2011.01.24.@ 14.01

Te elutasítod a szerelmi háromszöget?

Mindenkinek más és más elképzelése van a szerelmi háromszögekről. Amikor én erről beszélek, akkor nem arra gondolok, amikor valemelyik fél félrelép, nem az eltitkolt szeretőkre és nem is arra, amit egy meleg barátom így fogalmaz meg: „Én szerelmes vagyok a Laciba, Laci Julcsiba, Julcsi meg belém. Jól elvagyunk így hárman, de soha semmi nem fog történni közöttünk…”. Számomra a szerelmi háromszög az a kapcsolat, amikor három ember feltétel nélkül szereti, tiszteli egymást, megbíznak egymásban, és még az ágyukat is megosztják.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Manapság nehéz olyan párkapcsolatot találni, ahol a két fél mindegyike maradéktalanul boldog és őszinte, szerető társa tud lenni a másiknak. Akkor hogyan élhetne három ember együtt boldogan, ha ez még kettőnél sem működik? Minél több ember, annál több probléma, annál több nyűg, odafigyelés és féltékenység. Ezeken kezdtem el gondolkodni, amikor a gondolataim egyszer csak a visszájukra fordultak. Nézzük, mi bajom szokott lenni az éppen aktuális barátnőmmel. Hisztizik. És csak nekem hisztizik, hiszen én állok hozzá a legközelebb. Állandóan rajtam lóg, nem hagy nekem életteret. Minden szabadidejét velem akarja tölteni, ami érthető, mert imádjuk egymást, de nekem azért néha szükségem volna egy kis magányosságra. Hiába vagyok a világ legmegbízhatóbb pasija, ő azért féltékeny. Ha ki kéne választanom egy nőt, akivel életem végéig szexelhetek, de soha senki mással (állítólag ezt hívják házasságnak), akkor ő lenne az. De néha azért gyermeki szomorúsággal felteszem a kérdést a rendszernek: miért csak egyet lehet választani?

Amikor egyedül vagyok, eljátszom a gondolattal, hogy felsőbb utasításra az emberiség próbatételeképpen Gábriel arkangyal a térdére csap, és azt mondja: „Egye fene, legyen meg ennek az embernek a boldogsága, nézzük meg, mi lesz belőle, és bárhogyan is alakul, álljon példaként az emberiségnek.” Ámor pedig megfogja nyilát, és két nyílvessző helyett hatot táraz be. Kettővel telibe trafálja a szívem, én pedig már csak azt érzem, hogy egyik pillanatról a másikra már nem egy, hanem két nő iránt érzek életem végéig csillapíthatatlan vágyat és szerelmet. Azt a bizonyos lila ködöt, ami elvakít, és minden más földi dolgot, teremtményt és cselekedetet érdektelenné tesz azon kívül, hogy két szerelmemnek örök boldogságot kínáljak. És mi történik a problémákkal azután, hogy eltűnik az Ámor mérges nyila által keltett szerelmi túlfűtöttség? A gondolataimban ezek nem léteznek. A nő nem hisztizik, mert van kivel megbeszélnie a problémát. Ha egyszerre ketten mondják nekem, hogy valami nem stimmel az álláspontommal, akkor inkább elfogadom, mint ha csak egyvalakitől hallom ugyanezt. És egy szerelmi háromszögben ez mindig így van. A problémákkal nem feszülünk egymásnak, mert mindig van harmadik vélemény, amire lehet hallgatni. Mindig van szabadidő és szükséges magány, mert a másik két fél elfoglalja magát együtt, amíg én elvonulok. Féltékenységről meg már igazán nem kell beszélni, mert ha bárki tud így élni, az a világ legnagyobb ökre, ha ebből kifelé kacsingat. Persze ez egy párkapcsolatban is így normális, de ezt valamiért soha egy barátnőm sem hitte el nekem, és problémákat generáltak felesleges féltékenységből. De ezt azért mindenki beismerné, hogy egy férfi, akinek egyszerre két szerelem jutott, nem valószínű, hogy valaha bármi másra vágyna.

