2009.07.15.@ 11.07

Fiatal nő kontra idősebb pasi

Ma már ritkán áll fenn annak a veszélye, hogy a Lolita-bélyeget ragasztják ránk, ha egy jóvágású, őszülő halántékú férfival jelenünk meg egy partin, aki néhány tízessel idősebb nálunk. De persze nem is az a lényeg, amit kívülről lehet látni, hanem hogy a kapcsolatot miként tudja összeegyeztetni két olyan ember, akik közt még akár generációs különbségek is lehetnek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miért jó?

Megfigyeléseink alapján azt mondhatjuk: ma 10 év plusz egy férfi javára, már senkit nem botránkoztat meg. De mi van azokkal a nőtársainkkal, akik nem bánják, hogy párjuk akár az apjuk is lehetne? Na, jó ez így kicsit betegesen hangzik, de tény, ami tény: huszonéves nők akár 50 körüli férfiakkal is szívesen randizgatnak. A 20-30 évvel idősebb pasik előnye pont az, ami helyenként a hátrányuk is, vagyis hogy egy ilyen ember már „kész” van. Már nem kell neki megtanítani, hogyan működik az élet nevű játék, már nem kell azon görcsölni, hogy munkát találjon, vagy hogy miből fogja megteremteni az egzisztenciális hátterét egy családnak. Hangsúlyozzuk: nem arról a típusú férfiról beszélünk, aki a pénzén képes megvásárolni fiatal, magánál sokkal magasabb „kategóriájú” nőket. Csupán arról, hogy egy olyan férfi, aki már 50 felé jár, nagy valószínűséggel rendelkezik egy bizonyos anyagi háttérrel, és nem a pályája kezdetén tart. Emellett az ilyen férfi már megélt pár dolgot, van kialakult véleménye az élet dolgairól, tapasztalataiból pedig szívesen ad át neked egy csokorral. Kinek előny, kinek hátrány, de ez a férfi már nem akar sokáig járogatni, sokkal hamarabb sor kerülhet az összebútorozásra, vagy éppen a gyerekvállalásra.

Azért nem mind arany…

Persze kinek ne jönne be egy olyan férfi, aki már tisztában van önmagával, és tudja mit akar – de azért nem olyan fenékig tejfel egy ilyen kapcsolat sem. Több, mint valószínű, hogy egy középkorú, vagy annál idősebb férfi életében már nem te leszel az első nő. Ez önmagában még nem jelentene problémát, azonban ha neki már van családja, esetleg egy-két gyerek az előző feleségnél, na ez már gondot jelenthet. Ezt is lehet felnőtt módjára kezelni, de tudnod kell: nem szabad őket különválasztani, hozzátartoznak a gyerekek, az előző élete, és mindettől lett olyan, amilyennek te szereted. Már a kapcsolat elején jó, ha eldöntöd, hogy a járulékos kapcsolatokkal együtt képes vagy-e vele lenni, vagy sem.

Szintén gondot jelenthet a már fent említett nagy élettapasztalat. Ez ugyanis nem mindig jelent pozitív élményeket, előfordulhat, hogy a nő számára teljesen mást jelenti, mint egy huszonévesnek, és sajnos nem feltétlenül a nők iránti tisztelet erősödik benne a hosszú évek során. Ami előnyként szerepelt, hogy egy ilyen ember már kialakult értékrenddel, véleményekkel jön a kapcsolatba, az ezen a ponton vissza is üthet: ő már biztosan nem fog változni. Bár engedtessék meg nekünk itt egy megjegyzés: az már régen nagyon rossz, ha meg akarjuk változtatni életünk párját!

Cosmo-tipp: Fel kell nőni egy ilyen kapcsolathoz, de nem kell beleöregedni! Mutass új dolgokat te is kedvesednek, hiszen fiatalságod, frissességed őt is felpezsdíti!

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Idősebb férfi a párod?

Hogyan kerüld el a randikatasztrófákat?

Pasi a lakásomban?!

Minden, ami szerelem!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 jel, hogy ideje elengedned a kalandodat

3 jel, hogy ideje elengedned a kalandodat

Legyen szó offline lovagról hivatalos kapcsolati státusz nélkül, Tinder-matchről, akivel oltári volt a szex, mielőtt be nem zavart a COVID-19, vagy a cuki fiúról, akivel végig chatelted az elmúlt hónapokat.

Ez az oka, hogy sokkal jobban élvezed a szexet, ha hangot is adsz ki közben

Viszlát, „csendes éj” típusú hancúrozások…

„Csalom a férjem, mert nem hajlandó arra, ami nekem örömöt szerez az ágyban”

Az amerikai Cosmo újságírója meghökkentő őszinteséggel írta ki magából, miért döntött a félrelépés mellett.

4 jel, hogy egy társfüggővel randizol

És ez sajnos nagyon nem egészséges...

30 cuki üzenet, ha feldobnád a pasid napját

Az biztos, hogy a telójára fog mosolyogni!

7 kérdés, amivel sokkal közelebb kerülhetsz a szerelmedhez

Extra személyes kérdések, az extra mély és bensőséges kapcsolatért.

5 ok, amiért nem alakul ki nálad az érzelmi kötődés szex közben

Egyértelmű jelzés, hogy dolgoznod kell ezen a területen.

5 nő elmesélte élete legelképesztőbb hancúrját

A Buzzfeed gyűjtötte össze a névtelen szexi vallomásokat.

7 erogén zóna, amiről eddig megfeledkeztél szex közben

Ideje kicsit kilépni a komfortzónádból!

5 biztos jel, hogy az exed vissza akar kapni

Ezekre az apróságokra nagyon figyelj oda!

4 izgalmas póz, ha kipróbálnátok hármasban

Ezeket a pózokat garantáltan mindenki élvezni fogja nemtől függetlenül!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?