2012.05.12.@ 12.05

Összecuccolni stresszesebb, mint összeházasodni

Azt hitted, az összeköltözéssel megspóroltad a házassági stresszt? Logikusnak tűnik, ám a statisztikák most kicsit rácáfolnak a papírmentes együttélés romantikájára.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Összecuccolni stresszesebb, mint összeházasodni

Mi abszolút a házasság előtti főpróbára szavazunk, hiszen jobb, ha még a bűvös igen előtt kiismered a pasid nem publikus szokásait. De most reflektort kaptak az árnyoldalak is.

Az amerikai egészségügyi intézet felmérése szerint ugyanis a szimplán élettársi kapcsolatok hivatalos megerősítés nélkül nagyobb stressznek vannak kitéve, mint a házasságok. Ebben persze az is szerepet játszik, ami pont az összecuccolás egyik előnye, vagyis hogy bármikor meggondolhatod magad, jóval egyszerűbb lelépni, mint egy házasságból. Ez a bizonytalanság viszont nem tesz jót a kapcsolatnak: a statisztikák szerint az élettársi viszonyban élő pároknak csak alig több mint fele házasodik össze végül, azok a párok pedig, akik még a frigy előtt összebútoroztak, nagyobb eséllyel válnak el már a házasság első éveiben.
Az európai adatok viszont épp a másik oldalt erősítik: Németországban például javítja a boldog házasság esélyét, ha a pár közös otthonba költözik, mielőtt oltár elé vonulna. Te mire szavazol: lagzi vagy beköltözős buli?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?