2011.01.24.@ 14.01

Te elutasítod a szerelmi háromszöget?

Mindenkinek más és más elképzelése van a szerelmi háromszögekről. Amikor én erről beszélek, akkor nem arra gondolok, amikor valemelyik fél félrelép, nem az eltitkolt szeretőkre és nem is arra, amit egy meleg barátom így fogalmaz meg: „Én szerelmes vagyok a Laciba, Laci Julcsiba, Julcsi meg belém. Jól elvagyunk így hárman, de soha semmi nem fog történni közöttünk…”. Számomra a szerelmi háromszög az a kapcsolat, amikor három ember feltétel nélkül szereti, tiszteli egymást, megbíznak egymásban, és még az ágyukat is megosztják.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Manapság nehéz olyan párkapcsolatot találni, ahol a két fél mindegyike maradéktalanul boldog és őszinte, szerető társa tud lenni a másiknak. Akkor hogyan élhetne három ember együtt boldogan, ha ez még kettőnél sem működik? Minél több ember, annál több probléma, annál több nyűg, odafigyelés és féltékenység. Ezeken kezdtem el gondolkodni, amikor a gondolataim egyszer csak a visszájukra fordultak. Nézzük, mi bajom szokott lenni az éppen aktuális barátnőmmel. Hisztizik. És csak nekem hisztizik, hiszen én állok hozzá a legközelebb. Állandóan rajtam lóg, nem hagy nekem életteret. Minden szabadidejét velem akarja tölteni, ami érthető, mert imádjuk egymást, de nekem azért néha szükségem volna egy kis magányosságra. Hiába vagyok a világ legmegbízhatóbb pasija, ő azért féltékeny. Ha ki kéne választanom egy nőt, akivel életem végéig szexelhetek, de soha senki mással (állítólag ezt hívják házasságnak), akkor ő lenne az. De néha azért gyermeki szomorúsággal felteszem a kérdést a rendszernek: miért csak egyet lehet választani?

Amikor egyedül vagyok, eljátszom a gondolattal, hogy felsőbb utasításra az emberiség próbatételeképpen Gábriel arkangyal a térdére csap, és azt mondja: „Egye fene, legyen meg ennek az embernek a boldogsága, nézzük meg, mi lesz belőle, és bárhogyan is alakul, álljon példaként az emberiségnek.” Ámor pedig megfogja nyilát, és két nyílvessző helyett hatot táraz be. Kettővel telibe trafálja a szívem, én pedig már csak azt érzem, hogy egyik pillanatról a másikra már nem egy, hanem két nő iránt érzek életem végéig csillapíthatatlan vágyat és szerelmet. Azt a bizonyos lila ködöt, ami elvakít, és minden más földi dolgot, teremtményt és cselekedetet érdektelenné tesz azon kívül, hogy két szerelmemnek örök boldogságot kínáljak. És mi történik a problémákkal azután, hogy eltűnik az Ámor mérges nyila által keltett szerelmi túlfűtöttség? A gondolataimban ezek nem léteznek. A nő nem hisztizik, mert van kivel megbeszélnie a problémát. Ha egyszerre ketten mondják nekem, hogy valami nem stimmel az álláspontommal, akkor inkább elfogadom, mint ha csak egyvalakitől hallom ugyanezt. És egy szerelmi háromszögben ez mindig így van. A problémákkal nem feszülünk egymásnak, mert mindig van harmadik vélemény, amire lehet hallgatni. Mindig van szabadidő és szükséges magány, mert a másik két fél elfoglalja magát együtt, amíg én elvonulok. Féltékenységről meg már igazán nem kell beszélni, mert ha bárki tud így élni, az a világ legnagyobb ökre, ha ebből kifelé kacsingat. Persze ez egy párkapcsolatban is így normális, de ezt valamiért soha egy barátnőm sem hitte el nekem, és problémákat generáltak felesleges féltékenységből. De ezt azért mindenki beismerné, hogy egy férfi, akinek egyszerre két szerelem jutott, nem valószínű, hogy valaha bármi másra vágyna.

