2009.02.12.@ 14.02

Korunk találmánya: a mobil-szerelem

A mobilunk egy áldás lehet, hiszen mindig kéznél van, bármikor tudjuk módosítani a programunkat a segítségével, és még egy kezdeti kapcsolatban is a segítségünkre lehet: nincs is annál jobb, mikor kedves SMS-ek záporoznak a párunktól!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A telefonnak is megvannak a hátulütői: vannak, akik kísértést éreznek arra, hogy belekukkantsanak párjuk telefonjába, ami rögtön vitára adhat okot. Vagy azért, mert megsértette azt a kis magánszféráját, amit a kapcsolatban meg akart tartani, vagy mert olyan nyomokra bukkant, melyek a kapcsolat végét jelenthetik. Vajon tényleg ilyen központi szerepet játszik szerelmi életünkben a mobiltelefonunk?

Közel 750 személy részvételével kereste az egyik nagy telefontársaság a választ arra a kérdésre, milyen szerepet tölt be a párkapcsolatokban a mobiltelefon. A felmérésből kiderült, a mobil kihagyhatatlan szerelmi életünk minden fázisában, szakítani azonban még mindig személyesen illik.

A kezdet

A felmérésből kiderült, hogy napjainkban az e-mail mellett a telefonhívást, valamint az SMS-t választjuk, ha kapcsolatba szeretnénk lépni valakivel. A válaszadók 27%-a tekint jó barátként mobiltelefonjára, további 7-7% egyenesen a legjobb barátjaként vagy örök szerelmeként gondol rá, és csupán 1 százalék érez negatívan a mobilok iránt.

Ha viszont ismerkedni szeretnénk, akkor még mindig előnyt élvez a személyes találka. Abban az esetben, ha már becserkésztük az áldozatot, akkor a flörtölés egyik legkedveltebb eszköze a telefonunk: a válaszadók 32%-a SMS-ben szívesen évődik a kiválasztottal. Minden negyedik ember azt is bevallotta, hogy időnként akkor is flörtöl mobilon, ha van partnere, és köztük nagyobb arányban vannak a férfiak.

Szex-telefon

Szexuális témájú üzenetekre a felmérésben résztvevők fele használja a mobiltelefont, öt emberből kettő küldött már szexuális tartalmú SMS-t, további 6% már képet vagy videót is küldött e témában (MMS), míg minden ötödik válaszolónak volt már része (mobil)telefonszexben. Ezzel szemben erotikus tartalmú szolgáltatások igénybevétele mobiltelefonon keresztül hazánkban még nem szokás, csak minden tízedik válaszoló használt már bármilyen erotikus szolgáltatást.

Beszélnünk kell

Párkapcsolati problémáink megbeszélésében is nagy szerepet játszik a mobiltelefon: tíz válaszolóból hét, már legalább egyszer mobiltelefonon beszélte meg a kapcsolatban felmerülő problémát partnerével. Hogy megbizonyosodjon arról megcsalták-e, minden ötödik válaszoló megnézi partnere mobiltelefonját, 24% talált is a megcsalásra bizonyítékot párja mobiltelefonjában. Hiába vált a párkapcsolati problémák részévé a mobiltelefon, ha egy pár eljut a szakításhoz, a kapcsolat végét még mindig személyesen beszélik meg a legtöbben, csupán a válaszadók 13%-a szakított partnerével mobiltelefonon, és minden huszadik válaszadó már SMS-ben is fejezett be kapcsolatot.

Hírek közlése

Kellemetlen szituációkban is a mobilunkhoz fordulunk segítségért: a válaszadók 74%-a általában felhívja a másikat, ha le akar mondani egy programot, további 8 százalék SMS-t használ ilyen célra. De a sikerekben is kéznél van a mobil, melyet bizonyít, hogy minden második válaszadó képtelen kivárni a személyes találkozást, hogy a jó hírt rokonaival és barátaival megossza.

Szöveg: Kis Adri

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Így flörtölünk a neten

„Miért nem hívtál?”

Izgasd fel a távolból!

Csajos technika

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 ötlet, hogy mindketten jobban élvezzétek a szexet

5 ötlet, hogy mindketten jobban élvezzétek a szexet

A hétvégére inkább ne is szervezzetek más programot...

A legviccesebb reakciók a Bridgerton legforróbb szexjelenetére

Soha nem fogsz ugyanúgy nézni már a könyvtárakra...

A szex mégsem rontja el örökre a fiú-lány barátságot?

Nem feltétlenül, ha megvan egy bizonyos dolog hozzá.

5 jel, hogy a kiszemelted taktikából játszik az érzelmeiddel

Két dolgot érdemel egy ilyen srác: tiltás, törlés.

„Részt vettem életem első virtuális szexpartiján, így éltem meg”

Vannak, akik a maxon pörgetik a karantén időszakát is. Például ez a csajszi és a férje!

Így hat az alkohol a szexre és ezzel együtt arra, mennyire élvezed

Mindegy, hogy a párkapcsolatodon belül fordul elő vagy csak egyéjszakás kaland, a hatás ugyanaz.

Túlagyalod a kapcsolataidat? Ezzel a módszerrel nem fogod!

Mert tudjuk, hogy te is hajlamos vagy rá.

5 trükk, amivel felrázhatod a szexuális életed 2021-ben

Legyen az az újévi fogadalmad, hogy 2021-ben nem lesz egyetlen unalmas estétek sem!

„Majdnem elélveztem egy egyszerű talpmasszástól”

Nem semmi sztorit osztott meg a világgal ez a bevállalós lány.

6 téli finomság, ami hancúrozásig fokozza a libidót

Ha nem akarod a véletlenre bízni a szexi hangulatot.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?