2009.05.14.@ 11.05

Kétrészes mennyország – pasiszemmel

Bikiniben csodáljuk a női testet. Közben megáll a kezünkben a sör, a focilabda sem pattog tovább, csak stíröljük a csajokat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Áldassék Louis Reard neve, aki 1946-ban visszahozta nekünk a bikinit. Hiába pancsoltak már az orgiáktól és lakomáktól megfáradt római nők is kétrészes fürdőruhákan, 2000 évre mégis elfeledtük a lenge öltözékeket. Kétség sem fér hozzá, hogy emiatt volt a középkor annyira sötét. Bár a prűd, képmutató közönség miatt Reard-nek sem volt könnyű dolga a múlt század közepén. Egyetlen modellt sem talált, aki bemutatta volna bikinikollekcióját, ezért egy sztriptíztáncosnőt bérelt fel. Szerencsére azóta helyreállt a világ, illetve a strandok rendje, és az úszóversenyeket leszámítva, mindenki bikiniben hódít.

Nem értek a divathoz, de a 2009-es trend, ahogy az előző években is, a pasik kedvére való lesz. Annyi férfiszemmel is jól látható, hogy továbbra is három kicsi ruhaanyag és pár vékony pánt jelenti az alkotóelemeket. Mi meg „stírölhetünk”, ami még a hideg sör élményét is megelőzi egy meleg nyári napon. Ebből nem lehet kinőni.

A kamaszkori rácsodálkozás egy szép lányra és idősebben bámészkodni egyformán élvezetes, talán csak a célok, vagy a hátsó gondolatok változtak az évek során. A nőknek a kevés ruha áll jól, és ezt nem csak hímsovinizmusom mondatja velem. Persze, biztos nagyon szexis Brad Pitt, vagy Collin Farrell félmeztelen görög harcosként, karddal a kezében, de az igazi mégis George Clooney egy elegáns öltönyben. A férfiak felöltözve néznek ki jól, míg a nők egy elegáns estélyiben is leginkább akkor dögösek, ha mély a dekoltázs, felsliccelt a szoknya és finom, szinte áttetsző a ruha anyaga. Idegen nőn pedig a legvégső határ a bikini, már ami a ruhamennyiséget illeti. Egész pontosan a monokini, de azzal már átlépjük az előbb említett határt.

Ha népszavazást írnánk ki, a férfitársadalom elsöprő többséggel tenné kötelezővé a monokini viselését, igaz, a buktatókról közben megfeledkezünk. Barát barátnőjét, vagy a haveri társaság nő tagját nem szívesen látnánk fedetlen keblekkel. Alapjaiban változtatná meg a kapcsolatunkat, ezért nem éri meg, bármennyire is vonzó a lány. Ennél csak egy rosszabbat tudok elképzelni, ha anyámat, vagy ne adj’ Isten nagyanyámat látnám monokiniben. Ezt az élményt azt hiszem, hosszú pszichológiai kezelés követné. Éppen ezért a felül semmit hagyjuk csak meg az idegen lányoknak, lehetőleg egy idegen ország tengerpartján. Ez a viselet amúgy is egy életfilozófia, mint a „plázacicázmus”: csak bizonyos nőtípusoknak áll jól. A társadalmi együttélés szabályai más határokat is szabnak. Ilyen az a kendő, amit a lányok maguk köré csavarnak, ha bikiniben flangálnak a parton. Érthető, hiszen ha bemennek egy boltba, vagy megunva a napozást ebédelni mennek, akkor nem árt valami, ami, mintha ruha lenne. Szerencsére a divat ezt az ideiglenes takarást is feloldotta. Annyira átlátszók ezek a kendők, hogy csak még vonzóbbá varázsolják az átnedvesedett fürdőruhában sétáló nőket. Láttad a 9 és fél hét című filmet? Emlékszel Kim Basinger szenvedélyes táncára, amit Mickey Rourke előtt lejtett? Közben Joe Cocker dala szólt: „You can leave your hat on”, azaz a kalapot magadon hagyhatod. Át kell írni a szövegét: a bikinit magadon hagyhatod.

Rémisztően szexista a férfiak véleménye a bikiniről. De ne nyálcsorgató, guvadt szemű kéjencekként gondolj ránk. A női test imádata és csodálata rejlik abban, ha rajta felejti a tekintetét egy pasi. Ezek ki nem mondott bókok. Ráadásul egy kis testi csábítással csillaglehozásra, sárkányölésre és egyéb őrültségekre is ráveheted a gyanútlan férfiakat.

Énekelhetjük azt is, hogy: „a strandon annyi vicceset látok, hallok és még bambi is kapható”, de a lényeget azért mégis csak a bikinis, pancsoló lányok jelentik. Nemsokára megvesszük a jegyet a horvát tengerpart felé, vagy csak Siófokig, aztán jön Zamárdi, Balatonfenyves, a végállomás pedig bikini alsó és bikini felső.

Szöveg: Mizsei Károly

Kapcsolódó cikkek:

A csábítás művészete

Pasiszemmel: A csajom barátnője

Shoppingolás, a modern kor lovagi tornája

Szolicicák és alabástrom szobrok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 ötlet, hogy mindketten jobban élvezzétek a szexet

5 ötlet, hogy mindketten jobban élvezzétek a szexet

A hétvégére inkább ne is szervezzetek más programot...

A legviccesebb reakciók a Bridgerton legforróbb szexjelenetére

Soha nem fogsz ugyanúgy nézni már a könyvtárakra...

A szex mégsem rontja el örökre a fiú-lány barátságot?

Nem feltétlenül, ha megvan egy bizonyos dolog hozzá.

5 jel, hogy a kiszemelted taktikából játszik az érzelmeiddel

Két dolgot érdemel egy ilyen srác: tiltás, törlés.

„Részt vettem életem első virtuális szexpartiján, így éltem meg”

Vannak, akik a maxon pörgetik a karantén időszakát is. Például ez a csajszi és a férje!

Így hat az alkohol a szexre és ezzel együtt arra, mennyire élvezed

Mindegy, hogy a párkapcsolatodon belül fordul elő vagy csak egyéjszakás kaland, a hatás ugyanaz.

Túlagyalod a kapcsolataidat? Ezzel a módszerrel nem fogod!

Mert tudjuk, hogy te is hajlamos vagy rá.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?