2010.04.08.@ 11.04

Ezek a leggyakoribb randi-tévhitek!

Legalább egy hónapig ne feküdj le vele; hagyd, hogy fusson utánad; légy egy kicsit kacér! Felejtsd el az ódivatú tanácsokat és pezsdítsd fel a szerelmi életed! Ha már az első randin nem leszel érte teljesen oda, ez már később sem fog változni.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az első randit körüllengő idegeskedés kiirthatja a szenvedélynek még a csíráját is, szóval, lehetőleg senkit se írj le egy találkozás alapján. Ha kétségeid vannak, adj neki még egy esélyt. Majd’ hogy nem lehetetlen úgy érkezni a randira, hogy nincsenek elvárásaid azzal szembe, hogy milyen „típusba” tudnál beleszeretni. Ha első látásra olybá tűnik, hogy a srác semmi olyan tulajdonságot nem tud felmutatni, ami elnyerné tetszésed, még várj egy kicsit, lehet, mégis találsz valamit benne, ami mágnesként vonz.

A férfiak szeretnének kezdeményezni
 
Hol vannak már a régi idők lovagjai? Az igazi úriemberek, akik csak hosszadalmas udvarlás után nyerték el szívük választottjának kezét? Bizony sok minden megváltozott. A férfiak is és a nők is. A gyengébbik nem a múlt évszázad során megküzdött azért, hogy szavazhasson, és hogy akár vezető pozícióba kerüljön. És természetesen jelentős változások álltak be a párkapcsolat terén is. A srácok már nem várják el, hogy csendben üljünk, és bájosan pislogjunk arra várva, mikor szólítanak már meg végre minket. Viszont ami biztos nem esett át semmiféle változáson az az úriemberek önbizalma. Hidd el, nagyon imponál nekik, ha egy nő kezdeményez. Gyerünk, hadd legyen egy jó napja!
 
Egy igazi úr állja a számlát az első randin
 
Kicsit visszás helyzetben vannak most a pasik. Egy részről elvárjuk, hogy egyenlő félként kezeltessünk, másrészről viszont nem esik túl jól, ha nem nyitja ki előttünk az ajtó, vagy ha nem ajánlja fel a számla kiegyenlítését. Persze arra is megvan az esély, hogy nem akarja megbántani a feminista oldalad. Mindenesetre, ha egy férfi magára vállalja a fizetés terhét, az még mindig bejön a csajoknak. A felezés is jó módszer, ám ha rendszeresen elfelejti elővenni a tárcáját, nem árt, ha észbe kapsz, és elgondolkodsz rajta, ez hova vezethet.
 
Ha nem hív három napon belül, nem is érdekled
 
Miközben te az első randiról hazafele menet már a telefonodat lesed, addig ő a lakótársával megtárgyalja az aznapi meccs fontos pillanatait, miközben másnap reggel a legapróbb részletekre kiterjedően analizálod őt kolleganőiddel, addig ő az asztalánál ül és netezik, miközben te fokozatosan kezded meggyőzni magad, nem is vagy az esete, addig ő azon gondolkodik, mi legyen a következő randi programja. A teremtés koronája más idősík szerint éli az életét. Adj neki egy hetet, ám ha addig se jelentkezik, töröld a telefonkönyvből.
 
Nem fog tisztelni, ha túl hamar lefekszel vele!
 
Nincs kőbe vésett szabály a nagy kérdésre vonatkozóan, azaz mikor tegyétek meg azt a bizonyos dolgot. Csak te tudod, mikor a legalkalmasabb. Felejtsd el mit mondanak mások, és csak az ösztöneidre hallgass! De azt tartsd észben, hogy a helyes megérzések messze elkerülnek, ha túl sok alkoholt fogyasztasz, tehát mindig tiszta fejjel mérlegelj! Ha pedig nem hívna vissza az első vagy a második randi után, könnyebb lesz kezelni a helyzetet, ha nem feküdtél le vele.
 
Kifizetődő válogatósnak lenni
 
Nem javasoljuk, hogy az Igazi helyett beérd az épphogy megfelelővel, és az is lényeges, hogy mindig szem előtt tartsd, mi fontos neked egy kapcsolatban. De ha az egyetlen tényező, ami közétek ékelődik, az egy apró tárgy a szobájában, amitől frászt kapsz, vagy egy olyan együttes CD-je a gyűjteményében, amit ki nem állsz, akkor itt az ideje, hogy felülvizsgáld az igényeidet. Ha mindketten ugyanazt várjátok az élettől, ha minden téren lenyűgözitek egymást, akkor a zavaró körülmények jelentéktelen momentumnak fognak tűnni.
 
Címkék: ezek leggyakoribb randi-tévhitek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezért beszélj az exedről az első randin

Ezért beszélj az exedről az első randin

Azt gondoltad, tabu felhozni a régi idők nagy történeteit? Akkor van egy fura hírünk: szakértők szerint már rögtön az elején érdemes belevágni a dolgok közepébe!

A pasi hangjából kiderül, hogy hajlamos-e a megcsalásra 

Ezentúl bármilyen fedősztorival áll elő egy srác az életedben, könnyű dolgod lesz, ugyanis már abból tudni fogod, hogy igazat mond-e, ha csak megszólal. Olvass tovább a részletekért!

A legborzalmasabb mondatok, amiket szex közben mondtak

Gondoltad volna, hogy akár egyetlen mondat elég ahhoz, hogy tejesen lelombozd a pasidat az ágyban?

10 tanács házasoktól, amit minden szinglinek hallania kell

A legtöbb lány szerelemről, házasságról, és persze rózsaszín ködről álmodik. Kíváncsi vagy, mit mondanak erről a kötelékről azok, akiknek a kezén már ott figyel a gyűrű? Olvass tovább!

5 szokás, ami szakításhoz is vezethet

Ne gondold, hogy csak egy félrelépés vagy brutál veszekedés vethet véget a szerelmeteknek! Most eláruljuk, milyen, látszólag jelentéktelen dolgok okozhatják még a különválást, amire nem árt figyelned!

8 tipp, amit fogadj meg, ha még az exeddel élsz

Nem egyszerű dolog a szakítás, főleg akkor, ha utána nem tudtok azonnl külön utakra lépni. Ezek a tippek kötelezőek, hogy mentsd a helyzetedet!

5 szuper szexpóz, ha kezd ellaposodni a kapcsolatotok

Ugye te is szeretnéd, ha mindig szikrázna köztetek a levegő - még az ágyban is? Ez nem valami hókuszpókusz, hanem csupán egy kis felkészülés eredménye! 

5 pasi elárulta, milyen a jó csók 

Egy szuper csóktól a fejed búbjáig libabőrös leszel, de ha nem működik a puszi-kémia köztetek, akkor akár rémálommá is válhat a nyelvcsata, Olvasd el, a srácok szerint hogyan lehetsz pro!

Kiderült: ebben a korban a legjobb a szex

A legújabb kutatások szerint ma már teljesen máshogy és máskor élik meg szexualitásuk csúcsát a csajok.