2009.06.17.@ 11.06

„Nem akarok díszbohóc lenni”

Senkit sem kímél Sági Szilárd, a Hal a tortán csípős nyelvű kommentátora. Mégis mindenki szereti őt. A szerelme, Szilvi az első találkozásuk után ugyan nem emlékezett rá, ma mégis a családalapításon gondolkodnak.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Saját kávézójában, a Mojitóban találkozunk a Ráday utcában. Teraszozni szeretne a jó idő miatt, és italéként egy távolugrást kér magának, amely olyan, mint a hosszúlépés, csak még annál is lazább. A szép lányok után megfordul, és dicséri őket, mert filozófiája szerint „az élet úgy szép, ha zajlik”. Szilárd harminckilenc éves, Siófokon nőtt fel, autószerelőnek tanult, de egy jókor jött spanyolországi látogatás miatt felfordult körülötte a világ. Krumplipucolással kezdte Valenciában, majd szép lassan tévésztár lett belőle – már itthon.

Lehet mindig hitelesen vidám az ember a képernyőn?

Lehet. Ha éppen nincs jó napod, akkor erőltetni kell, végül magad is elhiszed, hogy jól vagy. Ettől leszel hiteles. Még a kávéházból hoztam ezt a módszert, ott nem lehetsz savanyú.

Mégis, mit tehet ilyenkor az ember?

A titok, hogy meg kell látni az apró, örömteli dolgokat is. Ha valakire rámosolyogsz, akkor úgy könyvel el, hogy veled mindig jó találkozni. Ha szomorú emberrel hoz össze a sors, és úgy búcsúzik el, hogy neked köszönhetően megváltozott a hangulata, akkor te is jobban érzed magadat.

Mint, ahogy attól is, ha megfordulsz a szép nők után. Nem fáj ez a barátnődnek?

Nem tudom… Biztosan… Elég közhelyesen hangzik, de tényleg úgy gondolom, hogy hűséget fogadtam, nem vakságot.

A házasság mégsem érdekel. Miért?

Nem vagyok oda érte. Nem állítom, hogy soha nem akarok megházasodni, de azt gondolom, óriási stresszel jár maga az esemény. Nekem erre nincs szükségem, és arra sem, hogy díszbohóc legyek akár csak egyetlen napig is. Fölösleges felhajtásnak tartom az egész ceremóniát.

Ez így elég kegyetlenül hangzik.

Tudom, szép csendben is össze lehet házasodni, és azt is, hogy ez sokaknak fontos. Szülőknek, barátnőnek például. Tény, bármikor előállhat olyan helyzet, amelynek következtében úgy határozok, hogy legyen esküvőm. Az is lehet, hogy már holnapután megtörténik, de lehet, hogy soha.

Hogyan ismerkedtél meg a barátnőddel?

Egy autós versenyen találkoztunk Csehországban, ahová a barátaimmal mentünk ki motoron. Szilvi autóversenyző volt, egészen addig, ám egy baleset miatt félbeszakadt a pályafutása.

Ki kezdeményezett?

Amikor először megláttam, utána szóltam, hogy igyon már velem egy pálinkát. Ivott. Pedig bogyiszlói paprikapálinka volt, férfias és kegyetlenül erős fajta. Aztán hónapokkal később bejelöltem egy internetes közösségi oldalon, mire visszaírta, hogy nem rémlik neki pontosan, ki is vagyok. Erre azt válaszoltam, hogy ne csinálja már, együtt pálinkáztunk. Így kezdődött a kapcsolatunk.

Maradt még megvalósítandó terved, vagy már közösen gondolkodtok?

Hamarosan elkészül a házam, és ott szeretnék barkácsolgatni. Virágládákat, bútorokat, bármit. Még az is lehet, hogy tévéműsor lesz belőle. De az igazi célom, hogy lássam felnőni Szilvivel közös gyerekeinket.

Folytatás a júliusi Cosmóban!

Kapcsolódó cikkek:

Lételeme a szabadság – Interjú Mészáros Árpád Zsolttal

Exkluzív interjú Matthew Williamson divattervezővel

„Örök álmodozó vagyok!” – Interjú Giannival

A legszuperebb receptek gyűjtőhelye – klikk ide!

Címkék: „nem akarok! díszbohóc lenni!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezért beszélj az exedről az első randin

Ezért beszélj az exedről az első randin

Azt gondoltad, tabu felhozni a régi idők nagy történeteit? Akkor van egy fura hírünk: szakértők szerint már rögtön az elején érdemes belevágni a dolgok közepébe!

A pasi hangjából kiderül, hogy hajlamos-e a megcsalásra 

Ezentúl bármilyen fedősztorival áll elő egy srác az életedben, könnyű dolgod lesz, ugyanis már abból tudni fogod, hogy igazat mond-e, ha csak megszólal. Olvass tovább a részletekért!

A legborzalmasabb mondatok, amiket szex közben mondtak

Gondoltad volna, hogy akár egyetlen mondat elég ahhoz, hogy tejesen lelombozd a pasidat az ágyban?

10 tanács házasoktól, amit minden szinglinek hallania kell

A legtöbb lány szerelemről, házasságról, és persze rózsaszín ködről álmodik. Kíváncsi vagy, mit mondanak erről a kötelékről azok, akiknek a kezén már ott figyel a gyűrű? Olvass tovább!

5 szokás, ami szakításhoz is vezethet

Ne gondold, hogy csak egy félrelépés vagy brutál veszekedés vethet véget a szerelmeteknek! Most eláruljuk, milyen, látszólag jelentéktelen dolgok okozhatják még a különválást, amire nem árt figyelned!

8 tipp, amit fogadj meg, ha még az exeddel élsz

Nem egyszerű dolog a szakítás, főleg akkor, ha utána nem tudtok azonnl külön utakra lépni. Ezek a tippek kötelezőek, hogy mentsd a helyzetedet!

5 szuper szexpóz, ha kezd ellaposodni a kapcsolatotok

Ugye te is szeretnéd, ha mindig szikrázna köztetek a levegő - még az ágyban is? Ez nem valami hókuszpókusz, hanem csupán egy kis felkészülés eredménye! 

5 pasi elárulta, milyen a jó csók 

Egy szuper csóktól a fejed búbjáig libabőrös leszel, de ha nem működik a puszi-kémia köztetek, akkor akár rémálommá is válhat a nyelvcsata, Olvasd el, a srácok szerint hogyan lehetsz pro!

Kiderült: ebben a korban a legjobb a szex

A legújabb kutatások szerint ma már teljesen máshogy és máskor élik meg szexualitásuk csúcsát a csajok.