És hogy ez csak férfi dajkamese? Igen. De van női is. Megfilmesítve. A címe Meditárrán finomságok. Nézzétek meg, megéri!

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

3 módszer, ahogy NE szakíts!

„Engem csak a béna pasik találnak meg!” – A férfiak közeledéséről pasiszemmel

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: elutasítod háromszöget? szerelmi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Meghökkentő tanulmánnyal rukkoltak elő a drezdai egyetem kutatói, kiderült, hogyan tudod bebiztosítani az orgazmusodat, mielőtt hancúrozásra kerül a sor!

Így maradj független, ha kapcsolatban vagy

Kezd komolyodni a nyári flörtöd, pedig megfogadtad, hogy most egy ideig magadra koncentrálsz? Ne zavard el a szőke herceget, így is lehetsz főszereplő a történetedben.

Csillagjegyek, amik utálnak szinglik lenni

Amikor épp nincs pasi az életedben úgy érzed, nem is érdemes tovább élni? Talán ezúttal is a csillagjegyed kavar bele az érzéseidbe!

Egyre biztosabb, hogy ő Jennifer Lawrence új pasija

A színésznő egyre többször mutatkozik együtt egy műkereskedővel, akivel láthatólag a legutóbbi randijuk is nagyon jól sikerült!

5 szerelmeslevél, amitől könnybe lábad a szemed

Ha eddig azt gondoltad, hogy a romantikus, rózsaszín felhőkben úszó, nagybetűs szerelem nem létezik, ezek a cuki sorok majd bizonyítják az ellenkezőjét! Öt csaj most megmutatja, milyen szívhez szólólevelet kapott a pasijától.

6 jel, hogy megtaláltad a nagy Ő-t

Folyton pillangók bizseregnek a pocidban és a mennyekben érzed magadat vele? Akkor bizony esélyes, hogy „Az igazi” csöppent bele az életedbe!

5 jel, hogy egy ideig szinglinek kellene lenned

Mielőtt belevágnál valami komolyabba a nyári flörtöddel, gondold át ezeket a pontokat, mert lehet inkább egy kis Szex és New Yorkos szinglicsaj életre van szükséged.

Létezik egészséges megcsalás?

Nagyon nehéz elképzelni, hogy van olyan kapcsolat, aminek jót tesz egy félrelépés. Ennek ellenére ilyen is előfordul… Most mindent megtudhatsz a hűtlenség pszichológiájáról!

Ezért kívánod a szexet a menstruáció alatt

Észrevetted már, hogy azokon a nyűgös napokon elég, hogy elinduljon egy szexi szám a lejátszási listádon és te azonnal ráugranál a pasidra? Előzetesen annyit elárulunk, hogy megint a biológia tehet róla.

4 jel, hogy nem az igazival randizgatsz

Ha csekkolod ezt a listát, tudni fogod, a megfelelő sráccal találkozgatsz-e vagy érdemes még most az elején kiszállnod a dologból!

„Elmondtam a legjobb barátomnak, hogy megcsalták, ez történt”

Nem egyszerű közölni a rossz hírt, de kitalálni sem egyszerű, hogy egyáltalán a te felelősséged-e elmondani valakinek, ha megcsalják.

Súlyos következményekkel járhat a vaginafiatalítás

Elképesztő botrány pattant ki az Egyesült Államokban, ahol egyre több nő végeztet magán vaginafiatalítást! A szakemberek szerint ugyanis a kezelés veszélyes következményekkel is járhat!

Egy évig nem szexelt, ez történt

Most őszintén, el tudod képzelni, hogy egy teljes éven át megvond magadtól az Ó-élményt? Képzeld, egy lány bevállalta a szexmentes napokat, és egészen meglepő dolgot tapasztalt!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?