Az 5 legviccesebb dolog, amit szakítás után elkövethetsz

Bridget Jones óta tudjuk, hogy normális, ha egy valóságos zsepi és csokipapír tenger vesz körül, miután dobott a nagy Ő. Viszont vannak esetek, amik már túlzásnak számítanak.

Az 5 legviccesebb dolog, amit szakítás után elkövethetsz

Nem baj, ha szakítás után napokig teljes hangerővel bömböl az All By Myself, vagy a volt párod fényképe még mindig az éjjeliszekrényeden van, és a barátnőddel naponta háromszor beszélsz, hogy kiöntsd neki a szíved. De ha az alábbi 5 pont közül bármelyik illik rád, akkor ideje összekapnod magad, mert a „Jaj, szegény lány, de szomorú!” helyett a „Jaj, szegény lány, de szánalmas!” felkiáltással találkozhatsz.

1. Ő már túl van rajtam?
Naponta akár harmincszor is képes vagy lecsekkolni az exed Facebook oldalát, hogy megtudd, kiírt-e valamit az üzenőfalára, részt vesz-e valamilyen partin, vagy feltett-e új fotókat, mert szerinted ez azt jelenti, továbblépett. Arról már nem is beszélve, ha visszaigazolt ismerősként egy lányt, akkor máris lenyomozod, mi lehet közöttük!

2. Pszichiáter helyett
A barátnőidnek már századjára adod elő, hogy az exed mekkora lúzer, amiért dobott téged. Emlékszel, amikor a Szex és New York egyik részében Carrie untatta halálra ezzel a sztorival a csajokat? Azt javasolták neki, forduljon pszichiáterhez, mert ők nem bírják tovább hallgatni. Ugye te nem akarod, hogy a haverok meneküljenek tőled?

3. Egy csöves is szexibb
Egy hete nem mostál hajat, mert úgysem akarsz tetszeni senkinek. Lassan pedig már a melóba is azt a pólót hordod, amit a pasid nálad felejtett, mert egész nap érezni akarod az illatát. De vigyázz, egy idő után nem szexi férfiparfüm árad belőle, hanem a te cseppet sem kellemesnek nevezhető szagod, mert az utóbbi időben a fürdést is hanyagolod.

4. Érzelmi mazochizmus
Miért van az, hogy ilyenkor pontosabban tudod, mikor adnak szívszaggató romantikus filmet, mint a Teletext? Arról már nem is beszélve, hogy a rádión is mindig oda kapcsolsz, ahol éppen szakítós számok mennek. Szinte élvezed, hogy rád tör a sírhatnék, és újra meg újra belelovalhatod magad a fájó emlékekbe, nem?

5. Az összes férfi disznó!
Képes vagy félórás előadást tartani a baráti összejövetelen arról, hogy a pasik igazi érzelmi analfabéták. Persze azzal nem törődsz, hogy nemcsak nők vannak jelen. Ha pedig bemutatnak neked egy férfit, akit ugyanúgy hívnak, mint az exedet, akkor dühödten felhorkansz, és kielemzed neki, miért tartod piti alakoknak az ilyen nevű embereket.

Még több

Szex-Szerelem