2010.04.02.@ 11.04

Vad szexre vágysz? Hangszálakat gerjessz!

Van, akiben vulkánok robbannak, van, akinek libidóját szegi, mások titkolt vágyait jelenti, s léteznek olyanok, akik e tekintetben igazából nem is egymást keresik. Nálad hangulatfüggő, hogy káromkodsz-e szex közben, vagy soha nem mernél trágár szavakat suttogni kedvesed fülébe? Esetleg kifogtál egy halvérű hímet? A retorika vadító démonja vagy néma apáca bújt a bőrödbe?

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vágygerjesztő

Egy nemrég publikált felmérés szerint az emberek több mint felét izgatják a hangos nyögések és sejtelmes sóhajok, ám 39 %-uk fantáziáját kimondottan a perverz szavak indítják be. Szakértők szerint az erotikus mondatok jótékonyan hatnak a párkapcsolatok fellendítésére és erősítésére.

Szexuális képzelgésünk határtalan, szinte mindenki használ valamilyen külső vagy egyéb olyan segédeszközt, mellyel feldobhatja az együttléteket, ám a pasik egyöntetű véleménye alapján roppant izgató és vadító, ha kedvesük mocskos szavakat kéjesen suttog a fülükbe. A trágár szexet kedvelők általában a legnagyobb extázis közepette alkalmazzák a magyar nyelv szépségeinek erotikusan ható fonákjait, mámoros gyönyörszerzésre.

Tárd mélyre kapudat!

A szex közbeni mocskos beszéd kitűnő feszültségcsökkentő és vágykeltő eleme lehet két ember intim együttlétének. Egy felmérés szerint sokkal jellemzőbb a „dirtysex” azok életében, akik stresszes és felelősségteljes beosztásban dolgoznak, hisz így nagyszerűen tudják redukálni a munkájuk során felgyülemlett negatív energiákat.

Ha a párod szeretne rávenni erre, akkor az ellenállás helyett légy nyitott, és próbáld ki legalább egyszer! Semmi nem kötelező, ha úgy érzed, hogy számodra ez teljesen stílusidegen, és a szeretkezés nálad egyet jelent a rózsaszín pillangókkal és Enya zenéjével, akkor sincs veszve minden, ám ha a partnered kedvében járnál, egy próbát megér, nem?

Persze, a szituáció akár megfordítható, hisz te is lehetsz domináns a kapcsolatban, akinek titkos vágya ez. Ha a pasid konvencionális, akkor pusztán két dolgot tehetsz. Női csáberővel ráveszed, hogy adja meg az igazi módját neked, ám ha nem akar kötélnek állni és nálad ez alap a kifogástalan kielégüléshez, akkor jobb, ha mást keresel. Egy idő után úgyis ütközik két ember eltérő szexuális vérmérséklete.

Ízlések és ütések

Akár halk suttogás, akár szomszédokat pirító ordibálás, obszcén szavak vagy merész tettek, vígan lubickolhatsz az erotika tengerében, ha a megfelelő partnerrel és a megfelelő pillanatban teszed. Várj a második randin a lovaglócsizmával és bőrszegeccsel, mert klasszikus értékrenddel bíró pasid könnyen beijedheted, ha hirtelen és sok leszel. A trágár beszédet se arra használd, hogy hatalmaskodj felette. A célja az (lenne), hogy a kölcsönös játék során egymást örömökhöz juttassátok.

Mocskos hibák

Óvatosan a hévvel! Szertelen izgalmadban véletlenül se ejtsd ki szádon az exed nevét, és ügyelj arra, hogy családtagod vagy kedvenc háziállatod se szerepeljen terítéken. Ha zöldfülű vagy, nem árt begyakorolnod egy-két hangeffektet, mert totál ciki lenne, ha a csúcs pillanatában úgy szólalnál meg, mint egy morgó medve vagy egy édes játszótéri kislányra hasonlítana a hangszíned. A különféle pasik eltérő módon befolyásolhatják hancúrozási kedvedet, míg egyikük obszcén szavai hallatán nevetőgörcsben fetrengsz, addig a hozzád illő beszédje során eszed veszted!

Kapcsolódó cikkek:

A hét szexpozíciója: Perzselő háromszög

Lerántjuk a leplet a randi-mítoszokról!

Szexfantáziák rád szabva

Címkék: gerjessz! hangszálakat szexre vágysz?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezért beszélj az exedről az első randin

Ezért beszélj az exedről az első randin

Azt gondoltad, tabu felhozni a régi idők nagy történeteit? Akkor van egy fura hírünk: szakértők szerint már rögtön az elején érdemes belevágni a dolgok közepébe!

A pasi hangjából kiderül, hogy hajlamos-e a megcsalásra 

Ezentúl bármilyen fedősztorival áll elő egy srác az életedben, könnyű dolgod lesz, ugyanis már abból tudni fogod, hogy igazat mond-e, ha csak megszólal. Olvass tovább a részletekért!

A legborzalmasabb mondatok, amiket szex közben mondtak

Gondoltad volna, hogy akár egyetlen mondat elég ahhoz, hogy tejesen lelombozd a pasidat az ágyban?

10 tanács házasoktól, amit minden szinglinek hallania kell

A legtöbb lány szerelemről, házasságról, és persze rózsaszín ködről álmodik. Kíváncsi vagy, mit mondanak erről a kötelékről azok, akiknek a kezén már ott figyel a gyűrű? Olvass tovább!

5 szokás, ami szakításhoz is vezethet

Ne gondold, hogy csak egy félrelépés vagy brutál veszekedés vethet véget a szerelmeteknek! Most eláruljuk, milyen, látszólag jelentéktelen dolgok okozhatják még a különválást, amire nem árt figyelned!

8 tipp, amit fogadj meg, ha még az exeddel élsz

Nem egyszerű dolog a szakítás, főleg akkor, ha utána nem tudtok azonnl külön utakra lépni. Ezek a tippek kötelezőek, hogy mentsd a helyzetedet!

5 szuper szexpóz, ha kezd ellaposodni a kapcsolatotok

Ugye te is szeretnéd, ha mindig szikrázna köztetek a levegő - még az ágyban is? Ez nem valami hókuszpókusz, hanem csupán egy kis felkészülés eredménye! 

5 pasi elárulta, milyen a jó csók 

Egy szuper csóktól a fejed búbjáig libabőrös leszel, de ha nem működik a puszi-kémia köztetek, akkor akár rémálommá is válhat a nyelvcsata, Olvasd el, a srácok szerint hogyan lehetsz pro!

Kiderült: ebben a korban a legjobb a szex

A legújabb kutatások szerint ma már teljesen máshogy és máskor élik meg szexualitásuk csúcsát a csajok.

6 lány elmesélte élete legdurvább szakítását

Oké, a szakítás sosem egy napsütéses pillanat, de néha még a szokásosnál is fájdalmasabbra sikerül. Néhány lány elég húzós sztorit osztott meg velünk.

5 jel, hogy végre jó kapcsolatban vagy

Természetes, hogy a szerelemtől először rózsaszín köd borít el mindent, de most eláruljuk, honnan tudhatod, hogy a kapcsolatod több, mint egyszerű fellángolás.

6 lány elmesélte az első egyéjszakás kalandját

Elsőre talán izgalmasnak tűnik egy ismeretlennel hancúrozni, de a valóságban nem minden jön össze úgy, mint a képzeletedben! Most néhány bevállalós csajszi a brit Cosmónak mindent kitálalt, olvasd el a meghökkentő beszámolókat!