2009.02.26.@ 14.02

A pasik álma, a tisztelhető NŐ!

Igen, igen, a srácoknak is van olyan nagybetűs kategóriájuk, mint a csajoknak. Ez pedig nem más, mint a Nő. De hogy mitől nagybetűs? Ezt alább kielemeztük neked!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A minap beszélgettem egy régi egyetemista csoporttársnőmmel arról, hogy milyen viszontagságos lehet a párkeresés egy nő számára. Igen, a hosszú egyedüllét is hajlamossá teszi az embert, hogy zárkózottabb legyen, és ilyenkor sok ideje van arra, hogy ideálképet fessen arról, milyen társat is képzel maga mellé. …és a pasik dettó, hidd el! Na, innen kezdődik a hosszú „kívánságlista”, ami úgy dől meg, ha becsap a villám, mintha sose lett volna.

Automatikus csatlakozás

Ez nem valami technológiai szakkifejezés, illetve ha úgy nézzük, az emberi kapcsolatok szakkifejezése. Arról szól, hogy ha megfelelően ráhangolódsz a környezetedre, ha önbecsülést és önbizalmat teremtesz magadnak, akkor a számodra megfelelő emberek és helyzetek maguktól megtalálnak téged. Pasis pasi kell, vagy legalább egy olyan, akire felnézhetsz, nem? Képzeld, a legtöbb normális srác is nőies nőt keres, akit lehet kényeztetni, de nem nő a fejére, nem bontja le szisztematikusan a már jól felépített életét! De elsősorban: lehet rá úgy tekinteni, mint aki a saját lábán is képes megállni!

Ha tiszteled önmagad, te is tisztelhetővé válsz, ez a mottója úgy egyébként a párkeresésnek is, hiszen nulla önbecsüléssel nulla eredményre is számíthatsz.

5 dolog, amitől a legjobb pasi is komolyan vesz!

1. Tiszteld a saját véleményed!

És éppen emiatt ne is hallgasd el! Ha megfigyeled, a „nagymenők” sem okosabbak nálad (sőt!), de határozottabban mondják, amit jónak gondolnak. A félősek tévhite, hogy a véleményükre úgysem kíváncsi senki. Kétségtelen, hogy ebben van igazság (manapság a legtöbb ember csak saját magára kíváncsi), a dolog mégis inkább arról szól, hogy mások lássák, hogy a saját határaidat te húzod meg és nem más. Ha valami nem tetszik, ne rejtsd véka alá, mert később több gondod származik belőle, ráadásul a kiszemelted is inkább társra vágyik, akitől nem csak egyhangú bólogatásra számíthat, hanem felelős véleményre tőled és persze saját véleménye formálására általad.

2. Tiszteld a munkádat!

Dolgozni nem azért kell, mert az jó alibi. Bejárhatsz a munkahelyedre évekig is úgy, hogy semmi kedved az egészhez, csak győzködöd magad, hogy ha ledolgoztad a kötelező órákat, akkor te mindent megtettél. De hisz’ te is tudod, a hangsúly mindig a minőségen van, nem a mennyiségen. Ha szeretnéd, hogy partnerként bánjanak veled (akár a munkádban, akár a magánéletben), az eredményekre kell koncentrálnod. Pörögj fel, tűzz ki célokat, amelyekre igazán büszke lehetsz! Hát még ha el is éred őket! Az eredmények nem csupán önmagukért születnek, de önbizalmat, egészséges büszkeséget is ébresztenek, ez kell a helyes önképed kialakításához és szinten tartásához! Ha önálló karriered van, egyenlő félként tekintenek majd rád a legjobb macsók is, ha úgy akarod!

3. Tiszteld a magánéletedet!

Jó, ez kicsit talán könnyebb. De miről is szól mindez? Pasi szemmel például arról, hogy mit felelsz arra a kérdésre, hogy mi a hobbid. Ne a kérdésben rejlő fantáziátlanságra koncentrálj, hanem arra az igényre, hogy egy másik ember az egyediséget keresi benned. Az életformáddal jó, ha tükrözöd mindazt, ami te vagy, hogy ne csak otthon ülj és szappanoperákat bámulj este a tévében. És milyen is vagy TE? Ez máris a következő lépésre vezet…

4. Milyen vagy és ki vagy TE valójában?

Csupán ismereteid vannak vagy szemléletet is kialakítottál a dolgokról? Miért választottad azt a munkát, amit éppen végzel? Mivé szeretnél válni, miért úgy képzeled el az életedet, ahogy? Számtalan további kérdés, amire saját magadnak kell megadnod a választ, hogy később már magabiztosan megmutathasd a világnak azt, ki is vagy TE valójában!

5. Ne legyél utánfutó!

Ez az ötös számú pont, nem véletlenül! Ha olyan párt keresel, aki csak „utánfutót” keres (mert igen, a férfiak gyakran ilyen találó elnevezéssel illetik az unalmasan kedves és a párjukat szolgaian kényeztető nőket), akkor úgy is jártál! Hamar rádöbbensz, hogy az ilyen személy, nem tartható soka, mert nem tisztel másokat, a nőket csak saját élete kiegészítőjeként kezeli és kötelességtudata vezérli, ha kényeztetni próbál. A legjobb férfiak onnan is felismerhetők, hogy társat keresnek, nem egy csini játékszert. Olyan nő kell nekik, aki amellett, hogy felnéz a párjára, ő maga egy életvidám, színes egyéniség, pont olyan, aki valódi büszkeséget ébreszt bennük.

Ha már egyszer a férfiak ékszerei a nők, hát ragyogj!

Szöveg: Bálint Ádám

Kapcsolódó cikkek:

A nők és az idő

A nők és a semmi

Miért fázik a nő?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 randiötlet, ha imádod a Bridgertont

5 randiötlet, ha imádod a Bridgertont

Ki gondolta volna, hogy egy 19. századi sztori fogja inspirálni a randizási szokásaidat?

Ennyi szabadságra van szükségetek egy egészséges párkapcsolatban

Merthogy még az ölelkezést is túlzásba lehet vinni...!

5 ötlet, hogy mindketten jobban élvezzétek a szexet

A hétvégére inkább ne is szervezzetek más programot...

A legviccesebb reakciók a Bridgerton legforróbb szexjelenetére

Soha nem fogsz ugyanúgy nézni már a könyvtárakra...

A szex mégsem rontja el örökre a fiú-lány barátságot?

Nem feltétlenül, ha megvan egy bizonyos dolog hozzá.

5 jel, hogy a kiszemelted taktikából játszik az érzelmeiddel

Két dolgot érdemel egy ilyen srác: tiltás, törlés.

„Részt vettem életem első virtuális szexpartiján, így éltem meg”

Vannak, akik a maxon pörgetik a karantén időszakát is. Például ez a csajszi és a férje!

Így hat az alkohol a szexre és ezzel együtt arra, mennyire élvezed

Mindegy, hogy a párkapcsolatodon belül fordul elő vagy csak egyéjszakás kaland, a hatás ugyanaz.

Túlagyalod a kapcsolataidat? Ezzel a módszerrel nem fogod!

Mert tudjuk, hogy te is hajlamos vagy rá.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?