2010.07.07.@ 11.07

Hódíts az interneten!

Ma már nagyon sokan ismerkednek az interneten, keresgélnek, vadászgatnak, beszélgetnek a sikeres párkeresés reményében. Egy jól megszerkesztett profillal számos virtuális udvarlóra akadhatsz, de ha nem fordítasz kellő időt és energiát adatlapodra, nézheted bejövő postafiókodat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Homo interneticus

Az internet napjainkra nem kizárólag a tömegkommunikáció, az információszerzés és -adás fő csatornája, hanem a kapcsolatteremtésé, ismerkedésé is.

A magányos szívek, kalandozó lelkek nem a klasszikus terepeken jönnek össze egymással, hanem a világhálón, melynek legnagyobb előnye, hogy korlátlan lehetőségeket biztosít, és így sokszorozott eséllyel találhatod meg másik feledet. Persze, ha karmád is úgy intézi neked!

Behálózva: zsák a foltját?

A cybervilágban láthatatlanok vagyunk, ezért szabadabban, őszintébben beszélünk önmagunkról, kudarcainkról és hisszük, hogy belső szépségünkön keresztül vonzzuk magunkhoz a másikat.

Ha fenntartásaid vannak az internetes társkereséssel, felesleges, hisz nem veszélyezteti magánéletedet. Fotód megjelentetése semmivel sem jár több veszéllyel, mint a személyes jelenléted egy szórakozóhelyen. Itt viszont lehetőséged nyílik arra, hogy eldönthesd, mit mikor árulsz el magadról és mi az, amit nem. Regisztrációd nem egyenértékű azzal, hogy alkalmatlan volnál normális kapcsolatfelvételre, és azt sem, hogy nem rendelkezel olyan tulajdonságokkal, melyek vonzóvá tennének.

A döntés előtt fontos, hogy tisztázd saját értékeidet, pofozd helyre önbizalmadat (ha szükséges), és fogalmazd meg vágyaidat, az elérni kívánt célokat.

Ki vagy te?

A legfontosabb lépés a névválasztás, amivel szerepelni kívánsz az adott oldalon. Érezz rá a tökéletes névre, kerüld a holdtündér, kiscica, édesbogár, évi24 és hasonló elnevezéseket, hisz tudod – nomen est omen!

Egy idő után már olyan tapasztalatokat szerzel, hogy a nicknévből te is nagyjából ki fogod találni, milyen karakter állhat az illető mögött. A jól megválasztott jelszó nem értelmes kifejezés, minimum 8-10 karakter, olyasmi, amit ismerőseid biztosan nem tudnak rólad, tehát minél véletlenszerűbb, annál erősebb.

A regisztráció legfontosabb része önjellemzésed, a „Magamról” rovat. Ide soha ne írj kliséket, mint a „Milyen vagyok? Majd megtudod, ha megismersz!”, vagy „Találkozzunk és meglátod!”, esetleg „NŐ vagyok, csupa nagybetűvel”. Ezeket úgy hívják, hogy zéró. Ha ezt teszed, jobb, ha nem is regisztrálsz, mert tuti, hogy nem lesz átütő sikered, akkor sem, ha gyönyörű képeket illusztrálsz magadról. Válassz mindig valami blikkfangos mondatot, ami passzol egyéniségedhez, és inkább saját gondolatokat fogalmazz meg, mintsem kopizz idézeteket. Aki elolvassa bemutatkozásod, és két perc múlva nem emlékszik semmire, az rád sem fog, elhiheted! Légy tisztában azzal, hogy ki vagy és merre haladsz, és ne a sorstól várd, hogy teljesítse helyetted azokat!

Fotóval a sikerért!

A fotó nélküli adatlapnak semmi értelme, de ne rugaszkodj el túlzottan a valóságtól sem! Célszerű, hogy minél igazibbnak és természetesebbnek mutasd magad, és fontos, hogy milyen környezetben tálalod mindezt: válassz szabadterepet, mint partifotós vagy fürdőszobában, mobillal készült silány képeket. Ügyelj a feltöltött kép nagyságára, és olyat se tegyél fel, ahol másokkal együtt szerepelsz.