És hogy ez csak férfi dajkamese? Igen. De van női is. Megfilmesítve. A címe Meditárrán finomságok. Nézzétek meg, megéri!

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

3 módszer, ahogy NE szakíts!

„Engem csak a béna pasik találnak meg!” – A férfiak közeledéséről pasiszemmel

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: elutasítod háromszöget? szerelmi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezért beszélj az exedről az első randin

Ezért beszélj az exedről az első randin

Azt gondoltad, tabu felhozni a régi idők nagy történeteit? Akkor van egy fura hírünk: szakértők szerint már rögtön az elején érdemes belevágni a dolgok közepébe!

A pasi hangjából kiderül, hogy hajlamos-e a megcsalásra 

Ezentúl bármilyen fedősztorival áll elő egy srác az életedben, könnyű dolgod lesz, ugyanis már abból tudni fogod, hogy igazat mond-e, ha csak megszólal. Olvass tovább a részletekért!

A legborzalmasabb mondatok, amiket szex közben mondtak

Gondoltad volna, hogy akár egyetlen mondat elég ahhoz, hogy tejesen lelombozd a pasidat az ágyban?

10 tanács házasoktól, amit minden szinglinek hallania kell

A legtöbb lány szerelemről, házasságról, és persze rózsaszín ködről álmodik. Kíváncsi vagy, mit mondanak erről a kötelékről azok, akiknek a kezén már ott figyel a gyűrű? Olvass tovább!

5 szokás, ami szakításhoz is vezethet

Ne gondold, hogy csak egy félrelépés vagy brutál veszekedés vethet véget a szerelmeteknek! Most eláruljuk, milyen, látszólag jelentéktelen dolgok okozhatják még a különválást, amire nem árt figyelned!

8 tipp, amit fogadj meg, ha még az exeddel élsz

Nem egyszerű dolog a szakítás, főleg akkor, ha utána nem tudtok azonnl külön utakra lépni. Ezek a tippek kötelezőek, hogy mentsd a helyzetedet!

5 szuper szexpóz, ha kezd ellaposodni a kapcsolatotok

Ugye te is szeretnéd, ha mindig szikrázna köztetek a levegő - még az ágyban is? Ez nem valami hókuszpókusz, hanem csupán egy kis felkészülés eredménye! 

5 pasi elárulta, milyen a jó csók 

Egy szuper csóktól a fejed búbjáig libabőrös leszel, de ha nem működik a puszi-kémia köztetek, akkor akár rémálommá is válhat a nyelvcsata, Olvasd el, a srácok szerint hogyan lehetsz pro!

Kiderült: ebben a korban a legjobb a szex

A legújabb kutatások szerint ma már teljesen máshogy és máskor élik meg szexualitásuk csúcsát a csajok.

6 lány elmesélte élete legdurvább szakítását

Oké, a szakítás sosem egy napsütéses pillanat, de néha még a szokásosnál is fájdalmasabbra sikerül. Néhány lány elég húzós sztorit osztott meg velünk.

5 jel, hogy végre jó kapcsolatban vagy

Természetes, hogy a szerelemtől először rózsaszín köd borít el mindent, de most eláruljuk, honnan tudhatod, hogy a kapcsolatod több, mint egyszerű fellángolás.

6 lány elmesélte az első egyéjszakás kalandját

Elsőre talán izgalmasnak tűnik egy ismeretlennel hancúrozni, de a valóságban nem minden jön össze úgy, mint a képzeletedben! Most néhány bevállalós csajszi a brit Cosmónak mindent kitálalt, olvasd el a meghökkentő beszámolókat!

Ez történik a testeddel orgazmus előtt és után

Gondolkodtál már valaha azon, hogy mi okozza a szervezetedben azt a különleges gyönyört, amit hancúrozás közben érhetsz el? Kattints és kiderül!