2010.07.14.@ 11.07

4 tűzforró férfi szexvágy

Íme, a pasik legforróbb vágyai, melyeket te is valóra válthatsz tanácsaink segítségével. Egy kis önbizalom, némi spontaneitás, néhány szexi kellék, és máris te leszel a férfiálmok megtestesítője!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 Most én vagyok a főnök!

Bár az esetek nagy többségében a férfi az irányító az ágyban, bizony sokuk vágyik arra, hogy a te kezedben legyen a gyeplő. A pasik nagy vágyálma ugyanis, hogy a nő főnöki szigorral és határozottsággal uralkodjon rajtuk, persze csak néhány buja óra erejéig. A tökéletes játékhoz csak néhány egyszerű fortélyra és kiegészítőre lesz szükséged! Elő a szűk szoknyát, a blúzt és egy decens combfixet! Készíts szexi sminket: fekete tussal emeld ki a szemedet, a szádat hangsúlyozd vörös rúzzsal. Várd otthon felkészülten, így amint belép az ajtón, kezdődhet a pajzán játék! Először csak finoman irányítsd, majd egyre egyértelműbben utasítsd, mit szeretnél. Ezen az estén ő lesi majd minden kívánságod, de hidd el, ez egy cseppet sem lesz ellenére!
 
Vigyázz, jön valaki!
 
A szex nyilvános helyen a pasik fantáziájában szintén előkelő helyet foglal el, legyen szó egy zsúfolásig telt szórakozóhelyről, bokros-fás parkról, vagy a mozi jótékony sötétjéről. Sokunknak még otthon a négy fal között is nehéz levetkőznie a gátlásait, nemhogy olyan környezetben, ahol állandó a lebukás veszélye. Pedig bármilyen hihetetlenül hangzik, csak az első pillanatok nehezek! Engedd el magad, élvezd ezt az izgalmas, spontán menetet! Gondolj arra, mennyire erotikus, mikor a filmekben a kukkoló szemével látod a szeretkezést. Te épp ennyire szexi látványt nyújtasz majd, ha ne adj isten valaki mégis meglát benneteket!
 
Mindent a szemnek, semmit a kéznek
 
A legtöbb nő ott követ el nagy hibát, hogy nem meri egyértelműen a férfi tudtára adni, mi az, ami igazán jó neki. Ha mi is csak hosszú időn át tartó szorgos gyakorlás útján tapasztaljuk ki, mi a legizgatóbb számunkra, honnan kéne egy új szeretőnek mindezt azonnal tudnia? Mutasd meg neki, mire gerjedsz, hogy érjen hozzád! Simogasd végig a testedet, kezd a nyakadtól, haladj szép lassan lefelé, majd ha már eléggé felcsigáztad csúsztasd a kezed a combjaid közé. Szép lassan tárulkozz ki előtte, izgasd magad, míg a csúcsra nem érsz. Nehéz lesz majd megállnia, hogy rádvesse magát, de legyél határozott, mert ha végignézheti, ahogy önkielégítesz, egy másik titkos vágya is teljesül majd: olyan lesz ez így, mintha minden előjáték nélkül térhetne azonnal a lényegre.
 
5 perc és itt a taxi!
 
Már említettük a gyors, „durr bele” szexet, mint férfi fantáziaképet. Jó dolog a simogatás, a csókolózás, a finom ráhangolódás a szexre, de a pasik nagy százaléka bizony odáig van érte, ha azonnal a lényegre térhet. Engedj hát neki, ha reggeli hajszárítás közben próbálkozik, vagy épp színházba indulás előtt pár perccel ragadja el a hév. Ülj fel a konyhapultra, vagy támaszkodj a mosdó szélére, és engedd, hogy szinte azonnal beléd hatoljon. Amint több időtök lesz, meghálálja az önzetlenségedet!
 
Kapcsolódó cikkek:
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezt tedd, ha a barátaid nem kedvelik a pasidat

Ezt tedd, ha a barátaid nem kedvelik a pasidat

Két tűz közé kerültél? Semmi baj, itt a segítség!

5 jel, hogy szakítani fogsz a pasiddal nyáron

Jön a nyár és fesztiválszezon, szóval sokkal több esélyed van az ismerkedésre, de így a szakításra is.

Innen tudod, hogy ideje lenne szakítani a pasiddal

Nem könnyű meghozni egy ilyen döntést, de ha ránk hallgatsz, nem hibázhatsz!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?