2008.12.02.@ 11.12

A nők és az idő

Péntek este van. Véget értek a dolgos hétköznapok, és párunkkal elmennénk kikapcsolódni valahova. Megbeszéljük, hogy mikor és hol találkozunk, majd az időpont közeledtével elkezdünk készülődni. Itt válik szét az idő fogalma férfi és nő számára.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha van kocsink (és nem lakunk együtt), akkor természetesen elmegyünk a hölgyért és elfuvarozzuk. Ha nincs, akkor megbeszélünk egy találkozási pontot. Például a Blahán. Ez persze kevésbé elegáns, de ne felejtsük el, hogy sokkal izgalmasabb tömegközlekedéssel utazni, és rengeteg új élménnyel tehetjük színesebbé a párkapcsolatunkat: harc az ellenőrökkel a metrón, közös futás az utolsó éjszakai busz után, és még számos egyéb mókás program.

Találkozó előtt körülbelül másfél órával elkezd készülődni a nő, ruhákat válogat, sminkel, satöbbi. Ez az utolsó pont, amikor még változtathatunk a programon, innen már nincs visszaút. Ha felhívjuk, hogy menjünk máshova akkor a „most már mindegy” válasszal találkozhatunk (ez megérne egy külön cikket) és minden marad ugyanúgy. A férfi összekapja magát, megborotválkozik és kocsiba ül, illetve a másik történet szerint megborotválkozik és felszáll a 7-es buszra, nehogy elkéssen. Innen tér el radikálisan a két nem programja.

Eltelik fél óra, a nő még mindig ruhákat válogat és sminkel, míg a férfi vagy a dugóban markolja egyre idegesebben a kormányt, vagy a buszon egyre szorosabban a kapaszkodót. A nő nyugodt, mert tudja, hogy státuszánál fogva ő késhet, a férfi meg fogja várni.

Egy újabb fél óra múlva az autós elérkezik a következő lámpához, homlokán izzadságcseppek gyöngyöznek, eközben a busz is megtesz legalább egy megállót Budapest közlekedési sajátosságainak köszönhetően. Eközben a nő ruhákat válogat, és sminkel. Még mindig.

Már csak negyed óra maradt. Az autós gyorsan befordul egy kis utcába és GPS-t megszégyenítő pontossággal keresi a legjobb alternatív útvonalat. A másik férfi is egyre kétségbeesettebb, a busz még mindig a megállóban van: gyorsan leugrik és a metró felé veszi az irányt. Eközben a nő ruhákat válogat és sminkel, de már majdnem készen van.

Elérünk a megbeszélt időponthoz. Az autós egy kézifékes manőverrel befarol a parkolóhelyre, a BKV-s felrohan a mozgólépcsőn. A nő sehol. Egy gyors telefon: „Merre vagy?”, a válasz „Még öt perc”. A telefonban hallott időpontot nőtől függően, háromszoros, illetve kilencszeres szorzóval kell érteni. Tiszta matematika.

Kis idő elteltével megjelenik a nő is. A lényeg hogy akár 10, akár 50 percet késett, ő úgy fogja érzékelni, hogy időben érkezett. A legfontosabb hogy ilyenkor vegyünk néhány mély levegőt, próbáljunk megnyugodni és gondoljunk arra, hogy ez így természetes. Ha mi késünk ennyit, akkor már lőttek az esténknek, de ha a nő teszi ezt, az tökéletesen rendben van.

Véletlenül se essünk abba a hibába, hogy bosszúból a következő randin mi késünk majd el, mert egyrészt gyerekes, másrészt biztosak lehetünk benne, hogy a nő kívételesen egy svájci óra pontosságával fog odaérni. Ezt elkerülendő legyünk mindehol ott időben, és ne veszítsük el a türelmünket! Tartsuk észben, hogy a türelem rózsát terem…és nincsen rózsa tövis nélkül.

Szöveg: Kiss Ferenc

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

A nők és a semmi

Shoppingolás, a modern kor lovagi tornája

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 testrész a pasik szerint, amiről a nők hajlamosak megfeledkezni szex közben

5 testrész a pasik szerint, amiről a nők hajlamosak megfeledkezni szex közben

És amiért nagyon hálásak lesznek, ha kezelésbe veszed őket.

10 pasi elárulta, szerinte milyen a jó barátnő

A Redditen osztották meg a névtelen vallomásaikat.

Végre kiderült, a pasik érzik-e a női orgazmust

Most választ kaphatsz az egyik legégetőbb kérdésre.

16 gondolat, ami minden nőnek eszébe jut, miközben a zuhanyzóban szexel

Ugye milyen nehéz ellazulni, ha közben úgy érzed, mintha egy durva kiképzésen lennél? Ami a filmekben álomszerűen szexinek tűnik, az a valóságban kész K.O.

4 jel, hogy a pasi bosszúálló típusú ex lesz

Nincs annál jobb érzés, amikor egy srác számára mindennél fontosabb vagy, de az sem árt, ha nyitott szemmel létezel a kapcsolatban. Néhány Cosmo-olvasó elmesélte, milyen jelek utaltak arra, hogy a srác finoman fogalmazva sem lesz az exek gyöngye.

4 meglepő jel, ami arra utal, hogy megcsalnak

Egy szakértő beszámolt az intő jelekről a Bustle nevű lapnak. Most megtudhatod, mire érdemes odafigyelned.

4 szexpóz, amivel garantált a többszörös orgazmus

Most már csak az a kérdés: mennyit fogsz bírni?

6 lány őszinte vallomása az önkielégítési szokásairól

Ha valahol mindig is kíváncsi voltál, hogy a te szokásaidhoz képest hogyan csinálják a többiek, most az amerikai Cosmo vallomásaiból megtudhatod!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?