2011.01.21.@ 16.01

Hogyan szeressünk jól – avagy mire vágyunk igazán?

Hogyan mutassuk ki érzéseinket szavak nélkül? Mivel kápráztassuk el szerelmünket? Hogyan szeressünk jól? A legújabb felmérések erre keresik a választ.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem kell ünnep, különleges alkalom, hogy kifejezzük szeretetünket, megbecsülésünket vagy éppen vágyakozással teli hódolatunkat. Elég lehet egy csokor virág, egy érzéseinket feltáró levél, egy mennyei édesség, vagy ha odafigyelünk a másikra, segítünk a mindennapokban. A másik oldalon káprázatos utazásokról, felbecsülhetetlen értékű ékszerekről vagy tenger felett lebegő léggömbön történő lánykérésről is álmodozhatunk. Mire vágyunk a hétköznapokon valójában?

Miről álmodik a lány? Az „új romantika”

A legújabb felmérésekből megtudhatjuk, mi az, amire ma igazán vágyik a női szív. Az „új romantika” nem ragaszkodik a régi elvekhez, elrugaszkodik a hagyományoktól. A mai rohanó hétköznapokban már nem csupán a drága szimbólumokkal teli, régimódi romantika varázsolja el a nőket. A karrierjüket építő, ám valódi érzelmekre vágyó nők számára sokkal vonzóbb és meghatóbb az egyszerű, de közvetlen figyelmesség.

A túlságosan nagy gesztusok inkább gyanakvást, mint felhőtlen örömöt hoznak a női lélekben, derül ki a felmérésből. Manapság többet ér egy apró, de valóban szívhez szóló ajándék, mint a méregdrága, személytelen meglepetések. Nem lehet rajtunk kiigazodni. A nők arra vágynak, hogy a férfi egyedi, közös emlékeket felidéző meglepetést találjon, ami csak neki szól. Ilyen lehet egy apró gesztus: közös képekből készített fotóalbum nézegetése, romantikus séta a Duna partján, finom borok kóstolgatása közben egy meghitt beszélgetés. Ezek az apróságok mutatják meg igazán, mennyire tisztel, becsül, szeret a másik fél.

De ha valami igazán különleges, mégis egyszerű dologra gondolunk, a csokoládéra is eshet a választás. A valódi csokoládé elvarázsol, fokozza a vágyakat, bűnre csábít. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a XVI. században Montezuma császár, az utolsó azték uralkodó állítólag napi ötven csészével ivott meg az isteni nedűből, mielőtt meglátogatta 600 fős háremét. Ebben a civilizációban a kakaóbab csodája az élet mindennapos része volt. Miért ne adózhatnánk mi is az örömöknek megidézve a csokoládé őseit, ha nem is napi 50 kakaóitallal?

Elég rátalálni az tökéletes csokoládéra. A valódi csokoládé igazi harmóniát, érzékeink összjátékát adja. Egy mennyei csokigolyó a legjobb kezdet egy meghitt beszélgetéshez vagy a legjobb záróakkord egy romantikus vacsora végén. Aki kapja, tudni fogja, hogy értékes annak, akitől kapja.

Forrás: Lindor

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Játssz az étellel – és a pasiddal!

3 módszer, ahogy NE szakíts!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: avagy hogyan igazán mire szeressünk vagyunk

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?