2010.02.17.@ 14.02

Ó, ha férfi volnék… Milyen érzés pasinak lenni?

Jól tudod, hogyha egy női mell kerül a látóterükbe, képtelenek máshová nézni. Vagy simán megesznek ötven darab extracsípős csirkeszárnyat – puszta fogadásból. De azt talán még te sem sejtetted, amibe most avatnak be kendőzetlenül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1. Készülédés az első randira

„Kiadós zuhanyzás, aztán borotválkozás, és – hiába, hogy aznap már volt – fogmosás. Az első találkára mindig inget veszek, nem mintha úgy gondolnám, hogy az feltétlenül elegánsabb, csak ebben valahogy sokkal magabiztosabbnak és férfiasabbnak érzem magam. Persze később, ha »hazai pályán« mozgok, ez már nem lényeges. Aztán parfüm, cipőtisztítás, szemcsepp – rövid távon az igéző tekintetért, hosszú távon, hogy nagyobb esélyem legyen kapura lőni. Ja, és a hajam, azzal megy el a legtöbb idő. Minimum húsz perc, mire beállítom. Pedig a kócos frizurámat elkészíteni nem túl bonyolult.” – István (24)

2. Először levetkőzni egy nő előtt

„Nálam jobban senki nincs tisztában a testi hiányosságaimmal, úgyhogy a szorongást, amikor először bújok ágyba valakivel, nem tudtam még leküzdeni. Ám abban a pillanatban, amikor a boxerem a földön landol, egyetlen érzés elnyom minden egyebet: Uram, add, hogy tetsszen neki a férfiasságom. Persze fontos, hogy megcsodálja a tricepszemet, de a leglényegesebb, ami a lábam között van. Félre ne érts, nem úgy gondolom, hogy tágra nyílt szemekkel kéne dadognia, hogy »Úristen, de csodálatos« – ez inkább egyfajta megfeleléskényszer. És mindez csupán néhány tized másodpercig tart. Utána már inkább csak azzal foglalkozom, hogy ő milyen meztelenül.” – Gábor (25)

3. A szeretkezés

„Hát, először azt kéne tudnod, milyen érzés, amikor feláll. Olyankor a szerszámod átveszi az uralmat az agyad felett. Semmi másra nem tudsz összpontosítani, csak a gólrúgásra. A behatolást kábé ahhoz lehetne hasonlítani, amikor bekapod az egyik ujjad – feltéve, hogy abban is 87 millió idegvégződés található… Szexelni olyan, mint hazaérkezni. Tisztára mintha te lennél Odüsszeusz. A szerelmeskedést pedig ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor te egy zenés-orchideás-aromaterápiás masszázson veszel részt egy luxushotelben, Versace vendégeként, csak még jobb!” – Tamás (23)

4. Találkozni a nő szüleivel

„Tudom, hogy a csajom szerint a kapcsolatunkban komoly mérföldkőnek számít, ha bemutat az őseinek. Nekem inkább para. Nem is az anyja miatt, mert ha a lányát sikerült meghódítanom, nyilván őt is leveszem a lábáról. Hanem a fater… Tutira azt gondolja, hogy csak kamatyolok a lányával. Szóval, nagyon tekerek, hogy jó benyomást tegyek a kedves papára. Megdicsérem a kerítésszaggató pálinkáját. Szemrebbenés nélkül Újpest-drukkernek vallom magam, ha a helyzet úgy kívánja, hiába folyik zöld vér az ereimben. Kérdezgetem a kocsijáról meg a munkájáról. És ha meglátom a vadászengedélyét bekeretezve a nappali falán, csak abban reménykedem, hogy ha szemtől szemben nem puffantott le, talán hátba sem fog lőni.” – Dávid (29)

5. Ellenőrizni egy rémisztő zaj forrását éjszaka

„Szeretek pókokat lehúzni a klotyón, egércsapdákat kitenni, kitisztítani az ereszcsatornát. Imádok minden olyasmit, amiről azt mondják: férfimunka. De mind közül is a kedvenceim a kísérteties zajok éjjel. Szerinted a torkomban dobog a szívem, ahogy kilépek a hálószobából? Naná. Szerinted eszembe jut minden egyes nyomorult horrorfilm, amit valaha láttam? Naná. Szerinted azt mantrázgatom másodpercenként magamban, hogy nincsenek kísértetek? Naná. De éppen ettől a rettegéstől lesz annyira jó az egész. Plusz ilyenkor nagyon macsónak érzem magam. Fogom a zseblámpát, és hajrá. És még egyszer sem fordult elő, hogy betörővel, zombival vagy vérfarkassal találkoztam volna az előszobában. Merész vagyok és nagy, egy hős, aki szembeszáll a sötétség seregeivel. A nőm úgy néz rám, mintha most nyertem volna Oscar-díjat. Csak nehogy egyszer tényleg megszívjam!” – Márk (32)

