2009.02.03.@ 14.02

Szerelmes ünnep?

Legyen-e a szerelemnek ünnepe? Mit vegyünk a párunknak, amitől az év többi napján is különlegesebbnek érzi majd magát? Legyen a jól bevált virágba csomagolt titkos üzenet, vagy inkább a szexis fehérnemű az út a teljesség felé? Túl sok a kérdés, és még csak az sem biztos, hogy február 14-én ezek közül egy is eszünkbe jut. Pedig jobban tesszük, ha kicsit felkötjük azt a bizonyos alsóneműt, mert manapság ez már elkerülhetetlen végzetünk, másfelől talán meg is éri, ha odafigyelünk néha.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A férfi alapvető problémája az, hogy nem ugyanazokban a részletekben látja meg az élet mozgatórugóit, mint a nő. A Valentin-nap nélkül is teljesen jól elvoltunk, nem hittük, hogy egyszer eljöhet az a nap, amikor ajándékokkal, virágokkal, vers-idézetekkel, vagy díszdobozba csomagolt cukorbombákkal kell majd bebizonyítanunk rátermettségünket a komoly kapcsolatra. Bőven elég a hézköznapokon átvészelni azokat a pillanatokat, amikor nem értjük kedvenc sorozatának romantikus mélységeit, nem dicsérjük meg az új frizuráját, vagy éppen nem hozunk hazafelé mosóport, pedig háromszor is megkért rá minket, és igazán odafigyelhetnénk egy kicsit.

Aztán most már ez is itt van, egy újabb ünnep, amit nem szabad elfelejteni, mert különben vége az őszinte mosolynak, a barátságos, meleg otthonnak. Ennek ellenére mindig elfelejtjük valahogy. Ilyenkor jön az ész nélküli rohanás, amikor este 6-kor eszünkbe jut, hogy nem vettünk virágot, és a sok kis céltalan hazugság, amikor otthon megpróbáljuk kimagyarázni, hogy miért is nincs nálunk semmi, amikor a kedvesünk vacsorával várt neglizsében. Pedig a férfi nagyrészt olyan fajta, aki nem látványos felhajtás keretében mutatja meg érzékenyebb odalát. Van nekünk olyan, csak nem csinálunk egész éves fesztivált köré, ahogy ezt a csajok szokták. Szívesebben mondjuk el a haverunknak egy sör mellett, hogy mennyire fontos nekünk életünk párja, pedig ez pont az, amit ő akar hallani, és ezzel már meg is van az örök és feloldhatatlan ellentét, a Valentin-csomó.

Pedig ez nem feltétlenül arról szól, hogy viszünk-e virágot, szexi fehérneműt adunk-e neki, vagy drága és csillogó ékszert. A nő nem azt kérdezi általában, hogy „Mit kapok?”, hanem, hogy „Ugye nem felejtetted el?”. És itt a lényeg. A Valentin-nap persze kényelemesen mondható üzleti érdekből kifejlesztett giccses, púderes, rózsaszín ünnepnek, de a helyzet az, hogy ez inkább amolyan emlékeztető, hogy jobban is figyelhetnénk, hogy ne legyen már minden olyan magától értetődő, mint amilyennek egész évben gondoljuk, a hétköznapok párkapcsolati kényelmébe süppedve.

Szóval össze kell szorítani a fogakat, és figyelni az általunk teljesen feleslegesnek ítélt dolgokra is. Nem azért, mert papucsok lettünk, nem is azért, hogy később felemlegethessük saját lovagi cselekedeteinket. Végül is a világon semmi probléma nincs azzal, hogy a szerelmeseknek van saját ünnepük, ha nem felejtik el azt, hogy miről is szól ez a napjuk. Olyan ez, mint a Karácsony, nem ússzuk meg ajándékozás és nagy felhajtás nélkül, de jobb esetben elkapunk közben egy olyan pillanatot, amely valóban egymásról szól. És bármilyen egyszerű teremtés is a férfi, azért az ilyen pillanatokra igenis fogékony, és képes értük butikba rohangálni, bonbont venni, rózsákat válogatni, komplett idiótát csinálni magából. Mert van az a mosoly, amiért érdemes. És az nyilván nem a virágos, az ékszerboltos, vagy a butikos pénzt számolgató vigyora, hanem valami egészen más. Ha jók vagyunk, nem csak Valentin-nap estéjén vehetjük észre…

Szöveg: Horváth Péter

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 ötlet, hogy mindketten jobban élvezzétek a szexet

5 ötlet, hogy mindketten jobban élvezzétek a szexet

A hétvégére inkább ne is szervezzetek más programot...

A legviccesebb reakciók a Bridgerton legforróbb szexjelenetére

Soha nem fogsz ugyanúgy nézni már a könyvtárakra...

A szex mégsem rontja el örökre a fiú-lány barátságot?

Nem feltétlenül, ha megvan egy bizonyos dolog hozzá.

5 jel, hogy a kiszemelted taktikából játszik az érzelmeiddel

Két dolgot érdemel egy ilyen srác: tiltás, törlés.

„Részt vettem életem első virtuális szexpartiján, így éltem meg”

Vannak, akik a maxon pörgetik a karantén időszakát is. Például ez a csajszi és a férje!

Így hat az alkohol a szexre és ezzel együtt arra, mennyire élvezed

Mindegy, hogy a párkapcsolatodon belül fordul elő vagy csak egyéjszakás kaland, a hatás ugyanaz.

Túlagyalod a kapcsolataidat? Ezzel a módszerrel nem fogod!

Mert tudjuk, hogy te is hajlamos vagy rá.

5 trükk, amivel felrázhatod a szexuális életed 2021-ben

Legyen az az újévi fogadalmad, hogy 2021-ben nem lesz egyetlen unalmas estétek sem!

„Majdnem elélveztem egy egyszerű talpmasszástól”

Nem semmi sztorit osztott meg a világgal ez a bevállalós lány.

6 téli finomság, ami hancúrozásig fokozza a libidót

Ha nem akarod a véletlenre bízni a szexi hangulatot.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?