2011.01.19.@ 14.01

3 módszer, ahogy NE szakíts!

Bármennyire is szeretnél már véget vetni haldokló kapcsolatodnak, azt próbáld szem előtt tartani, hogy a másikat ne alázd meg totálisan. Ha te lépsz ki egy viszonyból, nyilván a másik félnek lesz rosszabb, ne nehezítsd meg hát jobban a helyzetét.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

E-mail

Bár kétségtelen, hogy mindent, ami nem fér el 160 karakterben, azt e-mailen intézünk, a szakítást lehetőleg ne ebben a formában tedd. Talán kézenfekvőnek tűnik, hiszen van időd gondolkodni és belejavítani a szövegbe, mégsem épp elegáns megoldás. Az meg pláne durva lépés, ha mindezt munkaidőben teszed, hogy még igazán kiborulni se tudjon a pasi. Hiába érzed úgy, hogy egy őszinte, de nem bántó levelet sikerült megfogalmaznod, a monitor másik végén ülőt így is mérhetetlenül fel fogod bosszantani. Arról nem is beszélve, hogy írásban igen könnyű elbeszélni egymás mellett. Lehet, hogy neked ez a legegyszerűbb megoldás, de legalább egy kicsit gondolj a másikra is, mert hiába szakítasz, megalázni azért nem kell. Ha valamiért mégis ezt a lehetőséget választod, arra mindenképp számíts, hogy a haragos exek tábora egy fővel gyarapodni fog.

Telefon

Sokan úgy gondolják, telefonon szakítani nem is olyan ciki, hiszen legalább halljátok egymást, nem csak írtok bele a virtuális térbe. Tévedés azt hinni, hogy ez a módszer bármivel is jobb lenne egy e-mailnél. Egyrészt a férfiak nagy többsége még laza témákról is képtelen hosszan telefonon csevegni, hát még ilyen kényes dolgokról. Ha így vetsz véget a kapcsolatnak, még arra sem adsz neki lehetőséget, hogy reagáljon, hiszen nagy valószínűséggel csak a néma csönd lesz a reakció. A másik pedig, hogy jogosan érezheti azt, hogy még arra sem méltatod, hogy elé állj, és szemtől szemben tedd ki a szűrét. Telefonos szakításra egy mentség létezik, ha távkapcsolatban éltek, és huzamosabb ideig választanak el egymástól benneteket az országhatárok.

Szakítás egy kis támogatással

Talán elsőre furcsának tűnhet annak, aki már kinőtt a tinikorból, hogy valaki más is ott legyen a szakításnál. Pedig nem egy olyan sztorit hallani, amikor a szakító fél magával viszi egy barátnőjét támaszként vagy még rosszabb esetben az új választottat, mintegy bizonyítékként. Ha ennyire durván azért kevesen is lépnek le, az viszont már jóval gyakoribb, hogy a szakító fél egy másik találkára siet. Elhisszük, hogy kell valami kifogás és kapaszkodó, hogy ne húzódhasson túl hosszúra a végjáték, azért ez mégis csak nagyfokú tiszteletlenség a másikkal szemben. Ha már a szakítás mellett döntöttél, akkor azt a pár órát igazán rászánhatod az utolsó beszélgetésre.

A szakításon is múlik, hogy milyen viszonyban marad a két fél. Te jóban vagy az exeddel?

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Öt jel, hogy pasid soha nem kéri meg a kezed

3 tipp, hogyan koptasd le a kéretlen udvarlót

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: ahogy módszer szakíts!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Az orgazmus, amibe akár bele is halhatsz

Az orgazmus, amibe akár bele is halhatsz

Veszélyes lehet, ha a neten olvasottakra hagyatkozol a legújabb szextrendekkel kapcsolatban.

6 tipp, ha a pasiddal mész nyaralni

Úgy döntöttetek, hogy idén nyáron beiktattok egy romantikus utazást? Van pár dolog, amire jobb, ha odafigyelsz, ugyanis pokollá tehetik a vakációt.

Ez a 3 csillagjegy a legboldogabb szingliként

Képzeld, már a pasi horoszkópja is árulkodik arról, mennyire szeret kapcsolatban lenni. Csekkold, hogy a csillagjegye szerepel-e a legjobb szinglik listáján!

5 Fifty Shades póz, amit ki kell próbálnod

Kívülről fújod a trilógia pikáns jeleneteit? Akkor itt az idő, hogy a hálószobában is felidézd!

6 pasi elárulta, mikor jött rá, hogy szerelmes

Lehet, hogy azt gondolod, hogy az Sz betűs szó elhangzásakor érzi a srác, hogy odavan érted, pedig már jóval korábban leesik nekik a tantusz.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?