2010.07.09.@ 11.07

Elő a tűsarokkal! 18 éven felülieknek!

Van olyan ismerősöd, aki rajong a női lábfejért, vagy erotikus vágyat érez egy szép cipellő láttán? Azt gondolod, a pasik cipővonzalma, lábrajongása beteges? A Cosmo.hu elárulja neked, hogy cseppet sem!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lábbéli élvezet

Rengeteg férfi szinte megőrül a szép, ápolt lábikókért, számukra ezek ugyanolyan hatást keltenek, mint más erotikus testrészek. A szexualitással foglalkozó filmekben és anyagokban alig kapnak helyet a női lábfejek, pedig vonzó terület, sok nő nincs is tisztában vele, hogy milyen élvezhető lehetőségeket rejt magába egy lábujjon csattanó csók, vagy érzéki simítás.
 
Hogy a lábkultusznak itthon nincsenek régi hagyományai, nem jelenti azt, hogy a lábimádat abberrált perverzió lenne, sőt, egyike azon fétiseknek, melyek mára teljesen elfogadottá váltak.
 
A lábak iránti vonzalom nem új keletű, hiszen már a Káma Szútra is nagy hangsúlyt fektetett rá, Kínában pedig a X. századtól kezdve az abszolút nőiesség jelképe volt. Létezéséről 1887-ben írtak először, a kifejezés Freud-tól ered.
 
A fetisizmus olyan tárgy, testrész szexuális célokra való felhasználása, melynek egyébként semmi köze a nemiséghez, a fétis tárgya nélkül azonban sokszor a kielégülés elérhetetlen. Ennek legtipikusabb ikonja a női láb.
 
Korunk dizájnerei is mohóan habzsolják a fétiseket, hisz ezekkel a merész, olykor bizarr stílusokkal sokkoló módon keltik fel az emberekben a vizuális ingereket.
 
Szimbólumok hálójában
 
A férfi – akinek lábfétise van – minden érzékszervével előszeretettel pásztázza a női lábakat, a bokaíveket és domborulatokat, sőt, figyelme kiterjed a tökéletesen manikűrözött és izgalmas színű körmökre. Egyszerűen imádja őket. Felizgatja a láb és lábujjak látványa, tapintása, a lábfej nyalogatása, csiklandozása, vagy az, ha mindezeket a nő teszi az ő lábával.
 
Ha pasid rajong cipelőidért, vagy állandóan a lábujjaidat fogdossa, viselkedése utalhat arra is, hogy nem áll tőle távol behódolási szerepálma. Magas sarokba, vagy magasított cipőbe bújtatott lábaid jelezhetik, hogy uralmad van felette, és te irányítod vágyait.
 
Játékmező
 
Lábaidat ugyanúgy lehet kényeztetni, mint más erogén zónádat. Egyesek megelégszenek a csikizéssel, vannak, akik harapni akarják, másokban a tűsarok látványa ébreszt szexuális ingereket, esetleg egy combig húzódó lakkcsizmától vesztik el teljesen eszüket.
 
Sok férfi az orális szex imitálásaként szopogatja a lábujjakat, ez pedig mindkét fél számára erotikus játék lehet, hisz a lábujjak közötti részek roppant szenzitívek. Próbáld ki és meglátod, micsoda izgató és kettős érzés, ha elfojtod kuncogásod, ugyanakkor kéjes gyönyör járja át mindened!
 
Ha már nem idegen a terep, extrémebb légyottok során előfordulhat, hogy partnered lábát a közösülés oltárán áldozza fel, de átveheted te is az irányítást, és ingerelheted péniszét vagy herezacskóját cipőd orrával! Ám csak óvatosan, ügyesen, nehogy valaki megsérüljön közben!
 
Bondage-fétis
 
Ebben az esetben rendkívül fontos, hogy maximális bizalommal legyél partnereddel kapcsolatban, hisz a bondage lényege, hogy teljes mozdulatlanságban kényezteti lábadat úgy, hogy szorosan le- vagy hátra vagy kötözve.
 
A kényeztetés és gyönyör annál nagyobb, minél inkább kiszolgáltatott vagy. Játssz kedveseddel, kötözd meg, vagy ő téged, és érezni fogod a klasszikus szeretkezéstől eltérő vágykeltő különbséget!
 
Ha nem szívesen sétálnál be fényes nappal egy szex shopba, az interneten számtalan helyről rendelhetsz a különleges játékhoz kellékeket, kötözőket.
 
Ha felizgat a téma, szerezz be domináns magas sarkút, hozzá illő neccharisnyát, pár csepp parfümöt is fújhatsz lábaidra. Hogy pasid eszét veszed, efelől ne legyen kétséged!
 
A szexben nincsenek tabuk, de tudd, hol az a pont, ahol szenvedélyed, vagy párod hódolása még nem uralja életeteket, és valódi örömöket nyújt mindkettőtöknek.
 
Ne feledd, hogy bizonyos fétisek imádata és az efféle gyönyörök hajszolása pszichológiai oka is lehet valamilyen elfojtott hiánynak, vágynak, problémának, amiről feltétlenül beszélnetek kell!
 
Kapcsolódó cikkek:
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Te is a csábítás nagy mestere vagy? A csillagjegyed elárulja!

6 hiba, amit elkövethetsz a kapcsolatod első hónapjában

Összejöttél a tökéletes pasival? Akkor ezeket mindenképpen felejtsd el az első egy hónapban!

Ezek a csillagjegyek megtalálják az igazit decemberben

Csekkold, hogy te köztük vagy-e!!

„A vőlegényem szülei fizettek, hogy elhagyjam, és én elfogadtam”

Egy ausztrál lány őszintén leírta, miért döntött úgy, hogy egy nagyobb összegért cserébe elhagyja kislánya apukáját, akihez hozzá akart menni. Zsepit készíts!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?