6. Verekedésbe keveredni egy szórakozóhelyen

„Biztos megvan a jelenet: két csórikám lökdösi egymást a vidéki kultúrház előtt, miközben a haverjaik olyan tekintetet erőltetnek magukra, amilyen Chuck Norrisnak van, ha elrontotta a gyomrát. Na, ha ilyet láttál, akkor nem láttál semmit. Ők megvárják, amíg annyira kemények nem lesznek, hogy az orrukkal megkarcolják az üveget, aztán szépen hazamennek, és megesznek még két csomag Rambo-matricás rágót. Aki igazán verekedni akar, az nem hezitál sokat. Ha engem mondjuk egy részeg alak bekóstol, nem kezdem taszigálni, csak elindulok kifelé, miután közöltem vele, a kapunál várom. Semmit nem hallok ilyenkor, csak a szívverésemet. Minden izmom megfeszül. »De mi van, ha profi taekwondós? Istenem, csak a zsaruk ne jöjjenek. Vigyáznom kell az orromra – nehogy eltörje.« Semmi más nem vagyok, csak düh és para nyolcvankilós keveréke. Rettegek a fájdalomtól, félek a zsaruktól, de leginkább attól, hogy nem vagyok eléggé férfi.” – Csaba (25)

7. Ha sírni látja a szerelmét

„Van az az aprócska sóhaj közvetlenül a sírás előtt, amitől egy pillanatra megrándul az alsó ajka – hát leginkább ez az, amit képtelen vagyok elviselni. Nem ezt akartam. Nem így. Szégyellem magam. Micsoda egy barom vagyok! Jó volna ilyenkor azt mondani, hogy mennyire gyönyörűek a szemei. Ehelyett azonban – magam sem tudom, miért – elkezdem figyelni a környezetem: ott egy repedés a falon, két madár ül az ablakpárkányon, fáj a derekam, ilyesmik. Tompa félelem önti el az agyam – félelem, hogy valami helyrehozhatatlan történt. Legszívesebben elmenekülnék, egyrészt mert egy gyáva féregnek érzem magam, másrészt pedig az ösztöneim azt diktálják, hogy megvédjem őt – de mi van, ha éppen magam¬tól kéne megvédenem? Végül összeszedem magam. Maradok. Átölelem, ha megengedi. Megígérem: többé nem fordul elő ilyesmi. És persze bocsánatot kérek, még ha úgy is érzem, nekem volt igazam, mert a fátyolos szemei mindent más színben tüntetnek fel. Majd idővel keményebb leszek, és nem vesz le a lábamról a könnyeivel.” – András (30)

8. Felkészülni egy romantikus lánykérésre

Párizsban történt. A csajom ott dolgozott jó pár hónapig, és augusztusban kimentem meglátogatni őt. Akkorra már megvolt a tervem, vittem a gyűrűt, de mélyen belül féltem rendesen. Az első nap bejártuk a Montmartre-ot, este pedig borozgattunk a Szajna-parton. »Na, talán most« – gondoltam. De mégsem, mert a lábát napközben feltörte a cipő, és nagyon nyűgös lett. Egy tizenöt négyzetméteres manzárdban laktunk, közel a Luxemburg-kerthez. A galérián aludtunk, ami baromira közel volt a plafonhoz. Még felülni sem lehetett rajta. A hazautazásom reggelén, még félálomban az ujjára húztam egy fehérarany gyűrűt, és megkérdeztem, hozzám jön-e. A meglepetéstől fel akart ülni, és alaposan beverte a fejét a mennyezetbe. »Na, most tényleg látom a csillagokat« – jajdult fel nevetve. És persze azért igent mondott.” – Ádám (29)

Kapcsolódó cikkek:

A narancsbőrről pasiszemmel

5 romantikus rituálé – kezdd el most!

A hét szexpozíciója: A férfi misszionárius

Címkék: érzés férfi lenni! milyen pasinak volnék…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Vagina súlyzó a legújabb őrület

Vagina súlyzó a legújabb őrület

Ha azt hitted, már mindent láttál a témában, hát tévedtél! Most megtudhatod, hogyan működik egy ilyen edzés!

Kutyának képzeli magát ez a fiatal lány

Ilyet még tuti, nem láttál! Csekkold le, hogyan él ez a furcsa Los Angeles-i házaspár!

4 vaginatipp a Kardashian-lányoktól, amiknek ne dőlj be

A sztárlányok már elég sok intim tippet megosztottak a rajongóikkal, de ezek tényleg működnek? Hát, a doki szerint nem igazán!

Ezt jelenti, ha görcseid vannak szex után

Az együttlét arról szól, hogy mindkét fél jól érezze magát. Azonban néha az orgazmus is lehet fájdalmas. Veled is volt előfordult már? A cikkből kiderül, hogy mi okozza!

Öt csaj elárulta, hogyan viseld el a szakítást

A szakítás sosem könnyű, főleg, ha nem békésen váltok el egymástól. A következő tanácsok segítenek abban, hogyan lendülj túl az elválás utáni nehéz időszakon.

7 csókfajta, hogy következő szintre emeld az előjátékot

Az utóbbi időben egyre kevesebbszer csókcsatáztok a pasiddal? Kattints a cikkre és nem csak a mennyiség pörög majd fel, hanem a hangulatotok is!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?