2011.06.08.@ 11.06

Miért mindig azt akarom, aki engem nem?

Ugye te is emlékszel a Nem kellesz eléggé című filmből Gigire, aki valahogy folyton olyan pasikat szúrt ki magának, akik ügyet sem vetettek rá. Ismerős? Akkor a kérdés már csak az, hogyan találod meg a te Justin Longodat?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A szerelem nem válogat, beléd csap, mint a villám. De ha azt veszed észre magadon, hogy az ovi óta, ahol Gáborka nem neked adta a piros vödröt, hanem a legjobb barinődnek, egyik reménytelen szerelemből a másikba zuhansz, akkor nem árt elgondolkodnod. Tudod, ez az unalomig hallgatott „ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel” helyzet. Persze mondani könnyű!

Testőr védett meg magamtól

Rékának (27) soakáig fel sem tűnt, hogy állandóan olyan pasiknál kopogtat, ahol zárva van az ajtó, méghozzá ötpontos biztonsági zárral. „Még a gimiben kezdődött: két évig olyan szerelmes voltam a tesóm haverjába, hogy mindenféle hülyeséget csináltam érte – húzza el a száját. – Amikor Zsolti átjött hozzánk, folyton ott grasszáltam körülöttük, leskelődtem utánuk, levelekkel bombáztam… Nagyon cikisen viselkedtem, és nem vettem a lapot. Később az egyetemen minden félévben más után epekedtem, ám ezek a pasik rendszerint a suli bikái voltak, akiknél esélyem se volt. Végül a jelenlegi melóhelyemen úgy belezúgtam a főnökömbe, hogy majdnem kirúgtak, mert semmire nem voltam képes, csak áhítattal csüngtem rajta, ráadásul a munkám totál használhatatlan volt.”
Ekkor érezte úgy Réka gyerekkori barátnője, Vera, hogy végre fel kell nyitnia a lány szemét. „Finoman vezetett rá, hogy mivel a bátyám zárkózott, és nehezen mutatja ki az érzelmeit, én mindig azt hittem, hogy ha egy pasi nem adja jelét a vonzalmának, attól még tetszem neki, csak ő is biztos olyan, mint a tesóm. Elképesztően nehéz menet volt túllendülni mindezen – Vera például úgy őrzött hónapokig, akár egy testőr, nehogy SMS-eket írogassak és leégessem magam, ahogy sokszor tettem már –, ám egyszer csak észrevettem, hogy mióta kevesebbet agyalok, több időm és energiám maradt minden másra. Nagyon élvezem ezt, és életemben először tényleg várom az Igazit, nem pedig keresem.”

Álomvilág.net

Van, hogy nem elégszel meg a srác kitartó bámulásával, az apró jelek elemezgetésével, hanem valóságos álomvilágot gyártasz magadnak, amelyben az elérhetetlen pasi a lábaid elé borul – és természetesen éppen olyan, amilyennek elképzelted. Ezért van, hogy bár vörös betűkkel egy hatalmas nem virít a homlokán, te mégis „kitartasz” (khm, azaz tapadsz, mint a rágógumi). Ha pedig még a barátok sem mernek jól megrázni téged, sőt elhiszik a tündérmesédet, akkor lesz teljes a káosz. Így járt Barbi (26) is. „Roli a múlt év elején jött a cégünkhöz, én meg első látásra beleszerettem. Pont olyan volt, amilyennek a tökéletes pasit elképzeltem, ráadásul még jó fej is, magabiztos és erőteljes. Ekkor kezdődött az én vesszőfutásom.”

Roli nem reagált a finom jelekre, amiket Barbi küldött, de ekkor a lány még azt gondolta, talán csak visszafogott sráccal van dolga. „Akkor kezdett gyanús lenni, hogy talán mégsem ez a gond, amikor minden közös iszogatásról más lánnyal távozott, viszont engem változatlanul haverként kezelt. A barátnőim asszisztálásával egész szép tündérmeséket szőttem, hogy miért nem hajt rám. Mert biztos komolyabban vesz, mint az egyéjszakás csajokat, és csak a megfelelő pillanatra vár. Vagy tuti volt egy gonosz exnője, ezért bizalmatlan a lányokkal, meg hogy fél tőlem, és nem tudja, hogyan kezdjen udvarolni satöbbi. Eközben persze a vak is látta, hogy abszolút nem érdeklem, de senkit nem vitt rá a lélek, hogy felnyissa a szemem.”

Barbi végül elkeseredett és tinilányos lépéshez folyamodott: megkérte a barátnőjét, Ágit, hogy járjon közbe az érdekében, és derítse ki, bejön-e Rolinál. „Persze rosszul sült el a dolog, és nagyot koppantam. Ági tanácsára végül szakemberhez fordultam, aki rájött, hogy mivel az apukám elhagyott minket, minden elérhetetlen pasiban őt láttam. Azóta sokkal tudatosabban kezelem ezeket a helyzeteket.”

A cikk folytatását megtalálod a júniusi Cosmóban!

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Kapcsolódó cikkek:

A társkeresés 4 akadálya – Te miért vagy még mindig egyedül?

Hangold szexre a pasidat!

 

Címkék: „engem „nem akarom miért mindig

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezért a legjobb teliholdkor szexelni

Ezért a legjobb teliholdkor szexelni

Szerezz be egy holdnaptárt!

Neked milyen pasi jön be? Töltsd ki a kérdőívet és nyerj!

Zac Efron vagy Chris Evans áll közelebb a pasiideálodhoz? Na és mik a legfontosabb tulajdonságai a tökéletes srácnak? Töltsd ki a Cosmo kérdőívét, és nyerj 1 éves előfizetést a kedvenc magazinodra!

Ez a legjobb trükk, ha a pasid nem szereti az óvszert

Most már nem lehet kifogása ellene!

„18 pasival feküdtem le egy este alatt, és a férjem elfogadta”

Elképesztő kalandjairól mesélt ez a nő.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?