2009.11.11.@ 11.11

A legszexibb kommentátor – interjú Vincze Ottóval

Idén ősszel te is focirajongó lettél? Nem is csodáljuk, hiszen nekünk is megdobban a szívünk a Bajnokok Ligája meccseinek közvetítései alatt – főleg, ha a TV2 szakkommentátorát, Vincze Ottót látjuk a képernyőn!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kézfogása határozott, mosolya kisfiúsan ellenállhatatlan – nem is csoda, hogy ő pózol a Cosmo novemberi számának divatanyagában. Vincze Ottót most a Cosmo.hu is elcsípte egy interjúra, ő pedig a mi hálónkat is bombagóllal vette be!

Gratulálunk a Cosmóban megjelent képeidhez: profi modelleket megszégyenítően pózoltál. Hogy tetszett a fotózás?
 
Köszönöm! Valószínűleg azért sikerülhettek jól a képek, mert végig remekül éreztem magam. No és persze szuper volt a fotós: a képeket Nánási Pál készítette, akivel nagy megtiszteltetés volt együtt dolgozni.
 
Mennyire áll egyébként közel hozzád az ilyesmi? Szereted, ha fényképeznek?
 
Igen, nagyon! Játékos pályafutásom során is sok ilyen irányú felkérést kaptam, és soha nem zárkóztam el ezek elől, mindig is szerettem. Ezek az alkalmak mindig újdonságot jelentenek számomra, így színesebbé teszik az életemet. 
 
Akkor ehhez most egy kicsit a Cosmo is hozzájárult…
 
Abszolút! A Cosmo nálam egyébként régi történet: tizenegynéhány éve már szerepeltem a lapban, szintén egy fotózáson. De nemcsak ezért szeretem a magazint: minden számot megvásárolok és átolvasok, mert színvonalas, szép, tartalmas lapnak tartom – a Cosmo.hu -t pedig remek kezdeményezésnek!
 
Köszönjük. A magazinos és az online szereplésed után térjünk át a televíziózásra: ősszel egy számodra teljesen új szerepkörbe kerültél a TV2-nél, hiszen te lettél a csatornánál a Bajnokok Ligája meccseinek szakkommentátora.
 
Nagyon érdekes ez az egész, annál is inkább, mert a felkérés elég váratlanul ért. Tudod, miután abbahagytam a labdarúgást, más terveim voltak: elsősorban sportvezető szerettem volna lenni. De miután idén nyáron megtalált ez a feladat, rövid mérlegelés után el is fogadtam.
 
Viszont ez teljesen más világ, mint amiben eddig éltél és dolgoztál.
 
Persze, de talán épp ezért jó most ebbe belekóstolni. Az elmúlt néhány hónapnak köszönhetően már jobban látom, mi hogyan működik a színfalak mögött. Meg kellett szokni, hogyan kezdődnek a forgatások, mennyi próba előz meg egy-egy felvételt, de mindez nagyon tetszik. A stáb és a kollégáim is mindenben segítenek nekem, szívesen adnak tanácsokat, ötleteket, én pedig azért vagyok itt szakkommentátorként, hogy az esetleges szakmai kérdésekhez hozzászóljak.
 
Úgy tudom, a kéthetente zajló közvetítések mellett van egy másik, állandó elfoglaltságod is…
 
Igen, a közelmúltban a győri futsal klub vezetésével bíztak meg. Én lettem a klubigazgató, ami rengeteg munkával jár, hiszen a szervezési feladatok mellett a sportág népszerűsítése is az én dolgom. A televíziós felkérést egyébként azután kaptam, hogy a győri állást elvállaltam, de a kettőt szerintem remekül lehet párhuzamosan végezni. 
 
Készültök esetleg valamilyen nagyobb versenyre Győrben?
 
Nagyon örülök, hogy ezt megkérdezted, ugyanis 2010 januárjában egy óriási esemény jön Magyarországra: kis hazánk rendezi a Futsal Európa Bajnokságot. Ez egy szép és fontos feladat lesz… addig is népszerűsítjük a sportágat: próbálunk rávenni kicsiket és nagyokat, hogy csatlakozzanak!
 
Látom, lelkesen beszélsz a munkádról, a magánéletedről viszont elég keveset árulsz el… azt sem tudjuk rólad például, hogy van-e barátnőd?
 
A magánéletem egy olyan dolog, amit mindig próbáltam megtartani magamnak. De annyit elárulok, hogy van egy 9 éves fiam, Ádám, és amikor csak szabadidőm van, igyekszem vele lenni, mint apa a fiával és mint barát a baráttal.
 
Ő is focizik?
 
Igen, szóval elég sok közös témánk van (nevet). A magánéletemről ennyit szeretnék elmondani – mert nyilván van, de az maradjon meg nekem.
 
