja, hogy státuszánál fogva ő késhet, a férfi meg fogja várni.

Egy újabb fél óra múlva az autós elérkezik a következő lámpához, homlokán izzadságcseppek gyöngyöznek, eközben a busz is megtesz legalább egy megállót Budapest közlekedési sajátosságainak köszönhetően. Eközben a nő ruhákat válogat, és sminkel. Még mindig.

Már csak negyed óra maradt. Az autós gyorsan befordul egy kis utcába és GPS-t megszégyenítő pontossággal keresi a legjobb alternatív útvonalat. A másik férfi is egyre kétségbeesettebb, a busz még mindig a megállóban van: gyorsan leugrik és a metró felé veszi az irányt. Eközben a nő ruhákat válogat és sminkel, de már majdnem készen van.

Elérünk a megbeszélt időponthoz. Az autós egy kézifékes manőverrel befarol a parkolóhelyre, a BKV-s felrohan a mozgólépcsőn. A nő sehol. Egy gyors telefon: „Merre vagy?”, a válasz „Még öt perc”. A telefonban hallott időpontot nőtől függően, háromszoros, illetve kilencszeres szorzóval kell érteni. Tiszta matematika.

Kis idő elteltével megjelenik a nő is. A lényeg hogy akár 10, akár 50 percet késett, ő úgy fogja érzékelni, hogy időben érkezett. A legfontosabb hogy ilyenkor vegyünk néhány mély levegőt, próbáljunk megnyugodni és gondoljunk arra, hogy ez így természetes. Ha mi késünk ennyit, akkor már lőttek az esténknek, de ha a nő teszi ezt, az tökéletesen rendben van.

Véletlenül se essünk abba a hibába, hogy bosszúból a következő randin mi késünk majd el, mert egyrészt gyerekes, másrészt biztosak lehetünk benne, hogy a nő kívételesen egy svájci óra pontosságával fog odaérni. Ezt elkerülendő legyünk mindehol ott időben, és ne veszítsük el a türelmünket! Tartsuk észben, hogy a türelem rózsát terem…és nincsen rózsa tövis nélkül.

Szöveg: Kiss Ferenc

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

A nők és a semmi

Shoppingolás, a modern kor lovagi tornája

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezért beszélj az exedről az első randin

Ezért beszélj az exedről az első randin

Azt gondoltad, tabu felhozni a régi idők nagy történeteit? Akkor van egy fura hírünk: szakértők szerint már rögtön az elején érdemes belevágni a dolgok közepébe!

A pasi hangjából kiderül, hogy hajlamos-e a megcsalásra 

Ezentúl bármilyen fedősztorival áll elő egy srác az életedben, könnyű dolgod lesz, ugyanis már abból tudni fogod, hogy igazat mond-e, ha csak megszólal. Olvass tovább a részletekért!

A legborzalmasabb mondatok, amiket szex közben mondtak

Gondoltad volna, hogy akár egyetlen mondat elég ahhoz, hogy tejesen lelombozd a pasidat az ágyban?

10 tanács házasoktól, amit minden szinglinek hallania kell

A legtöbb lány szerelemről, házasságról, és persze rózsaszín ködről álmodik. Kíváncsi vagy, mit mondanak erről a kötelékről azok, akiknek a kezén már ott figyel a gyűrű? Olvass tovább!

5 szokás, ami szakításhoz is vezethet

Ne gondold, hogy csak egy félrelépés vagy brutál veszekedés vethet véget a szerelmeteknek! Most eláruljuk, milyen, látszólag jelentéktelen dolgok okozhatják még a különválást, amire nem árt figyelned!

8 tipp, amit fogadj meg, ha még az exeddel élsz

Nem egyszerű dolog a szakítás, főleg akkor, ha utána nem tudtok azonnl külön utakra lépni. Ezek a tippek kötelezőek, hogy mentsd a helyzetedet!

5 szuper szexpóz, ha kezd ellaposodni a kapcsolatotok

Ugye te is szeretnéd, ha mindig szikrázna köztetek a levegő - még az ágyban is? Ez nem valami hókuszpókusz, hanem csupán egy kis felkészülés eredménye! 

5 pasi elárulta, milyen a jó csók 

Egy szuper csóktól a fejed búbjáig libabőrös leszel, de ha nem működik a puszi-kémia köztetek, akkor akár rémálommá is válhat a nyelvcsata, Olvasd el, a srácok szerint hogyan lehetsz pro!

Kiderült: ebben a korban a legjobb a szex

A legújabb kutatások szerint ma már teljesen máshogy és máskor élik meg szexualitásuk csúcsát a csajok.

6 lány elmesélte élete legdurvább szakítását

Oké, a szakítás sosem egy napsütéses pillanat, de néha még a szokásosnál is fájdalmasabbra sikerül. Néhány lány elég húzós sztorit osztott meg velünk.

5 jel, hogy végre jó kapcsolatban vagy

Természetes, hogy a szerelemtől először rózsaszín köd borít el mindent, de most eláruljuk, honnan tudhatod, hogy a kapcsolatod több, mint egyszerű fellángolás.