2011.01.17.@ 14.01

3 tipp, hogyan koptasd le a kéretlen udvarlót

A férfiak sokszor elfelejtik, hogy a nők nem feltétlenül ismerkedni ugranak le a kedvenc bárjukba, szórakozóhelyükre. Ha már veled is előfordult, hogy egy csajos estén rád tapadt egy antipatikus alak, és sehogy nem sikerült levakarnod, akkor az alábbi ötletek neked szólnak. Többet nem teszi tönkre az estédet egy hívatlan alak sem!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ne fogadd el a meghívást!

Hiába gondolod, hogy egy ital még nem a világ, egy próbálkozó pasi, bizony könnyen félreérti. Ha elfogadod az italmeghívást, azt ő már egy burkolt igennek fogja venni, ami csak még jobban megnehezíti a későbbi lekoptatást. Ha tehát egyáltalán nem szimpatikus az illető, már rögtön az elején legyél elutasító. Gyakran próbálkoznak azzal a trükkel, hogy a visszautasítás ellenére kikérik az italt, és eléd teszik. Legyél következetes ilyen helyzetben is, hagyd a pulton az italt, és igyekezz mihamarabb felvenni a szemkontaktust az egyik ismerősöddel. Ne törődj azzal, ha esetleg jégkirálynőnek titulál, még mindig jobb, mintha az ital után turbó fokozatra kapcsol, és erőszakosan kezd udvarolni.
 
Kegyes hazugságok
 
Vannak olyan kényes témák, amelyek ha szóba kerülnek, egy pasi rögtön menekülőre fogja. Ha nem ért a szép szóból, vess be ezek közül néhányat és meglátod rövidesen odébb áll. Esetleg említsd meg neki, hogy már kétszer voltál férjnél és három gyereket nevelsz egyedül vagy ennek épp ellenkezőjeként mondd el neki, hogy te az igazira vársz és különben is, házasság előtt a szex szóba sem kerülhet. Persze ne csapongj egyik sztoritól a másikig, hiszen úgy hamar rájön, hogy a bolondját járatod vele és a dolog rosszul is elsülhet. Ha nem szeretnél efféle hazugságokba keveredni, sokszor az is elég, ha azonnal komoly témákat dobsz be. Hidd el egy füstös szórakozóhelyen a legtöbb férfi nem vallási, politikai és társadalmi kérdésekről szeretne csevegni.
 
Végső megoldás
 
Sajnos sok az olyan férfi, főleg ha már lecsúszott egy-két feles, aki nem ért a szép szóból, de még a durvább elutasításból sem. Bár nem a legudvariasabb dolog, és biztosak vagyunk benne, hogy normál körülmények között sosem tennél hasonlót, de utolsó megoldásként egyszerűen sétálj el. A mosdóba vagy a baráti társaságodhoz biztosan nem fog követni, úgyhogy ezzel a nem túl kedves módszerrel garantáltan lerázhatod. Ügyet se vess az esetleg utánad kiáltott szitokszavakra, engedd el a füled mellett az efféle trágárságokat. Ne legyen később se lelkiismeret furdalásod a gorombaságod miatt, hiszen az a kellemetlen alak nyilván rászolgált arra, hogy faképnél hagyd.
 
Kapcsolódó cikkek:
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Vagina súlyzó a legújabb őrület

Ha azt hitted, már mindent láttál a témában, hát tévedtél! Most megtudhatod, hogyan működik egy ilyen edzés!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?