2008.12.02.@ 11.12

A nők és az idő

Péntek este van. Véget értek a dolgos hétköznapok, és párunkkal elmennénk kikapcsolódni valahova. Megbeszéljük, hogy mikor és hol találkozunk, majd az időpont közeledtével elkezdünk készülődni. Itt válik szét az idő fogalma férfi és nő számára.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha van kocsink (és nem lakunk együtt), akkor természetesen elmegyünk a hölgyért és elfuvarozzuk. Ha nincs, akkor megbeszélünk egy találkozási pontot. Például a Blahán. Ez persze kevésbé elegáns, de ne felejtsük el, hogy sokkal izgalmasabb tömegközlekedéssel utazni, és rengeteg új élménnyel tehetjük színesebbé a párkapcsolatunkat: harc az ellenőrökkel a metrón, közös futás az utolsó éjszakai busz után, és még számos egyéb mókás program.

Találkozó előtt körülbelül másfél órával elkezd készülődni a nő, ruhákat válogat, sminkel, satöbbi. Ez az utolsó pont, amikor még változtathatunk a programon, innen már nincs visszaút. Ha felhívjuk, hogy menjünk máshova akkor a „most már mindegy” válasszal találkozhatunk (ez megérne egy külön cikket) és minden marad ugyanúgy. A férfi összekapja magát, megborotválkozik és kocsiba ül, illetve a másik történet szerint megborotválkozik és felszáll a 7-es buszra, nehogy elkéssen. Innen tér el radikálisan a két nem programja.

Eltelik fél óra, a nő még mindig ruhákat válogat és sminkel, míg a férfi vagy a dugóban markolja egyre idegesebben a kormányt, vagy a buszon egyre szorosabban a kapaszkodót. A nő nyugodt, mert tudja, hogy státuszánál fogva ő késhet, a férfi meg fogja várni.

Egy újabb fél óra múlva az autós elérkezik a következő lámpához, homlokán izzadságcseppek gyöngyöznek, eközben a busz is megtesz legalább egy megállót Budapest közlekedési sajátosságainak köszönhetően. Eközben a nő ruhákat válogat, és sminkel. Még mindig.

Már csak negyed óra maradt. Az autós gyorsan befordul egy kis utcába és GPS-t megszégyenítő pontossággal keresi a legjobb alternatív útvonalat. A másik férfi is egyre kétségbeesettebb, a busz még mindig a megállóban van: gyorsan leugrik és a metró felé veszi az irányt. Eközben a nő ruhákat válogat és sminkel, de már majdnem készen van.

Elérünk a megbeszélt időponthoz. Az autós egy kézifékes manőverrel befarol a parkolóhelyre, a BKV-s felrohan a mozgólépcsőn. A nő sehol. Egy gyors telefon: „Merre vagy?”, a válasz „Még öt perc”. A telefonban hallott időpontot nőtől függően, háromszoros, illetve kilencszeres szorzóval kell érteni. Tiszta matematika.

Kis idő elteltével megjelenik a nő is. A lényeg hogy akár 10, akár 50 percet késett, ő úgy fogja érzékelni, hogy időben érkezett. A legfontosabb hogy ilyenkor vegyünk néhány mély levegőt, próbáljunk megnyugodni és gondoljunk arra, hogy ez így természetes. Ha mi késünk ennyit, akkor már lőttek az esténknek, de ha a nő teszi ezt, az tökéletesen rendben van.

Véletlenül se essünk abba a hibába, hogy bosszúból a következő randin mi késünk majd el, mert egyrészt gyerekes, másrészt biztosak lehetünk benne, hogy a nő kívételesen egy svájci óra pontosságával fog odaérni. Ezt elkerülendő legyünk mindehol ott időben, és ne veszítsük el a türelmünket! Tartsuk észben, hogy a türelem rózsát terem…és nincsen rózsa tövis nélkül.

Szöveg: Kiss Ferenc

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

A nők és a semmi

Shoppingolás, a modern kor lovagi tornája

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Innen tudod, hogy ideje lenne szakítani a pasiddal

Innen tudod, hogy ideje lenne szakítani a pasiddal

Nem könnyű meghozni egy ilyen döntést, de ha ránk hallgatsz, nem hibázhatsz!

9 jel, hogy érzelmileg káros kapcsolatban vagy

Ha csak néhányat is észlelsz ezek közül, gondolkozz el a szakításon!

5 ok, amiért nem állsz készen egy kapcsolatra

Nem jön új pasi az életedbe, pedig már régóta szingli vagy? Akkor itt az idő, hogy elgondolkozz azon, mi lehet ennek a hátterében...

Ismerd meg a Cosmo új vloggerét, Csivettkát!

Még keresed az igazit, vagy esetleg gond van a pasiddal? Akkor a Cosmo új vloggerének videóit mindenképpen nézd meg!

Az ok, amiért sírhatsz szex közben

Veled is előfordult már, hogy könnyek törtek elő belőled szex közben – esetleg utána? Nem vagy egyedül ezzel!

5 dolog, amit nyugodtan megtehetsz szakítás után

Egy kapcsolat végénél kevés fájdalmasabb dolog van, ilyenkor elég nehéz összeszedned magadat. Adunk pár tippet, hogy jobban érezd magad!

Olvass bele a nyár legszexibb regényébe!

A júniusi Cosmopolitan mellett megtalálod Kendall Ryan Szeress és hazudj című pikáns regényét, amibe most bele is olvashatsz. Vigyázz, mert szigorúan 18+ tartalom következik!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?