2009.05.14.@ 11.05

Kétrészes mennyország – pasiszemmel

Bikiniben csodáljuk a női testet. Közben megáll a kezünkben a sör, a focilabda sem pattog tovább, csak stíröljük a csajokat.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Áldassék Louis Reard neve, aki 1946-ban visszahozta nekünk a bikinit. Hiába pancsoltak már az orgiáktól és lakomáktól megfáradt római nők is kétrészes fürdőruhákan, 2000 évre mégis elfeledtük a lenge öltözékeket. Kétség sem fér hozzá, hogy emiatt volt a középkor annyira sötét. Bár a prűd, képmutató közönség miatt Reard-nek sem volt könnyű dolga a múlt század közepén. Egyetlen modellt sem talált, aki bemutatta volna bikinikollekcióját, ezért egy sztriptíztáncosnőt bérelt fel. Szerencsére azóta helyreállt a világ, illetve a strandok rendje, és az úszóversenyeket leszámítva, mindenki bikiniben hódít.

Nem értek a divathoz, de a 2009-es trend, ahogy az előző években is, a pasik kedvére való lesz. Annyi férfiszemmel is jól látható, hogy továbbra is három kicsi ruhaanyag és pár vékony pánt jelenti az alkotóelemeket. Mi meg „stírölhetünk”, ami még a hideg sör élményét is megelőzi egy meleg nyári napon. Ebből nem lehet kinőni.

A kamaszkori rácsodálkozás egy szép lányra és idősebben bámészkodni egyformán élvezetes, talán csak a célok, vagy a hátsó gondolatok változtak az évek során. A nőknek a kevés ruha áll jól, és ezt nem csak hímsovinizmusom mondatja velem. Persze, biztos nagyon szexis Brad Pitt, vagy Collin Farrell félmeztelen görög harcosként, karddal a kezében, de az igazi mégis George Clooney egy elegáns öltönyben. A férfiak felöltözve néznek ki jól, míg a nők egy elegáns estélyiben is leginkább akkor dögösek, ha mély a dekoltázs, felsliccelt a szoknya és finom, szinte áttetsző a ruha anyaga. Idegen nőn pedig a legvégső határ a bikini, már ami a ruhamennyiséget illeti. Egész pontosan a monokini, de azzal már átlépjük az előbb említett határt.

Ha népszavazást írnánk ki, a férfitársadalom elsöprő többséggel tenné kötelezővé a monokini viselését, igaz, a buktatókról közben megfeledkezünk. Barát barátnőjét, vagy a haveri társaság nő tagját nem szívesen látnánk fedetlen keblekkel. Alapjaiban változtatná meg a kapcsolatunkat, ezért nem éri meg, bármennyire is vonzó a lány. Ennél csak egy rosszabbat tudok elképzelni, ha anyámat, vagy ne adj’ Isten nagyanyámat látnám monokiniben. Ezt az élményt azt hiszem, hosszú pszichológiai kezelés követné. Éppen ezért a felül semmit hagyjuk csak meg az idegen lányoknak, lehetőleg egy idegen ország tengerpartján. Ez a viselet amúgy is egy életfilozófia, mint a „plázacicázmus”: csak bizonyos nőtípusoknak áll jól. A társadalmi együttélés szabályai más határokat is szabnak. Ilyen az a kendő, amit a lányok maguk köré csavarnak, ha bikiniben flangálnak a parton. Érthető, hiszen ha bemennek egy boltba, vagy megunva a napozást ebédelni mennek, akkor nem árt valami, ami, mintha ruha lenne. Szerencsére a divat ezt az ideiglenes takarást is feloldotta. Annyira átlátszók ezek a kendők, hogy csak még vonzóbbá varázsolják az átnedvesedett fürdőruhában sétáló nőket. Láttad a 9 és fél hét című filmet? Emlékszel Kim Basinger szenvedélyes táncára, amit Mickey Rourke előtt lejtett? Közben Joe Cocker dala szólt: „You can leave your hat on”, azaz a kalapot magadon hagyhatod. Át kell írni a szövegét: a bikinit magadon hagyhatod.

Rémisztően szexista a férfiak véleménye a bikiniről. De ne nyálcsorgató, guvadt szemű kéjencekként gondolj ránk. A női test imádata és csodálata rejlik abban, ha rajta felejti a tekintetét egy pasi. Ezek ki nem mondott bókok. Ráadásul egy kis testi csábítással csillaglehozásra, sárkányölésre és egyéb őrültségekre is ráveheted a gyanútlan férfiakat.

Énekelhetjük azt is, hogy: „a strandon annyi vicceset látok, hallok és még bambi is kapható”, de a lényeget azért mégis csak a bikinis, pancsoló lányok jelentik. Nemsokára megvesszük a jegyet a horvát tengerpart felé, vagy csak Siófokig, aztán jön Zamárdi, Balatonfenyves, a végállomás pedig bikini alsó és bikini felső.

Szöveg: Mizsei Károly

Kapcsolódó cikkek:

A csábítás művészete

Pasiszemmel: A csajom barátnője

Shoppingolás, a modern kor lovagi tornája

Szolicicák és alabástrom szobrok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Te is a csábítás nagy mestere vagy? A csillagjegyed elárulja!

6 hiba, amit elkövethetsz a kapcsolatod első hónapjában

Összejöttél a tökéletes pasival? Akkor ezeket mindenképpen felejtsd el az első egy hónapban!

Ezek a csillagjegyek megtalálják az igazit decemberben

Csekkold, hogy te köztük vagy-e!!

„A vőlegényem szülei fizettek, hogy elhagyjam, és én elfogadtam”

Egy ausztrál lány őszintén leírta, miért döntött úgy, hogy egy nagyobb összegért cserébe elhagyja kislánya apukáját, akihez hozzá akart menni. Zsepit készíts!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?