2011.02.11.@ 11.02

Így értelmezd a pasi testbeszédét!

Az emberek többsége testtartásával, mozdulataival és hangnemével jelzi azt, mit is gondol valójában, még akkor is, ha pontosan az ellenkezőjét mondja. A testbeszéd könnyen értelmezhető, és ha odafigyelsz, tudni fogod, mit is gondol valójában a pasi.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha először találkoztok

Egy férfi már az első találkozás alkalmával nyilvánvalóvá teszi, hogy tetszik-e neki egy nő, vagy sem. Ha most találkoztok először, és ő egyenesen rád néz, felhúzza a szemöldökét, mosolyog, kihúzza magát, és nyitott a testtartása, egyből tudhatod, hogy felkeltetted a figyelmét. Ha viszont mereven maga elé néz, nem néz a szemedbe, akkor valószínűleg nem vagy az esete.

Flörtöl veled?

Egy randin, ha a férfi nem hallgat figyelmesen, nem érint meg óvatosan, vagy nem néz a szemedbe, akkor nyilvánvaló, hogy nem érdeklődik. Ha viszont bejön neki a randipartner, akkor élénken figyel, a szeme csillog, beszéd közben megérinti a karját, vagy – ami még jobb – a hátát, és végigsimítja. Lehet, hogy eközben az utált munkájáról beszél, de ettől még igenis flörtöl.

Csak barátok vagytok?

A férfiak hajlamosak barátként, vagy testvérként kezelni a nőket ahelyett, hogy potenciális partnert látnának bennük. Ha nem vagy biztos benne, hogy te milyen státuszban vagy a srácnál, kérdezd meg magadtól, hogyan bánik veled. Lehet, hogy udvarias veled, néha meg is ölel, ezek jó jelek, de figyeld meg azt is, hogyan bánik más nőkkel. Ha velük is hasonlóan kedves, és a testbeszéde is hasonló, akkor valószínűleg ugyanúgy érdeklődik irántuk is, mint irántad. Viszont ha csak téged illet kedves gesztusokkal, akkor jó vagy nála.

Ilyen a szex

Szex közben és után is kaphatsz jeleket arról, hogy hogyan vélekedik rólad valójában a pasi. Ha fontos számára az előjáték, gondoskodó és figyelmes, és nem akarja azonnal letépni a bugyidat, akkor nem csak „arra” kellesz neki. Figyeld a szemét szeretkezés közben, mert a pillanat hevében az fejez ki mindent. Ha csillog és lelkesnek tűnik, nyert ügyed van. Ha nem néz a szemedbe, az aktus után elhúzódik, kerüli az érintést, akkor ne várj tőle sokat a jövőben.

Megbeszélitek?

Mielőtt beszélgetést kezdeményeznél a pasival, győződj meg róla, hogy nyitott-e a társalgásra, a testbeszéde ezt is elárulja. Ha a távolba réved a tekintete, a karját maga előtt keresztbe fonja, zárt lábakkal áll, vagy keresztbe tett lábakkal ül, akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő pillanat. Még ha azt is mondja, hogy beszélgessetek, a teste tiltakozik ellene. Ha mindenképpen ekkor szeretnél vele társalogni, próbáld meg mozgásra bírni, mert így ellazulhat, változtathat a testtartásán, és a változás következtében akár nyitottá is válhat. Ha a helyváltoztatás után ugyanolyan testtartásban helyezkedik el, mint korábban, akkor ne erőltesd a témát.

Megkéri a kezed?

A férfiak a leánykérés során igen sérülékenyek annak ellenére, hogy boldogok. Ha a pasi határozottan, a szemedbe nézve teszi fel a nagy kérdést, akkor biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondolja a házasságot. Ha idegesnek látszik, remeg, esetleg dadog, és nehezen nyögi ki, mit szeretne, valószínűleg nagyon izgul, esetleg fél az elutasítástól. De ha közli, hogy igazából nem is akarja ezt az egészet, akkor a kapcsolatot sem érdemes tovább erőltetnetek.

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Hogyan legyen afférmentes a párkapcsolatotok?

Hevítsétek fel a szenvedélyt szexi játékszerekkel Valentin-napon!

 

Címkék: értelmezd pasi testbeszédét!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 jel, hogy ideje elengedned a kalandodat

3 jel, hogy ideje elengedned a kalandodat

Legyen szó offline lovagról hivatalos kapcsolati státusz nélkül, Tinder-matchről, akivel oltári volt a szex, mielőtt be nem zavart a COVID-19, vagy a cuki fiúról, akivel végig chatelted az elmúlt hónapokat.

Ez az oka, hogy sokkal jobban élvezed a szexet, ha hangot is adsz ki közben

Viszlát, „csendes éj” típusú hancúrozások…

„Csalom a férjem, mert nem hajlandó arra, ami nekem örömöt szerez az ágyban”

Az amerikai Cosmo újságírója meghökkentő őszinteséggel írta ki magából, miért döntött a félrelépés mellett.

4 jel, hogy egy társfüggővel randizol

És ez sajnos nagyon nem egészséges...

30 cuki üzenet, ha feldobnád a pasid napját

Az biztos, hogy a telójára fog mosolyogni!

7 kérdés, amivel sokkal közelebb kerülhetsz a szerelmedhez

Extra személyes kérdések, az extra mély és bensőséges kapcsolatért.

5 ok, amiért nem alakul ki nálad az érzelmi kötődés szex közben

Egyértelmű jelzés, hogy dolgoznod kell ezen a területen.

5 nő elmesélte élete legelképesztőbb hancúrját

A Buzzfeed gyűjtötte össze a névtelen szexi vallomásokat.

7 erogén zóna, amiről eddig megfeledkeztél szex közben

Ideje kicsit kilépni a komfortzónádból!

5 biztos jel, hogy az exed vissza akar kapni

Ezekre az apróságokra nagyon figyelj oda!

4 izgalmas póz, ha kipróbálnátok hármasban

Ezeket a pózokat garantáltan mindenki élvezni fogja nemtől függetlenül!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?