2009.06.24.@ 12.06

Plusz kilók a csajokon – pasiszemmel

Legyen bármilyen is a számodra tökéletes testalkat, néhány kiló nyugodtan felugorhat. Egyrészt, mert jól állhat, másrészt mi, férfiak sem mondunk le róla szívesen. Szóval, te se tedd!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mondok egy talán mindenki által ismert filmes példát: Natalie. Ő a brit kormányfőnek dolgozó lány az „Igazából szerelem” című filmből, akivel azért szakított a barátja, mert nem találta elég soványnak. Cserébe megkapta a miniszterelnököt, akit Hugh Grant alakított. Azt hiszem, Hugh jól választott. Natalie úgy szép, ahogy van. Hogy ő vagy a mindig sovány Lindsay Lohan? Hát persze, hogy Natalie! Mégpedig azért, mert látszik rajta, hogy elfogadta az adottságait: a korábbi barátja által kritizált kicsit vastagabb lábakat, a nagyobb feneket és a plusz kilókkal – szerencsére – együtt járó nagyobb ciciket is. Nekem szexi, hogy van mit fogni rajta, és a megnőtt melle miatt nem fér bele az atlétámba. Az ilyen nők – a szó jó értelmében véve – puhábbak, a bőrüknek kellemesebb a tapintása. Ez a „husi falat” kategória. Ők a néhány – és a néhány szót háromszor aláhúznám – kiló plusz nélkül elveszítenék a vonzerejüket. Tulajdonképpen, ami rajtuk van, az nem is plusz, annyi kell a személyiségükhöz, a pofijukhoz és minden domborulatukhoz. A saját szlengemben ők az „édes dundik”. Bár sajnos nem volt hozzájuk szerencsém, de így távolról idesorolnám Salma Hayeket és Beyoncét is.

Orsi is ebbe a körbe tartozik. Nála azt vettem észre, hogy mindig jobb pasija van, mint amilyet az alkata indokolna. Pontosabban nem is én vettem észre, a „barátnői” hívták fel rá a figyelmemet, amikor azt kérdezték, nem tartom-e túl kövérnek. „Tényleg, picit talán pufibb az átlagnál” – válaszoltam. Akkor miért nem tűnt fel eddig? Valószínűleg azért, mert sokszor már a mellénél elakadtam, és nem igazán vizslattam tovább… Az öltözködése is stimmelt az alakjához, továbbá körüllengte szexuális bája és a hírneve. Annál jobb reklám nem kell a férfiak között, mint: „ez a csaj tud valamit”. Mert a dundus lányok az ágyban is többet adnak magukból, nem elégszenek meg azzal, hogy „tessék, itt vagyok, sovány vagyok, a tied vagyok”, hanem valódi tartalommal töltik meg az együttlétet. Ilyen lány mellett egészen biztos, hogy nem kell rosszul éreznem magam az étteremben, ha rendelek egy háromfogásos vacsorát, ő pedig a három levél salátából kettőt visszaküld, mondván, reggelire sokat evett. A jó párkapcsolathoz éppúgy hozzátartozik a közös evés, mint a jó szex. És inkább együtt együnk, mint hogy én igyam meg a fogyókúrái levét. Szó szerint, ha éppen léböjtkúrát tart…

Egyébként sem kell folyamatosan fogyókúráznod, és egyből a kifutót megcéloznod. Elsőként szerintem elég, ha elfogadod a pillanatnyi alakod, és azt próbálod – ha kell – faragni, de csak kis lépésenként, és csendben. Szimpatikusabb, ha egyszer csak „hirtelen” eltűnik néhány kiló, mintha állandóan a fogyókúrádat hirdetnéd. Valahogy így volt ezzel a barátnőm is, csak ő a narancsbőrre hegyezte ki. „Ez vicc?” – kérdeztem, miután állandóan arról érdeklődött, engem mennyire zavar, hogy ő narancsbőrös. Addig nem is ismertem a fogalmat. Kértem, mutassa meg közelről, ha már ennyire fontos neki. Ti tényleg ezzel foglalkoztok?! – fakadtam ki a „jelenség“ láttán. Higgyétek el, a férfiak ennél sokkal kevesebbet néznek meg egy csajból.

Kapcsolódó cikkek:

Kétrészes mennyország – pasiszemmel

Mit néz a csaj? – pasiszemmel

A csábítás művészete

Címkék: csajokon kilók? pasiszemmel plusz“

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezért beszélj az exedről az első randin

Ezért beszélj az exedről az első randin

Azt gondoltad, tabu felhozni a régi idők nagy történeteit? Akkor van egy fura hírünk: szakértők szerint már rögtön az elején érdemes belevágni a dolgok közepébe!

A pasi hangjából kiderül, hogy hajlamos-e a megcsalásra 

Ezentúl bármilyen fedősztorival áll elő egy srác az életedben, könnyű dolgod lesz, ugyanis már abból tudni fogod, hogy igazat mond-e, ha csak megszólal. Olvass tovább a részletekért!

A legborzalmasabb mondatok, amiket szex közben mondtak

Gondoltad volna, hogy akár egyetlen mondat elég ahhoz, hogy tejesen lelombozd a pasidat az ágyban?

10 tanács házasoktól, amit minden szinglinek hallania kell

A legtöbb lány szerelemről, házasságról, és persze rózsaszín ködről álmodik. Kíváncsi vagy, mit mondanak erről a kötelékről azok, akiknek a kezén már ott figyel a gyűrű? Olvass tovább!

5 szokás, ami szakításhoz is vezethet

Ne gondold, hogy csak egy félrelépés vagy brutál veszekedés vethet véget a szerelmeteknek! Most eláruljuk, milyen, látszólag jelentéktelen dolgok okozhatják még a különválást, amire nem árt figyelned!

8 tipp, amit fogadj meg, ha még az exeddel élsz

Nem egyszerű dolog a szakítás, főleg akkor, ha utána nem tudtok azonnl külön utakra lépni. Ezek a tippek kötelezőek, hogy mentsd a helyzetedet!

5 szuper szexpóz, ha kezd ellaposodni a kapcsolatotok

Ugye te is szeretnéd, ha mindig szikrázna köztetek a levegő - még az ágyban is? Ez nem valami hókuszpókusz, hanem csupán egy kis felkészülés eredménye! 

5 pasi elárulta, milyen a jó csók 

Egy szuper csóktól a fejed búbjáig libabőrös leszel, de ha nem működik a puszi-kémia köztetek, akkor akár rémálommá is válhat a nyelvcsata, Olvasd el, a srácok szerint hogyan lehetsz pro!

Kiderült: ebben a korban a legjobb a szex

A legújabb kutatások szerint ma már teljesen máshogy és máskor élik meg szexualitásuk csúcsát a csajok.