2010.07.14.@ 11.07

4 tűzforró férfi szexvágy

Íme, a pasik legforróbb vágyai, melyeket te is valóra válthatsz tanácsaink segítségével. Egy kis önbizalom, némi spontaneitás, néhány szexi kellék, és máris te leszel a férfiálmok megtestesítője!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 Most én vagyok a főnök!

Bár az esetek nagy többségében a férfi az irányító az ágyban, bizony sokuk vágyik arra, hogy a te kezedben legyen a gyeplő. A pasik nagy vágyálma ugyanis, hogy a nő főnöki szigorral és határozottsággal uralkodjon rajtuk, persze csak néhány buja óra erejéig. A tökéletes játékhoz csak néhány egyszerű fortélyra és kiegészítőre lesz szükséged! Elő a szűk szoknyát, a blúzt és egy decens combfixet! Készíts szexi sminket: fekete tussal emeld ki a szemedet, a szádat hangsúlyozd vörös rúzzsal. Várd otthon felkészülten, így amint belép az ajtón, kezdődhet a pajzán játék! Először csak finoman irányítsd, majd egyre egyértelműbben utasítsd, mit szeretnél. Ezen az estén ő lesi majd minden kívánságod, de hidd el, ez egy cseppet sem lesz ellenére!
 
Vigyázz, jön valaki!
 
A szex nyilvános helyen a pasik fantáziájában szintén előkelő helyet foglal el, legyen szó egy zsúfolásig telt szórakozóhelyről, bokros-fás parkról, vagy a mozi jótékony sötétjéről. Sokunknak még otthon a négy fal között is nehéz levetkőznie a gátlásait, nemhogy olyan környezetben, ahol állandó a lebukás veszélye. Pedig bármilyen hihetetlenül hangzik, csak az első pillanatok nehezek! Engedd el magad, élvezd ezt az izgalmas, spontán menetet! Gondolj arra, mennyire erotikus, mikor a filmekben a kukkoló szemével látod a szeretkezést. Te épp ennyire szexi látványt nyújtasz majd, ha ne adj isten valaki mégis meglát benneteket!
 
Mindent a szemnek, semmit a kéznek
 
A legtöbb nő ott követ el nagy hibát, hogy nem meri egyértelműen a férfi tudtára adni, mi az, ami igazán jó neki. Ha mi is csak hosszú időn át tartó szorgos gyakorlás útján tapasztaljuk ki, mi a legizgatóbb számunkra, honnan kéne egy új szeretőnek mindezt azonnal tudnia? Mutasd meg neki, mire gerjedsz, hogy érjen hozzád! Simogasd végig a testedet, kezd a nyakadtól, haladj szép lassan lefelé, majd ha már eléggé felcsigáztad csúsztasd a kezed a combjaid közé. Szép lassan tárulkozz ki előtte, izgasd magad, míg a csúcsra nem érsz. Nehéz lesz majd megállnia, hogy rádvesse magát, de legyél határozott, mert ha végignézheti, ahogy önkielégítesz, egy másik titkos vágya is teljesül majd: olyan lesz ez így, mintha minden előjáték nélkül térhetne azonnal a lényegre.
 
5 perc és itt a taxi!
 
Már említettük a gyors, „durr bele” szexet, mint férfi fantáziaképet. Jó dolog a simogatás, a csókolózás, a finom ráhangolódás a szexre, de a pasik nagy százaléka bizony odáig van érte, ha azonnal a lényegre térhet. Engedj hát neki, ha reggeli hajszárítás közben próbálkozik, vagy épp színházba indulás előtt pár perccel ragadja el a hév. Ülj fel a konyhapultra, vagy támaszkodj a mosdó szélére, és engedd, hogy szinte azonnal beléd hatoljon. Amint több időtök lesz, meghálálja az önzetlenségedet!
 
Kapcsolódó cikkek:
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Levél a nőtől, aki a férjeddel aludt

Levél a nőtől, aki a férjeddel aludt

Eddig mindig a megcsalt fél oldaláról nézted a hűtlen sztorikat? A következő üzenetet egy olyan lány írta, aki elcsábított egy pasit.

Nem is hinnéd, mi teszi tönkre a szexet a hálószobában

A kapcsolatotok elején mindennap egymásnak estetek, de mostanában elmaradnak a hancúrpercek? Lehet, hogy ez a fura dolog áll a háttérben!

Tényleg lehetsz szerelmes egyszerre két személybe?

Hihetetlennek tűnik, de néha előfordul, hogy egyszerre két pasiért vagy odáig, még akkor is, ha egyébként szuper a párkapcsolatod!

Így tartsátok a kapcsolatot egész nap csetelés nélkül

Az, hogy bármikor ráírhatsz messengeren még nem jelenti azt, hogy meg is kell tenned. Hidd el, van más módja is annak, hogy a másik érezze azt, hogy törődsz vele. És még sokkal cukibb meg romantikusabb is, mint egy szívecskés emoji elküldése cseten.

A pasik elárulták, milyen nők maradnak örökké egyedül

Tuti, hogy neked is van legalább egy olyan barátnőd, aki kedves, okos és még szép is, mégis bajban van a pasikkal és még mindig egyedül van. Most kiderült, miért lehetséges ez!

Netezők buktatták le ezt a hűtlen srácot

Egy egyetemista srác megcsalta a barátnőjét, de nagyon csúnyán lebuktatták. A helyében komolyan szégyellnénk magunkat!

Elképesztő új szextrend hódít a neten

Megdöbbentő kihívás bukkant fel a netezők körében, egyre többen kerülik el a mosdót, hogy orgazmusszerű élményt idézzenek elő! Kapaszkodj meg, mert ez húzós lesz!

5 srác vallomása arról, mikor tudta, hogy megtalálta a nagy Ő-t

Ez az öt srác már megtalálta élete szerelmét, és most neked is elmesélik, miből érezték, hogy a nagy ő-vel találkoztak. Figyelj a megérzéseidre, és talán legközelebb te is belebotlasz az igaziba! Addig is, olvasd el elképesztően romantikus sztorijaikat!

Egy hétig minden nap maszturbált, ez történt

Ez a lány letesztelte, mi történik a női testtel és lélekkel, ha mindennap kap egy kis kényeztetést. Az eredményeket pedig megírta!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?