2010.04.08.@ 11.04

Ezek a leggyakoribb randi-tévhitek!

Legalább egy hónapig ne feküdj le vele; hagyd, hogy fusson utánad; légy egy kicsit kacér! Felejtsd el az ódivatú tanácsokat és pezsdítsd fel a szerelmi életed! Ha már az első randin nem leszel érte teljesen oda, ez már később sem fog változni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az első randit körüllengő idegeskedés kiirthatja a szenvedélynek még a csíráját is, szóval, lehetőleg senkit se írj le egy találkozás alapján. Ha kétségeid vannak, adj neki még egy esélyt. Majd’ hogy nem lehetetlen úgy érkezni a randira, hogy nincsenek elvárásaid azzal szembe, hogy milyen „típusba” tudnál beleszeretni. Ha első látásra olybá tűnik, hogy a srác semmi olyan tulajdonságot nem tud felmutatni, ami elnyerné tetszésed, még várj egy kicsit, lehet, mégis találsz valamit benne, ami mágnesként vonz.

A férfiak szeretnének kezdeményezni
 
Hol vannak már a régi idők lovagjai? Az igazi úriemberek, akik csak hosszadalmas udvarlás után nyerték el szívük választottjának kezét? Bizony sok minden megváltozott. A férfiak is és a nők is. A gyengébbik nem a múlt évszázad során megküzdött azért, hogy szavazhasson, és hogy akár vezető pozícióba kerüljön. És természetesen jelentős változások álltak be a párkapcsolat terén is. A srácok már nem várják el, hogy csendben üljünk, és bájosan pislogjunk arra várva, mikor szólítanak már meg végre minket. Viszont ami biztos nem esett át semmiféle változáson az az úriemberek önbizalma. Hidd el, nagyon imponál nekik, ha egy nő kezdeményez. Gyerünk, hadd legyen egy jó napja!
 
Egy igazi úr állja a számlát az első randin
 
Kicsit visszás helyzetben vannak most a pasik. Egy részről elvárjuk, hogy egyenlő félként kezeltessünk, másrészről viszont nem esik túl jól, ha nem nyitja ki előttünk az ajtó, vagy ha nem ajánlja fel a számla kiegyenlítését. Persze arra is megvan az esély, hogy nem akarja megbántani a feminista oldalad. Mindenesetre, ha egy férfi magára vállalja a fizetés terhét, az még mindig bejön a csajoknak. A felezés is jó módszer, ám ha rendszeresen elfelejti elővenni a tárcáját, nem árt, ha észbe kapsz, és elgondolkodsz rajta, ez hova vezethet.
 
Ha nem hív három napon belül, nem is érdekled
 
Miközben te az első randiról hazafele menet már a telefonodat lesed, addig ő a lakótársával megtárgyalja az aznapi meccs fontos pillanatait, miközben másnap reggel a legapróbb részletekre kiterjedően analizálod őt kolleganőiddel, addig ő az asztalánál ül és netezik, miközben te fokozatosan kezded meggyőzni magad, nem is vagy az esete, addig ő azon gondolkodik, mi legyen a következő randi programja. A teremtés koronája más idősík szerint éli az életét. Adj neki egy hetet, ám ha addig se jelentkezik, töröld a telefonkönyvből.
 
Nem fog tisztelni, ha túl hamar lefekszel vele!
 
Nincs kőbe vésett szabály a nagy kérdésre vonatkozóan, azaz mikor tegyétek meg azt a bizonyos dolgot. Csak te tudod, mikor a legalkalmasabb. Felejtsd el mit mondanak mások, és csak az ösztöneidre hallgass! De azt tartsd észben, hogy a helyes megérzések messze elkerülnek, ha túl sok alkoholt fogyasztasz, tehát mindig tiszta fejjel mérlegelj! Ha pedig nem hívna vissza az első vagy a második randi után, könnyebb lesz kezelni a helyzetet, ha nem feküdtél le vele.
 
Kifizetődő válogatósnak lenni
 
Nem javasoljuk, hogy az Igazi helyett beérd az épphogy megfelelővel, és az is lényeges, hogy mindig szem előtt tartsd, mi fontos neked egy kapcsolatban. De ha az egyetlen tényező, ami közétek ékelődik, az egy apró tárgy a szobájában, amitől frászt kapsz, vagy egy olyan együttes CD-je a gyűjteményében, amit ki nem állsz, akkor itt az ideje, hogy felülvizsgáld az igényeidet. Ha mindketten ugyanazt várjátok az élettől, ha minden téren lenyűgözitek egymást, akkor a zavaró körülmények jelentéktelen momentumnak fognak tűnni.
 
Címkék: ezek leggyakoribb randi-tévhitek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„1 hétvége alatt 30 randim volt, ez történt”

A végeredmény pedig sokkoló...

Ez történik, ha olyan pasiba szeretsz bele, aki nem elég jó hozzád

Előre szólunk, hogy nem lesz zökkenőmentes a történet.

Te tudod mi az a zombie-ing?

A ghostolás után az újabb randi trend...

10 lány elmesélte, hogyan jött rá, hogy biszexuális

Vannak, akik már viszonylag korán tudták, másoknak viszont beletelt némi időbe...

Izgalmas újítás érkezik a Tinderre

Ha eddig nem voltál az app fanja, akkor most érdemes lesz újra letöltened!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?