2011.01.13.@ 14.01

„Engem csak a béna pasik találnak meg!” – A férfiak közeledéséről pasiszemmel

Kivételesen szerencsés helyzetben vannak azok a nők, akik még soha nem panaszkodtak barátaiknak arról, hogy ők valahogy mindig a legbénább pasikat fogják ki. A párkapcsolat keresésének fázisában pedig bizony ez a szerencsés réteg az, akik kisebbségben vannak. Mert az ismerkedés legtöbbször egy ördögi kör, amiben nehéz megtalálni azt a középutat, aminek mindkét fél örül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legjobban ismerkedni még az iskolában lehetett volna, ebben valószínűleg mindkét fél egyetért. De hol és hogyan lehet ismerkedni, ha valaki már befejezte a tanulmányait, és ott nem jött össze neki a holtomiglan-holtodiglan? Adhatnék most olyan ötleteket, hogy munkahelyen, salsa klubban, jógán vagy nyelvtanfolyamon, de nem ez a célom, hiszen ismerkedni bárhol lehet. Minek szűkítené az ember az ismerkedés területét? Szerintem a jövőbeni párunk bárhonnan előbukkanhat. Egy véletlen találkozás az utcán egy régi ismerőssel, egy számcsere karambol után vagy egy elkapott tekintet egy kávézóban mind lehetnek szerelmi lavinát indító szituációk. „Hát akkor mégis miért van az, hogy engem soha egy normális pasi sem szólít meg?” Hmm. Valószínűleg ez a mi hibánk, férfiaké. Elsősorban nem vagyunk mind ugyanolyanok, ami normális, de a legtöbbünk ismerkedés közben inkább mondjuk ki: abnormális.

Vannak a vadászok, akik eleve azzal indulnak reggelente a dolgukra vagy esténként szórakozni, hogy minél szélesebb körből szedjenek össze potenciális randilehetőségeket telefonszámok formájában megtestesítve. Rövid ismerkedésetek alatt szellemes, jókiállású és megnyerő lesz. Viszonylag hamar kiváltja benned a szimpátiát, és pár perc beszélgetés után felajánlja, hogy folytassátok a beszélgetést máskor, amihez természetesen számot, e-mail címet vagy szociális háló függők lévén már csak nevet cseréltek. Három- négy nap után már épp elkönyvelted, hogy nem fog keresni, amikor felhív vagy rádír, és te örömmel mondasz igent egy találkozóra, hiszen örülsz, hogy a rossz érzéseid azzal kapcsolatban, hogy nem kellesz a jófej és helyes pasinak, nem igazolódtak be. Randi, kölcsönös szimpátia. Egy hét múlva újra randi. Megint egy hét eltelik, mire felhív. Ekkor randi után már csók, majd később szex, szex, esetleg még egy szex. Pasi eltűnik. Rövid idő múlva gáz dumával jelentkezik, sorry, ennyi volt. Nem volt lángolás, találkoztam mással, még mindig a volt nőmet szeretem, stb.

Mi ebből a tanulság? A nők gyakran vonzódnak ahhoz a képhez, ami nem igazolja be a saját félelmeiket. Ha valakiről azt hiszed, hogy nem fog már keresni, és ő mégis felkeres, akkor ahelyett, hogy örülsz neki és szó nélkül igent mondasz egy randira a pasinak, miközben elkönyveled, hogy mennyire sármos ez a titokzatosság, inkább kérdezz. Kérdezd meg tőle például, hogy miért nem hívott előbb. Kérdezd meg magadtól, hogy ha képes volt eltűnni több napra vagy akár hétre, akkor vajon tetszem-e neki annyira, hogy hosszú távon rajongjon értem? Ha egy pasi igazán akar egy nőt, akkor nem vesztegeti az idejét. A lehető leghamarabb felkeresi, és még ha nem is ér éppen rá, akkor is a legközelebbi időpontra, amikor van ideje egy randira, megpróbálja elhívni. Legyen az 2 nap, 1 hét vagy 1 hónap múlva. Aki nem ezt teszi, az csak szórakozik. Veled és valószínűleg veled párhuzamosan másokkal is.

