2011.01.24.@ 14.01

Te elutasítod a szerelmi háromszöget?

Mindenkinek más és más elképzelése van a szerelmi háromszögekről. Amikor én erről beszélek, akkor nem arra gondolok, amikor valemelyik fél félrelép, nem az eltitkolt szeretőkre és nem is arra, amit egy meleg barátom így fogalmaz meg: „Én szerelmes vagyok a Laciba, Laci Julcsiba, Julcsi meg belém. Jól elvagyunk így hárman, de soha semmi nem fog történni közöttünk…”. Számomra a szerelmi háromszög az a kapcsolat, amikor három ember feltétel nélkül szereti, tiszteli egymást, megbíznak egymásban, és még az ágyukat is megosztják.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Manapság nehéz olyan párkapcsolatot találni, ahol a két fél mindegyike maradéktalanul boldog és őszinte, szerető társa tud lenni a másiknak. Akkor hogyan élhetne három ember együtt boldogan, ha ez még kettőnél sem működik? Minél több ember, annál több probléma, annál több nyűg, odafigyelés és féltékenység. Ezeken kezdtem el gondolkodni, amikor a gondolataim egyszer csak a visszájukra fordultak. Nézzük, mi bajom szokott lenni az éppen aktuális barátnőmmel. Hisztizik. És csak nekem hisztizik, hiszen én állok hozzá a legközelebb. Állandóan rajtam lóg, nem hagy nekem életteret. Minden szabadidejét velem akarja tölteni, ami érthető, mert imádjuk egymást, de nekem azért néha szükségem volna egy kis magányosságra. Hiába vagyok a világ legmegbízhatóbb pasija, ő azért féltékeny. Ha ki kéne választanom egy nőt, akivel életem végéig szexelhetek, de soha senki mással (állítólag ezt hívják házasságnak), akkor ő lenne az. De néha azért gyermeki szomorúsággal felteszem a kérdést a rendszernek: miért csak egyet lehet választani?

Amikor egyedül vagyok, eljátszom a gondolattal, hogy felsőbb utasításra az emberiség próbatételeképpen Gábriel arkangyal a térdére csap, és azt mondja: „Egye fene, legyen meg ennek az embernek a boldogsága, nézzük meg, mi lesz belőle, és bárhogyan is alakul, álljon példaként az emberiségnek.” Ámor pedig megfogja nyilát, és két nyílvessző helyett hatot táraz be. Kettővel telibe trafálja a szívem, én pedig már csak azt érzem, hogy egyik pillanatról a másikra már nem egy, hanem két nő iránt érzek életem végéig csillapíthatatlan vágyat és szerelmet. Azt a bizonyos lila ködöt, ami elvakít, és minden más földi dolgot, teremtményt és cselekedetet érdektelenné tesz azon kívül, hogy két szerelmemnek örök boldogságot kínáljak. És mi történik a problémákkal azután, hogy eltűnik az Ámor mérges nyila által keltett szerelmi túlfűtöttség? A gondolataimban ezek nem léteznek. A nő nem hisztizik, mert van kivel megbeszélnie a problémát. Ha egyszerre ketten mondják nekem, hogy valami nem stimmel az álláspontommal, akkor inkább elfogadom, mint ha csak egyvalakitől hallom ugyanezt. És egy szerelmi háromszögben ez mindig így van. A problémákkal nem feszülünk egymásnak, mert mindig van harmadik vélemény, amire lehet hallgatni. Mindig van szabadidő és szükséges magány, mert a másik két fél elfoglalja magát együtt, amíg én elvonulok. Féltékenységről meg már igazán nem kell beszélni, mert ha bárki tud így élni, az a világ legnagyobb ökre, ha ebből kifelé kacsingat. Persze ez egy párkapcsolatban is így normális, de ezt valamiért soha egy barátnőm sem hitte el nekem, és problémákat generáltak felesleges féltékenységből. De ezt azért mindenki beismerné, hogy egy férfi, akinek egyszerre két szerelem jutott, nem valószínű, hogy valaha bármi másra vágyna.

És hogy ez csak férfi dajkamese? Igen. De van női is. Megfilmesítve. A címe Meditárrán finomságok. Nézzétek meg, megéri!

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

3 módszer, ahogy NE szakíts!

„Engem csak a béna pasik találnak meg!” – A férfiak közeledéséről pasiszemmel

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: elutasítod háromszöget? szerelmi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Egy hete mindenki ezen a srácon nevet

Egy hete mindenki ezen a srácon nevet

Elképesztően ciki szelfit készített magáról a napokban ez a fiú, amit aztán ráadásul még a közösségi oldalán is posztolt! Ezt neked is látnod kell!

A 10 legizgalmasabb szextipp Valentin-napra

Még időben vagy, hogy kitaláld, mi legyen a program év legszexibb ünnepén!

Ezektől a kajáktól jobb lesz a szex

Nem csak a pocid, de a pasid is örülni fog, ha beiktatod ezeket a fincsi falatokat a menüdbe.

7 dolog, amiről ne beszélj szex után

Talán úgy érzed, hogy ilyenkor bármiről dumálhattok, de bizonyos témákat az ágyban is érdemes kerülni.

Kiderült, milyen külsővel tudsz bepasizni a randiappokon

Egy nő többféle külsővel jelentkezett be egy társkeresőre, hogy kiderítse, mi jön be a legjobban a pasiknak.

Zseniálisan állt bosszút pasiján a megcsalt barátnő

A csaj nem hagyta annyiban, hogy a pasija így bánt vele.

5 szexjelenet, ami a kulisszák mögött eléggé félresikerült

Az biztos, hogy a sztároknak nincs egyszerű dolga egy pikáns jelenet forgatásánál! Most összegyűjtöttük neked a legkínosabb vagy épp legviccesebb sztorikat.

„Egy titkos celeb szexpartin jártam, elképesztő amit láttam”

Hihetetlen dolgokról számolt be a Los Angeles legexkluzívabb bulijára bejutó újságíró.

Így lehet extra hosszú az orgazmusod

Ezekkel a tippekkel nem csak hosszabb a nagy ó, de sokkal intenzívebb is!

7 dolog, amit meg kell tenned a kapcsolatodért, mielőtt szakítasz

Csapatban marad Külön-külön is szuper emberek vagytok, de ha ketten összefogtok, mindent le tudtok győzni. Legalábbis az elején még így gondoltad, de

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?