2010.07.14.@ 11.07

4 tűzforró férfi szexvágy

Íme, a pasik legforróbb vágyai, melyeket te is valóra válthatsz tanácsaink segítségével. Egy kis önbizalom, némi spontaneitás, néhány szexi kellék, és máris te leszel a férfiálmok megtestesítője!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 Most én vagyok a főnök!

Bár az esetek nagy többségében a férfi az irányító az ágyban, bizony sokuk vágyik arra, hogy a te kezedben legyen a gyeplő. A pasik nagy vágyálma ugyanis, hogy a nő főnöki szigorral és határozottsággal uralkodjon rajtuk, persze csak néhány buja óra erejéig. A tökéletes játékhoz csak néhány egyszerű fortélyra és kiegészítőre lesz szükséged! Elő a szűk szoknyát, a blúzt és egy decens combfixet! Készíts szexi sminket: fekete tussal emeld ki a szemedet, a szádat hangsúlyozd vörös rúzzsal. Várd otthon felkészülten, így amint belép az ajtón, kezdődhet a pajzán játék! Először csak finoman irányítsd, majd egyre egyértelműbben utasítsd, mit szeretnél. Ezen az estén ő lesi majd minden kívánságod, de hidd el, ez egy cseppet sem lesz ellenére!
 
Vigyázz, jön valaki!
 
A szex nyilvános helyen a pasik fantáziájában szintén előkelő helyet foglal el, legyen szó egy zsúfolásig telt szórakozóhelyről, bokros-fás parkról, vagy a mozi jótékony sötétjéről. Sokunknak még otthon a négy fal között is nehéz levetkőznie a gátlásait, nemhogy olyan környezetben, ahol állandó a lebukás veszélye. Pedig bármilyen hihetetlenül hangzik, csak az első pillanatok nehezek! Engedd el magad, élvezd ezt az izgalmas, spontán menetet! Gondolj arra, mennyire erotikus, mikor a filmekben a kukkoló szemével látod a szeretkezést. Te épp ennyire szexi látványt nyújtasz majd, ha ne adj isten valaki mégis meglát benneteket!
 
Mindent a szemnek, semmit a kéznek
 
A legtöbb nő ott követ el nagy hibát, hogy nem meri egyértelműen a férfi tudtára adni, mi az, ami igazán jó neki. Ha mi is csak hosszú időn át tartó szorgos gyakorlás útján tapasztaljuk ki, mi a legizgatóbb számunkra, honnan kéne egy új szeretőnek mindezt azonnal tudnia? Mutasd meg neki, mire gerjedsz, hogy érjen hozzád! Simogasd végig a testedet, kezd a nyakadtól, haladj szép lassan lefelé, majd ha már eléggé felcsigáztad csúsztasd a kezed a combjaid közé. Szép lassan tárulkozz ki előtte, izgasd magad, míg a csúcsra nem érsz. Nehéz lesz majd megállnia, hogy rádvesse magát, de legyél határozott, mert ha végignézheti, ahogy önkielégítesz, egy másik titkos vágya is teljesül majd: olyan lesz ez így, mintha minden előjáték nélkül térhetne azonnal a lényegre.
 
5 perc és itt a taxi!
 
Már említettük a gyors, „durr bele” szexet, mint férfi fantáziaképet. Jó dolog a simogatás, a csókolózás, a finom ráhangolódás a szexre, de a pasik nagy százaléka bizony odáig van érte, ha azonnal a lényegre térhet. Engedj hát neki, ha reggeli hajszárítás közben próbálkozik, vagy épp színházba indulás előtt pár perccel ragadja el a hév. Ülj fel a konyhapultra, vagy támaszkodj a mosdó szélére, és engedd, hogy szinte azonnal beléd hatoljon. Amint több időtök lesz, meghálálja az önzetlenségedet!
 
Kapcsolódó cikkek:
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Te is a csábítás nagy mestere vagy? A csillagjegyed elárulja!

6 hiba, amit elkövethetsz a kapcsolatod első hónapjában

Összejöttél a tökéletes pasival? Akkor ezeket mindenképpen felejtsd el az első egy hónapban!

Ezek a csillagjegyek megtalálják az igazit decemberben

Csekkold, hogy te köztük vagy-e!!

„A vőlegényem szülei fizettek, hogy elhagyjam, és én elfogadtam”

Egy ausztrál lány őszintén leírta, miért döntött úgy, hogy egy nagyobb összegért cserébe elhagyja kislánya apukáját, akihez hozzá akart menni. Zsepit készíts!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?