2009.05.04.@ 11.05

Mit néz a csaj? – pasiszemmel

Sorozatot, hát persze! Csak arra voltam kíváncsi, milyen összefüggések vannak a női lélek és a legnépszerűbb női filmek, illetve sorozatok között.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Van összefüggés?

Persze hogy van! Eddig könnyű, de mi jön ezután? Srácunk valamiféle randinak nevezett időtöltésen tartózkodik kedvenc babájával, és sokat vakarja a tüsi fejét azon gondolkodván, mit hámozhat ki barátnője filmválasztásaiból. Akár film a moziban, akár sorozat otthon… hogy a könyvekről már ne is beszéljünk…

Azt adottnak vehetjük, hogy mindenki azt nézi, ami leköti. A Cosmo.hu korábbi cikke már szólt arról, miért van az, hogy a pasik például sportot néznek, a nők…hát ők meg nem éppen. Nyilván lélekápolós történetekre vagytok kíváncsiak, ezért sorra is vettük alább a főbb típusokat. Ja, és ha nem ilyeneket nézel, akkor kénytelen leszek jelezni, hogy intelligenciahányadosod hím fele az átlagosnál…hmm…”számottevőbb”? Mondjuk igen. De azt ne kérdezd, hogy ez jó vagy rossz!

Szex és New York – a trendi érzéki

Mit is mondhatnék? Az utóbbi éveket tekintve elsősorban erre a sorozatra és persze az ebből készült mozifilmre lehet mondani, hogy kéremszépen ez alapmű. (Ja, bocs, ez nem fizetett hirdetés, de ha nem ezt írom, akkor a szerkesztőségnél vajon mit szólnak?) Na persze nem a hímfajnak, de aki szeretne bepillantást nyerni az álmodozó, kicsit hősszerelmes, de közben igen öntudatos női típus lelki világába, akkor jobb terep nem is kínálkozhatna erre. A helyszín kapásból már sejtet egy stílust, viszont az apró történetek és a négy, különböző karakterű főszereplő is bőven kínál tapasztalatot. Pasik! Akármilyen nehéz otthagyni a sci-fit (nekem is az volt), itt a lehetőség, hogy ismereteinket és látószögünket hasznos irányba tágítsuk. Ja, hogy ez a cikk nőknek szól. Akkor csajok! Lehet mutogatni a kedvenc részeket, de azért jelzem: óvatosan! Ha filmekkel szeretnél kommunikálni, fogd rá, hogy a lelki vonal érdekelt és nem a cipők…!

Született Feleségek – az érzékeny bonyolult

Na, ez az a tipikus eset, amikor a gettószleng a „szorri vagyok” kifejezést használja, ugyanis e cikk írója sajnos képtelen elvonatkoztatni attól, hogy az évtized becsapása ez a sorozat. Jól indult, tipikusan az anyakorú női népesség hétköznapi problémáit igyekezett megmintázni egy kis humorral fűszerezve. Aztán ez ment egy ideig, de később már nem volt elég egy lövés, kellett néhány további botrány és igazi kiakadás. (Hölgyolvasóknak javasolt az elővigyázatosság, hogy párjuknak csak az első sorozat részeiből mutassanak jeleneteket!) Jól mondom, hogy aki született feleségnek érzi magát, az elég sokat gondolkodik az (érzelmi) élet dolgain, de nem ám akárhogy: jó összetetten és bonyolultan, nehogy végül tiszta legyen a kép. Persze tudjuk, hogy a valóságban sem tiszta, de mégiscsak célokat szoktunk kitűzni magunk elé. Azok a pasik, akik rajtakapják a párjukat elmerülni a Lila Akác köz hétköznapjaiban, és meghallják Liptai Claudia lágyan búgó hangját, gyanút foghatnak, hogy: a) félreérthető megjegyzéseikkel halálos veszélybe sodorhatják magukat; b) bármit mondanak, azt egy jelentős képlet követi majd, amelyből az eredmény nem az lesz, amit eredetileg mondtak; c) vagy annak fog tűnni, de mégsem az lesz; d) vagy az lesz, de nem annak fog tűnni… E ponton tovább nem sorolnám a lehetőségeket.

Szívek Szállodája – az egyéni romantikus

Gondolhatnánk, hogy a fenti kategóriákat érdemes lenne összemixelni, de inkább ezt ne akarjuk gondolni, mert helytelen út lenne, tényleg! Inkább nézzünk meg néhány részt a Szívek szállodája című sorozatból, amely egyértelműen nem lett akkora kasszasiker, mint a fentebb említett kettő, mégis méltó helyet foglal el a többi között. Én személy szerint meg fogok nyugodni, ha olyan nővel hoz össze a sors, aki esténként valami ilyet néz. Ebben van romantika, van bénázás is persze, nem is kevés, de legalább nem hagyták ki a valódi jellemrajzokat. A Gilmore-lányok egyéniségét nem vágyaik, hanem a problémáik határozzák meg. Ettől persze nem lesznek okosabbak, de a földi halandó a szórakozás mellett kifinomultabb lelki oktatásban vehet részt. Viszont azért valljuk be, itt is ember legyen a talpán, aki férfiként meg akar felelni.

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Hagyd élni a pasit! – avagy problémamegoldás felsőfokon

Pasiszemmel: A csajom barátnője

A legjobb csajok mindig szinglik – avagy mitől fél a srác?

Tönkretehetnek-e egy kapcsolatot a csajos filmek?

Csajos sorozatok

Még több romantika – klikk ide!
 

Címkék: csaj pasiszemmel

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ennyi szabadságra van szükségetek egy egészséges párkapcsolatban

Ennyi szabadságra van szükségetek egy egészséges párkapcsolatban

Merthogy még az ölelkezést is túlzásba lehet vinni...!

5 ötlet, hogy mindketten jobban élvezzétek a szexet

A hétvégére inkább ne is szervezzetek más programot...

A legviccesebb reakciók a Bridgerton legforróbb szexjelenetére

Soha nem fogsz ugyanúgy nézni már a könyvtárakra...

A szex mégsem rontja el örökre a fiú-lány barátságot?

Nem feltétlenül, ha megvan egy bizonyos dolog hozzá.

5 jel, hogy a kiszemelted taktikából játszik az érzelmeiddel

Két dolgot érdemel egy ilyen srác: tiltás, törlés.

„Részt vettem életem első virtuális szexpartiján, így éltem meg”

Vannak, akik a maxon pörgetik a karantén időszakát is. Például ez a csajszi és a férje!

Így hat az alkohol a szexre és ezzel együtt arra, mennyire élvezed

Mindegy, hogy a párkapcsolatodon belül fordul elő vagy csak egyéjszakás kaland, a hatás ugyanaz.

Túlagyalod a kapcsolataidat? Ezzel a módszerrel nem fogod!

Mert tudjuk, hogy te is hajlamos vagy rá.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?