2009.06.17.@ 11.06

„Nem akarok díszbohóc lenni”

Senkit sem kímél Sági Szilárd, a Hal a tortán csípős nyelvű kommentátora. Mégis mindenki szereti őt. A szerelme, Szilvi az első találkozásuk után ugyan nem emlékezett rá, ma mégis a családalapításon gondolkodnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Saját kávézójában, a Mojitóban találkozunk a Ráday utcában. Teraszozni szeretne a jó idő miatt, és italéként egy távolugrást kér magának, amely olyan, mint a hosszúlépés, csak még annál is lazább. A szép lányok után megfordul, és dicséri őket, mert filozófiája szerint „az élet úgy szép, ha zajlik”. Szilárd harminckilenc éves, Siófokon nőtt fel, autószerelőnek tanult, de egy jókor jött spanyolországi látogatás miatt felfordult körülötte a világ. Krumplipucolással kezdte Valenciában, majd szép lassan tévésztár lett belőle – már itthon.

Lehet mindig hitelesen vidám az ember a képernyőn?

Lehet. Ha éppen nincs jó napod, akkor erőltetni kell, végül magad is elhiszed, hogy jól vagy. Ettől leszel hiteles. Még a kávéházból hoztam ezt a módszert, ott nem lehetsz savanyú.

Mégis, mit tehet ilyenkor az ember?

A titok, hogy meg kell látni az apró, örömteli dolgokat is. Ha valakire rámosolyogsz, akkor úgy könyvel el, hogy veled mindig jó találkozni. Ha szomorú emberrel hoz össze a sors, és úgy búcsúzik el, hogy neked köszönhetően megváltozott a hangulata, akkor te is jobban érzed magadat.

Mint, ahogy attól is, ha megfordulsz a szép nők után. Nem fáj ez a barátnődnek?

Nem tudom… Biztosan… Elég közhelyesen hangzik, de tényleg úgy gondolom, hogy hűséget fogadtam, nem vakságot.

A házasság mégsem érdekel. Miért?

Nem vagyok oda érte. Nem állítom, hogy soha nem akarok megházasodni, de azt gondolom, óriási stresszel jár maga az esemény. Nekem erre nincs szükségem, és arra sem, hogy díszbohóc legyek akár csak egyetlen napig is. Fölösleges felhajtásnak tartom az egész ceremóniát.

Ez így elég kegyetlenül hangzik.

Tudom, szép csendben is össze lehet házasodni, és azt is, hogy ez sokaknak fontos. Szülőknek, barátnőnek például. Tény, bármikor előállhat olyan helyzet, amelynek következtében úgy határozok, hogy legyen esküvőm. Az is lehet, hogy már holnapután megtörténik, de lehet, hogy soha.

Hogyan ismerkedtél meg a barátnőddel?

Egy autós versenyen találkoztunk Csehországban, ahová a barátaimmal mentünk ki motoron. Szilvi autóversenyző volt, egészen addig, ám egy baleset miatt félbeszakadt a pályafutása.

Ki kezdeményezett?

Amikor először megláttam, utána szóltam, hogy igyon már velem egy pálinkát. Ivott. Pedig bogyiszlói paprikapálinka volt, férfias és kegyetlenül erős fajta. Aztán hónapokkal később bejelöltem egy internetes közösségi oldalon, mire visszaírta, hogy nem rémlik neki pontosan, ki is vagyok. Erre azt válaszoltam, hogy ne csinálja már, együtt pálinkáztunk. Így kezdődött a kapcsolatunk.

Maradt még megvalósítandó terved, vagy már közösen gondolkodtok?

Hamarosan elkészül a házam, és ott szeretnék barkácsolgatni. Virágládákat, bútorokat, bármit. Még az is lehet, hogy tévéműsor lesz belőle. De az igazi célom, hogy lássam felnőni Szilvivel közös gyerekeinket.

Folytatás a júliusi Cosmóban!

Kapcsolódó cikkek:

Lételeme a szabadság – Interjú Mészáros Árpád Zsolttal

Exkluzív interjú Matthew Williamson divattervezővel

„Örök álmodozó vagyok!” – Interjú Giannival

A legszuperebb receptek gyűjtőhelye – klikk ide!

Címkék: „nem akarok! díszbohóc lenni!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„Így váltottam valóra a barátnőm legdurvább fantáziáját”

A csaj egyszerre öt pasival akart együtt lenni.

5 jel, hogy a pasid még mindig beléd van esve

Igen, még akkor is, ha már évek óta jártok!

Kiderült: ez a pasik legnagyobb szextitka

Most megtudhatod, mit rejtegetnek!

Ezért ne randizz a munkatársaddal

A szíved mélyén te is tudod, hogy rossz ötlet.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?