Az adatfeltöltés során nem kötelező minden rovat kitöltése – ami beazonosíthatóvá tesz – de ha teljesen anonim maradsz, ne várd, hogy özönlenek majd a levelek. Ha füllentesz magasságodat, testsúlyodat vagy életkorodat illetően, a személyes találkozásnál minden titokra fény derül, és neked lesz igazán kellemetlen!

Magányos amazon? Ugyan!

Ha fel akarod kelteni az ellenkező nem érdeklődését, semmi esetre se állítsd be magad lelki sérült, szakítás után hüppögő vagy elesett árvának. Sokkal hasznosabb, ha pozitív és életigenlő képet festesz magadról, így nagyobb az esély, hogy a belőled áradó harmónia másokat is magával ragad. Hisz ki volna kíváncsi egy életunt, szomorú leányzóra?

Ne skatulyázz!

Kerüld az egyszavas jellemzéseket, az unalomig ismételt hobbikat, mint a természetbarát, főzni szerető vagy mozit kedvelő szólamokat. Mindenki a különlegeset, egyedit keresi, amin megakad a tekintete, elakad a lélegzete. Ha nem rendelkezel extrém hobbival vagy izgalmas életúttal, akkor is igyekezz kiemelni azon pontokat, képességeket, melyekben jó vagy. Hazudnod nem kell, és mást mutatnod sem, de a figyelemfelkeltés alapcél, nem?

Szenzitív felütés

Minden férfi értékeli, ha megérzi benned az igazi Nőt, aki szenvedélyes, érzelmileg gazdag, nyílt, őszinte, romantikus, de huncutkodásra, bolondozásra is kapható, ha úgy hozza az élet. Ne vesd el a sulykot, légy inkább titokzatos és rejtélyes, és ha megtalálod az ideális szavakat és ügyesen használod őket, garantáltan fel fogod kelteni a férfi érdeklődését, anélkül, hogy túl konkrét vagy rámenős lennél. Ha számtalan kritériumot vagy kizáró okot tüntetsz fel, biztos lehetsz abban, hogy pont azok fognak megtalálni, akiket elkerültél volna legszívesebben!

Nagy számok játéka

Az internetes társkereséses során keményen megmérettetik a szellemi tudás, a kommunikációs készség, a spontaneitás, a bizalom kérdése, komplett személyiséged. Hódítani akarsz, s bár a belső a lényeg, azért a külső tényezők sem elhanyagolhatóak a kémia működéséhez. A nagy számok törvényei alapján a neten tripla esélyed lehet párra lelni, mint egyéb csatornák fényében, persze, mindez – ha úgy tetszik – sors és szerencse kérdése. A legfontosabb, kőbe vésett szabály: Légy mindig önmagad, és higgy benne, hogy előbb-utóbb megtalálod azt, akinek te leszel majd tökéletes!

Kapcsolódó cikkek:

Pihenj nyaralás nélkül!

Hogyan érd el, hogy a párod családja is megkedveljen?

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: hódíts interneten!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„A férjem eljegyzett egy másik nőt, így álltam bosszút”

3 pasi őszinte vallomása arról, milyen üzenet indítja be a legjobban

A srácok minden pikáns kérdésünkre válaszoltak!

17 menő dal, amitől garantáltan jobb lesz a szex

Összeraktuk neked a tökéletes playlistet!

Unalmas a házassága, megcsalással dobja fel ez a nővér

Hogy miért nem válik el inkább a férjétől? Olvass tovább a válaszáért!

5 nő elmesélte, hogyan jött rá, hogy pánszexuális

A neten rengeteg sztori kering, amiben nők mesélik el, honnan jöttek rá, hogy gendertől függetlenül bárkihez vonzódni tudnak. Ezekből válogattunk párat.

Ezért más a női féltékenység, mint a férfiaké

Most mindent megtudhatsz a féltékenységről.

4 kérdés, amitől minden pasi kiakad az ágyban

Egyáltalán nem mindegy, hogy mi csúszik ki a szádon hancúr közben!

„1 héttel az esküvőnk előtt csaltam meg a vőlegényem, de erre nem számítottam”

A pasinak határozott véleménye volt arról, hogy mi a helyes válasz erre...

5 srác mesélt őszintén élete első orgazmusáról szex közben

A Nagy Első mindig izgalmas. Különösen akkor, ha srácok mesélnek róla.

Ezt árulja el a srácról az, ahogyan átölel téged

Mert az ölelés még egy csóknál is beszédesebb!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?