De az azért nem titok, hogy mi tetszik neked egy nőben leginkább, ugye?
 
Nem titok, de pontosan nehezen tudnám meghatározni. Persze, nyilván voltak az én életemben is olyan időszakok, amikor megnéztem egy lány popsiját, a szemét vagy a melleit, de összességében ez már a múlté. Most inkább azt mondanám, hogy fontos a személyiség és az, hogy az adott pillanatban megfogjon benne valami – legyen akár szőke, akár fekete, magas vagy alacsony.
 
És mi a helyzet a külföldi lányokkal? Hiszen elég sokáig éltél más országokban.
 
Igen, kilenc évig éltem külföldön, ahol elég sok lánnyal találkoztam. De megmondom őszintén, nem túl sokukkal kerültünk tényleg közös nevezőre. Márpedig ha az ember hosszabb távra tervez, szerintem ez a legfontosabb: hogy megértsük egymást és összhangban legyünk. Ezt nyilván megkönnyíti a hasonló érdeklődési kör, vagy legalábbis az, ha sok közöset találunk egymásban.
 
Gondolom, ebből következik, hogy jókat tudjatok beszélgetni.
 
Persze, ez is fontos. És számomra van még egy nagyon lényeges dolog: imádom az ízeket, és nagyon szeretek finomakat enni jó helyeken, ami nem feltétlenül a legdrágább éttermeket jelenti. Viszont nagyon kevés olyan lánnyal találkoztam, aki végigenné velem a menüsort.
 
És ha végigeszi, és még főzni is tud?
 
Akkor abszolút nyert ügye van (nevet). De ha a kettő közt döntenem kell, számomra az lenne a fontosabb, hogy egyen velem jóízűen. Persze pozitívum, ha valaki finomakat tud főzni, de ebben számomra már a szándék is sokat jelent. Ha látom, hogy egy lány mindent megtesz azért, hogy a kedvencemet készítse el nekem, és nem is sikerül jól, én már boldog és hálás vagyok. Hiszen értem próbálkozott, és ez a legfontosabb!

Még több pasiinterjú:

Egy igazi csapatjátékos – interjú Kalovits Gáborral

Soma, a bűvész: „Az én szótáramban nem szerepel a lehetetlen.”

Lételeme a szabadság – Interjú Mészáros Árpád Zsolttal

 

Címkék: interjú kommentátor legszexibb ottóval vincze

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Levél a nőtől, aki a férjeddel aludt

Levél a nőtől, aki a férjeddel aludt

Eddig mindig a megcsalt fél oldaláról nézted a hűtlen sztorikat? A következő üzenetet egy olyan lány írta, aki elcsábított egy pasit.

Nem is hinnéd, mi teszi tönkre a szexet a hálószobában

A kapcsolatotok elején mindennap egymásnak estetek, de mostanában elmaradnak a hancúrpercek? Lehet, hogy ez a fura dolog áll a háttérben!

Tényleg lehetsz szerelmes egyszerre két személybe?

Hihetetlennek tűnik, de néha előfordul, hogy egyszerre két pasiért vagy odáig, még akkor is, ha egyébként szuper a párkapcsolatod!

Így tartsátok a kapcsolatot egész nap csetelés nélkül

Az, hogy bármikor ráírhatsz messengeren még nem jelenti azt, hogy meg is kell tenned. Hidd el, van más módja is annak, hogy a másik érezze azt, hogy törődsz vele. És még sokkal cukibb meg romantikusabb is, mint egy szívecskés emoji elküldése cseten.

A pasik elárulták, milyen nők maradnak örökké egyedül

Tuti, hogy neked is van legalább egy olyan barátnőd, aki kedves, okos és még szép is, mégis bajban van a pasikkal és még mindig egyedül van. Most kiderült, miért lehetséges ez!

Netezők buktatták le ezt a hűtlen srácot

Egy egyetemista srác megcsalta a barátnőjét, de nagyon csúnyán lebuktatták. A helyében komolyan szégyellnénk magunkat!

Elképesztő új szextrend hódít a neten

Megdöbbentő kihívás bukkant fel a netezők körében, egyre többen kerülik el a mosdót, hogy orgazmusszerű élményt idézzenek elő! Kapaszkodj meg, mert ez húzós lesz!

5 srác vallomása arról, mikor tudta, hogy megtalálta a nagy Ő-t

Ez az öt srác már megtalálta élete szerelmét, és most neked is elmesélik, miből érezték, hogy a nagy ő-vel találkoztak. Figyelj a megérzéseidre, és talán legközelebb te is belebotlasz az igaziba! Addig is, olvasd el elképesztően romantikus sztorijaikat!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?