2011.01.24.@ 14.01

Te elutasítod a szerelmi háromszöget?

Mindenkinek más és más elképzelése van a szerelmi háromszögekről. Amikor én erről beszélek, akkor nem arra gondolok, amikor valemelyik fél félrelép, nem az eltitkolt szeretőkre és nem is arra, amit egy meleg barátom így fogalmaz meg: „Én szerelmes vagyok a Laciba, Laci Julcsiba, Julcsi meg belém. Jól elvagyunk így hárman, de soha semmi nem fog történni közöttünk…”. Számomra a szerelmi háromszög az a kapcsolat, amikor három ember feltétel nélkül szereti, tiszteli egymást, megbíznak egymásban, és még az ágyukat is megosztják.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Manapság nehéz olyan párkapcsolatot találni, ahol a két fél mindegyike maradéktalanul boldog és őszinte, szerető társa tud lenni a másiknak. Akkor hogyan élhetne három ember együtt boldogan, ha ez még kettőnél sem működik? Minél több ember, annál több probléma, annál több nyűg, odafigyelés és féltékenység. Ezeken kezdtem el gondolkodni, amikor a gondolataim egyszer csak a visszájukra fordultak. Nézzük, mi bajom szokott lenni az éppen aktuális barátnőmmel. Hisztizik. És csak nekem hisztizik, hiszen én állok hozzá a legközelebb. Állandóan rajtam lóg, nem hagy nekem életteret. Minden szabadidejét velem akarja tölteni, ami érthető, mert imádjuk egymást, de nekem azért néha szükségem volna egy kis magányosságra. Hiába vagyok a világ legmegbízhatóbb pasija, ő azért féltékeny. Ha ki kéne választanom egy nőt, akivel életem végéig szexelhetek, de soha senki mással (állítólag ezt hívják házasságnak), akkor ő lenne az. De néha azért gyermeki szomorúsággal felteszem a kérdést a rendszernek: miért csak egyet lehet választani?

Amikor egyedül vagyok, eljátszom a gondolattal, hogy felsőbb utasításra az emberiség próbatételeképpen Gábriel arkangyal a térdére csap, és azt mondja: „Egye fene, legyen meg ennek az embernek a boldogsága, nézzük meg, mi lesz belőle, és bárhogyan is alakul, álljon példaként az emberiségnek.” Ámor pedig megfogja nyilát, és két nyílvessző helyett hatot táraz be. Kettővel telibe trafálja a szívem, én pedig már csak azt érzem, hogy egyik pillanatról a másikra már nem egy, hanem két nő iránt érzek életem végéig csillapíthatatlan vágyat és szerelmet. Azt a bizonyos lila ködöt, ami elvakít, és minden más földi dolgot, teremtményt és cselekedetet érdektelenné tesz azon kívül, hogy két szerelmemnek örök boldogságot kínáljak. És mi történik a problémákkal azután, hogy eltűnik az Ámor mérges nyila által keltett szerelmi túlfűtöttség? A gondolataimban ezek nem léteznek. A nő nem hisztizik, mert van kivel megbeszélnie a problémát. Ha egyszerre ketten mondják nekem, hogy valami nem stimmel az álláspontommal, akkor inkább elfogadom, mint ha csak egyvalakitől hallom ugyanezt. És egy szerelmi háromszögben ez mindig így van. A problémákkal nem feszülünk egymásnak, mert mindig van harmadik vélemény, amire lehet hallgatni. Mindig van szabadidő és szükséges magány, mert a másik két fél elfoglalja magát együtt, amíg én elvonulok. Féltékenységről meg már igazán nem kell beszélni, mert ha bárki tud így élni, az a világ legnagyobb ökre, ha ebből kifelé kacsingat. Persze ez egy párkapcsolatban is így normális, de ezt valamiért soha egy barátnőm sem hitte el nekem, és problémákat generáltak felesleges féltékenységből. De ezt azért mindenki beismerné, hogy egy férfi, akinek egyszerre két szerelem jutott, nem valószínű, hogy valaha bármi másra vágyna.

És hogy ez csak férfi dajkamese? Igen. De van női is. Megfilmesítve. A címe Meditárrán finomságok. Nézzétek meg, megéri!

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

3 módszer, ahogy NE szakíts!

„Engem csak a béna pasik találnak meg!” – A férfiak közeledéséről pasiszemmel

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: elutasítod háromszöget? szerelmi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Vagina súlyzó a legújabb őrület

Ha azt hitted, már mindent láttál a témában, hát tévedtél! Most megtudhatod, hogyan működik egy ilyen edzés!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?