2008.12.09.@ 14.12

Gyilkos szexbakik

Tévedés, hogy a férfinak mindegy, csak nő legyen. Az is tévhit, hogy a férfiakat ne lehetne lelombozni, pláne nem azután, ha már egyszer „beindult a gépezet”. Sajnos mi is elkövethetünk olyan hibákat, amitől aztán lankad a szenvedély, és kókad a vágy. A cosmo.hu csapata most összegyűjtötte, hogy melyek is azok a dolgok, amiket minden esetben kerülj, ha hancúrra kerülne a sor!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megjátszott orgazmus

Bár sokszor esünk abba a hibába, hogy férfiakat érzéketlennek, és nemtörődömnek gondoljuk, ha szexről van szó, azonban tévedés azt hinni, hogy a meztelen női test látványa minden más érzékelést teljesen blokkolna a fejükben. Habár a női orgazmust lényegesen megjátszani könnyebb, mint egy férfiét, és sokszor a jó szándék vezérli csak a gyengébbik nem képviselőjét, nehogy lovagjának rosszul essen, hogy nem képes örömet okozni párjának. Azonban arról elfeledkeznek, hogy kevesen rendelkezünk színészi tehetséggel, és ha kedvesünk valóban figyel ránk, akkor könnyen gyanúsnak találhatja a műsikolyokat és vad rángatódzást. Márpedig sokkal jobban megbánthatod, ha rájön, hogy tetteted magad, mintha őszintén elmondanád, hogy hogyan jó neked!

A méret a lényeg

Persze csak abban az esetben, ha viccelődésre kerül a sor. Ugyanis csak egy rosszabb dolog érheti a férfit annál, ha nem felejthetetlenül nagy méretekkel áldotta meg az ég: ha mindezt valaki észreveszi és még az orra alá is dörgöli. Mindegy, hogy nem rossz szándékból, esetleg akár viccesen: ennek a szituációnak biztos, hogy nem önfeledt kacarászás lesz a vége! Úgyhogy ha esetleg legközelebb hasonlóval hozna össze a sors, még véletlenül se hangozzanak el a „kis”, a „gyerekméret”, vagy a „még sosem láttam ilyen aranyosat” kifejezések!

Fatörzs

Minden férfi rejtett vágyálma, hogy ő legyen a lepedő királya. Azonban ahhoz, hogy alkalma legyen megízlelni ezt az érzést, a nő segítségére és visszajelzéseire is szüksége van, hiszen ha jó az, amit csinál, az egyértelműen látszik partnerén is. A baj ott kezdődik, ha nem látszik semmi. Mindannyian mások vagyunk az ágyban. Azonban ha valóban csak fekszel, mint egy darab fa, azzal pillanatok alatt lelohaszthatod lovagod lelkesedését. Még misszionárius pózban is be tudsz segíteni a mozgásban, úgyhogy ne hagyd, hogy a kényelem győzzön, igenis jelezd testeddel is, ha élvezed a dolgot! Ha nem jó, amit csinál, akkor mond el neki, hogy hogyan szereted, ha pedig jólesik, akkor igenis add tudtára: néhány nyögdécselést még a szomszédok is el tudnak viselni!

Hangverseny

Persze az is könnyen lehervaszthatja a férfiakat, ha partnerük minden érintésükre kéjes sóhajokkal és nyögésekkel válaszol, ha pedig belekezdenek az akcióba, a hanghatások a már-már elviselhetetlen szintet verdesik. Ilyenkor nem az fog az eszében járni, hogy ilyen fantasztikus dolgokat tud művelni az ágyban, hanem hogy a nő egész biztosan színlel, illetve hogy milyen névtelen üzeneteket fog másnap a szomszédoktól kapni a nem kívánt koncert miatt.

Pamacska és társai

A férfi keze kalandos felfedezőútra indul a nő testén. Végigcirógatja a derekát, elhalad csípőjénél, majd a combját simítva megérkezik a lábához, ahol – ó jaj – szörnyű meglepetés várja: a vádlin megbúvó alattomos sörték majdhogynem sebeket ejtenek a kezén A férfiak egyébként is szeretik azt gondolni, hogy a nő szőr nélkül, selymes bőrrel éli mindennapjait, azonban szeretkezéskor ez alapkövetelménnyé válik! Úgyhogy ha tudod előre, hogy este számíthatsz egy kis kényeztetésre, akkor ne légy lusta eltávolítani a nemkívánatos szőrpamacsokat! Ellenkező esetben ne lepődj meg, ha partnered szenvedélye hanyatlik majd, ha keze betéved a dzsungelhez hasonlatos képződményekbe!

Szöveg: Gyarmati Juci

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

A leggyakoribb szexproblémák – orgazmushiány, gátlások, visszautasítás

Pasik, akik nem kívánják a szexet

Ne lohaszd le!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Az orgazmus, amibe akár bele is halhatsz

Az orgazmus, amibe akár bele is halhatsz

Veszélyes lehet, ha a neten olvasottakra hagyatkozol a legújabb szextrendekkel kapcsolatban.

6 tipp, ha a pasiddal mész nyaralni

Úgy döntöttetek, hogy idén nyáron beiktattok egy romantikus utazást? Van pár dolog, amire jobb, ha odafigyelsz, ugyanis pokollá tehetik a vakációt.

Ez a 3 csillagjegy a legboldogabb szingliként

Képzeld, már a pasi horoszkópja is árulkodik arról, mennyire szeret kapcsolatban lenni. Csekkold, hogy a csillagjegye szerepel-e a legjobb szinglik listáján!

5 Fifty Shades póz, amit ki kell próbálnod

Kívülről fújod a trilógia pikáns jeleneteit? Akkor itt az idő, hogy a hálószobában is felidézd!

6 pasi elárulta, mikor jött rá, hogy szerelmes

Lehet, hogy azt gondolod, hogy az Sz betűs szó elhangzásakor érzi a srác, hogy odavan érted, pedig már jóval korábban leesik nekik a tantusz.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?