2009.12.23.@ 14.12

Szabadság, szerelem – interjú Sarádi Zsolttal

Színészi teljesítményével már levett minket a lábunkról, de kíváncsiak voltunk, vajon civilben is érzékeny és szenvedélyes-e A nő vágya című darab egyik főszereplője, Sarádi Zsolt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A levegőben szenvedély és várakozás vibrál, miközben füstfelhő tölti be a teret. Cigarettafüst, melyből lassan, sokat sejtetően bontakozik ki egy férfi alakja. A teremben minden lány szíve egy ütemre dobban – így lép színpadra Sarádi Zsolt a Pesti Színházban, A nő vágya című musicalben.

Amikor a Vígszínház büféjében megemlítem Zsoltnak, mennyire hatásos a belépője, csak mosolyog, és szerényen, kizárólag szakmai szempontból reagál.

Örülök, hogy engem választottak Octave Mouret szerepére. Megtisztelő számomra, hogy idejött Csehországból egy lány, aki ezt velem akarta megcsinálni: a meghallgatások során engem választott ki – bár voltak arról viták, hogy én mennyire vagyok képes ezt prózai színészként végigcsinálni.

A bemutató után pozitív visszajelzéseket kaptál?

Összességében igen, bár nem adok döntően a kritikákra. Tudod, van egy sajátos mércém, ami alá vagy befutok, vagy átugrom. Az esetek többségében alászaladok.

Akkor ha jól értem, maximalista vagy.

Abszolút!

Úgy tudom, rák a csillagjegyed, ami szerintem szintén afelé visz, hogy még érzékenyebben, még maximalistábban éld meg a szerepeidet.

Lehet benne valami. A horoszkóp és a számmisztika egyébként nem nagyon foglalkoztat, viszont 1977. július 21-én születtem, amire azt mondják a hozzáértők, hogy nagyon furcsa dátum.

Furcsa?!

Igen, és ez a furcsaság egész életem során végigkísért: biztosan emiatt éreztem magam sok helyen és helyzetben kívülállónak.

Úgy érzem, valamennyire A nő vágyában játszott karaktered, Octave Mouret is kívülálló, ugyanakkor szenvedélyes, csábító, kissé felületes figura. Mennyiben hasonlítasz rá?

Volt olyan időszakom, amikor én is sok mindent elhittem magamról. 21 évesen végeztem a Színművészeti Egyetemen, ezt követően pedig gyorsan jöttek nagy szerepek, a sikerek… És az ember hajlamos elszállni. Aztán az élet megtanít, hogy nem így működnek a dolgok. Tehát ennek a figurának a felületességét én is megéltem.

És Octave mindent elsöprő szenvedélye benned is megvan?

Nem tudom, mit láttál a színpadon, de nagyon szélsőségesen élem meg a magánéletem!

Érdekes, a Vígszínház nyári évadzáró buliján sokkal inkább egy laza, gondtalan srácnak tűntél, akit mindig sok ember vesz körül.

Egyáltalán nem vesznek sokan körül, ez valószínűleg csak abban a szituációban volt így. A lazaságról pedig annyit, hogy amikor elkap az iszonyatos szabadságvágyam, akkor nagyon be tudok lazulni. Ám sokszor bezárok, és hátrafelé húzódom, mint egy rendes Rák – mosolyog.

Azokban a lányokban is meg kell lennie ennek a kettősségnek, akik tetszenek neked?

Csak az kell, hogy szabad legyen. Számomra ez a legfontosabb.

Van olyan lány, akiben megtaláltad ezt?

Van. Elég sokáig kerestem az utam: sokáig voltam egyedül, mert senki nem bírta mellettem hosszabb távon. A problémákra rögtön szakítással reagáltam, nem voltam hajlandó kompromisszumokra. De most jött az életembe valaki, és érzem, hogy vele, miatta engednem kell. Ő pontosan tudja, hogyan kell velem bánni.

És te is tudod, hogyan kell a lányokkal bánni? Szerinted mi „a nő vágya”?

Úgy gondolom, a legtöbb lány biztonságra vágyik. Arra, hogy megtalálja azt, akivel együtt marad: egyszer még a legvadabb nő életében is eljöhet a pillanat, amikor férjet és gyerekeket akar.

Ez a pasik többségénél is hasonlóan működik: egy idő után kell a biztonság…

Persze. Aki azt mondja, hogy boldog attól, hogy minden nőt megkap, az valamit elfed. Azt hiszem, nagyon magányos lehet az, aki így él. Ahogyan a népdal is mondja: „aki kettőt-hármat szeret, sosincs arra jó világ”.

A népdalokban is otthon vagy?

Annyira nem. De ha már zene, csak olyasmit hallgatok, ami felszabadítja az ösztöneimet – ezért imádom a délszláv muzsikát. Valami olyasmit ad a lelkemnek, amit folyamatosan kerestem: a végtelen szabadságot. Ha meghallom azt a zenét, kinyílik számomra a világ.

Ezt a rockzenére is mondják néha…

Azt is szeretem, de csak időszakonként. Rockzenén nőttem fel, gyerekkoromban a Nirvana volt a legnagyobb kedvencem. A magyar zenekarok közül pedig a Tankcsapdát szeretem nagyon. Ők is debreceniek, ahogyan én. Nagyon bírom őket, és csak miattuk vállaltam el egyszer, hogy szerepelek egy videoklipben, amely a Füst és Lábdob című számukhoz készült.

Megnézzük, és biztosan felismerünk majd a klipben…

Ha jól figyeltek…

Kapcsolódó cikkek:

A legszexibb kommentátor – interjú Vincze Ottóval

„Szeretem feszegetni a határaimat” – interjú Nagy Balázzsal

Soma, a bűvész: „Az én szótáramban nem szerepel a lehetetlen.”

Címkék: interjú sarádi szabadság szerelem zsolttal

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Kutyának képzeli magát ez a fiatal lány

Kutyának képzeli magát ez a fiatal lány

Ilyet még tuti, nem láttál! Csekkold le, hogyan él ez a furcsa Los Angeles-i házaspár!

4 vaginatipp a Kardashian-lányoktól, amiknek ne dőlj be

A sztárlányok már elég sok intim tippet megosztottak a rajongóikkal, de ezek tényleg működnek? Hát, a doki szerint nem igazán!

Ezt jelenti, ha görcseid vannak szex után

Az együttlét arról szól, hogy mindkét fél jól érezze magát. Azonban néha az orgazmus is lehet fájdalmas. Veled is volt előfordult már? A cikkből kiderül, hogy mi okozza!

Öt csaj elárulta, hogyan viseld el a szakítást

A szakítás sosem könnyű, főleg, ha nem békésen váltok el egymástól. A következő tanácsok segítenek abban, hogyan lendülj túl az elválás utáni nehéz időszakon.

7 csókfajta, hogy következő szintre emeld az előjátékot

Az utóbbi időben egyre kevesebbszer csókcsatáztok a pasiddal? Kattints a cikkre és nem csak a mennyiség pörög majd fel, hanem a hangulatotok is!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?