Vannak ezzel szemben az alapból nagyon kedves, férjnek való pasik, akik csak ismerkedésben űberlúzerek. Valószínűleg – ha nem egy szakmai konferencián elegyedsz velük beszélgetésbe a saját munkájukról – alapvetően két értelmes szót nem tudnak maguktól kinyögni, ha egy nekik tetsző nő kerül a közelükbe. Pedig ők alapvetően lehet, hogy humorosak és magabiztosak, sőt férfiasak is. De egyszerűen nincs tapasztalatuk abban, hogyan kell odamenni egy nőhöz, mert eddig kevés kapcsolatuk volt, amihez ragaszkodtak, hiszen féltek elveszíteni a nő jelentette biztonságot. Ők azok, akik, amíg annyira le nem isszák magukat, hogy két értelmes szót nem tudnak mondani, addig nem mennek oda hozzád. Utána meg jobb esetben elkönyvelik, hogy most már felesleges, rosszabb esetben a pult és a mellékhelyiség között odabüfögnek egy „hello bébi”-t fél oktávval a saját hangjuk alatt. Rajtuk sajnos nem lehet segíteni rövidtávon. Ezeknek a férfiaknak olyan sikerélményekre volna szükségük a nőktől, amit soha nem kaptak meg. A saját gyávaságuk az oka annak, hogy a csücsökből odabiggyesztett „hello bébik”-re kapott reakciókból próbálják meg leszűrni a saját ismerkedési sikerességüket.

És természetesen az ősbunkókat sem hagyhatjuk ki, akik a vadászok egy külön elkorcsosult válfaja. Ők is rengeteg nőnél próbálkoznak, különös ismertetőjelük, hogy legkedvesebb fegyverük a cinizmus. Ha valaha valaki a „gondolom órákig készülődtél, mielőtt lejöttél ide, hogy így nézz ki” vagy az „áruld már el nekem, miért iszol ilyen puccos bort egy kocsmában”, illetve ezekhez hasonló szöveggel közeledett felétek, akkor tudjátok, miről beszélek. Ez egy olyan stílus, amibe néhány nő belemegy, és közösen élvezik, hogy verbálisan egymást alázhatják a másikkal. Az ősbunkók ritkán találnak ehhez partnert, de ha soha nem találnának, akkor előbb-utóbb kihalnának a párkapcsolat-kereső szavannáról. Ha nem lenne kereslet erre, akkor kínálat sem lenne. Minél több ilyen pasit utasítotok vissza, érezzétek magatokat annál jobban! Még csak véletlenül se jusson eszetekbe őket kiosztani. Figyelem, ők ezt élvezik, hiszen akkor már belementél a játékukba.

Ha én nő lennék, biztos, hogy csak olyan pasikkal ismerkednék, akik nem akarnak ismerkedni. Ha a tekintetetek összeakad, akkor onnantól már mindegy, ki teszi meg az első lépést. Ha egy mosoly nem elég, legyél te a bátrabb, és ints neki, hogy menjen oda. Arra vagy pattanni fog, vagy nem érdekled, mert felesége van, meleg, vagy a még nem ivott eleget kategóriába tartozik. Ha odajön, és öt perc után kiderül, hogy mégsem ő az igazi, akkor váljatok el egymástól egy kedves beszélgetés élményével, ami mindkettőtöknek jól fog esni. Beszélgettem egy nagyon kedves és aranyos emberrel, akivel mégsem kellettünk egymással életünk végéig. Ennyi. A többiekért pedig én kérek elnézést.

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Biológiai óraátállítás pasiszemmel

Divatdiktátorok pasiszemmel

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: „engem béna csak férfiak közeledéséről meg! pasik pasiszemmel találnak

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Egy hete mindenki ezen a srácon nevet

Egy hete mindenki ezen a srácon nevet

Elképesztően ciki szelfit készített magáról a napokban ez a fiú, amit aztán ráadásul még a közösségi oldalán is posztolt! Ezt neked is látnod kell!

A 10 legizgalmasabb szextipp Valentin-napra

Még időben vagy, hogy kitaláld, mi legyen a program év legszexibb ünnepén!

Ezektől a kajáktól jobb lesz a szex

Nem csak a pocid, de a pasid is örülni fog, ha beiktatod ezeket a fincsi falatokat a menüdbe.

7 dolog, amiről ne beszélj szex után

Talán úgy érzed, hogy ilyenkor bármiről dumálhattok, de bizonyos témákat az ágyban is érdemes kerülni.

Kiderült, milyen külsővel tudsz bepasizni a randiappokon

Egy nő többféle külsővel jelentkezett be egy társkeresőre, hogy kiderítse, mi jön be a legjobban a pasiknak.

Zseniálisan állt bosszút pasiján a megcsalt barátnő

A csaj nem hagyta annyiban, hogy a pasija így bánt vele.

5 szexjelenet, ami a kulisszák mögött eléggé félresikerült

Az biztos, hogy a sztároknak nincs egyszerű dolga egy pikáns jelenet forgatásánál! Most összegyűjtöttük neked a legkínosabb vagy épp legviccesebb sztorikat.

„Egy titkos celeb szexpartin jártam, elképesztő amit láttam”

Hihetetlen dolgokról számolt be a Los Angeles legexkluzívabb bulijára bejutó újságíró.

Így lehet extra hosszú az orgazmusod

Ezekkel a tippekkel nem csak hosszabb a nagy ó, de sokkal intenzívebb is!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?