2012.05.12.@ 12.05

Összecuccolni stresszesebb, mint összeházasodni

Azt hitted, az összeköltözéssel megspóroltad a házassági stresszt? Logikusnak tűnik, ám a statisztikák most kicsit rácáfolnak a papírmentes együttélés romantikájára.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Összecuccolni stresszesebb, mint összeházasodni

Mi abszolút a házasság előtti főpróbára szavazunk, hiszen jobb, ha még a bűvös igen előtt kiismered a pasid nem publikus szokásait. De most reflektort kaptak az árnyoldalak is.

Az amerikai egészségügyi intézet felmérése szerint ugyanis a szimplán élettársi kapcsolatok hivatalos megerősítés nélkül nagyobb stressznek vannak kitéve, mint a házasságok. Ebben persze az is szerepet játszik, ami pont az összecuccolás egyik előnye, vagyis hogy bármikor meggondolhatod magad, jóval egyszerűbb lelépni, mint egy házasságból. Ez a bizonytalanság viszont nem tesz jót a kapcsolatnak: a statisztikák szerint az élettársi viszonyban élő pároknak csak alig több mint fele házasodik össze végül, azok a párok pedig, akik még a frigy előtt összebútoroztak, nagyobb eséllyel válnak el már a házasság első éveiben.
Az európai adatok viszont épp a másik oldalt erősítik: Németországban például javítja a boldog házasság esélyét, ha a pár közös otthonba költözik, mielőtt oltár elé vonulna. Te mire szavazol: lagzi vagy beköltözős buli?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„Így váltottam valóra a barátnőm legdurvább fantáziáját”

A csaj egyszerre öt pasival akart együtt lenni.

5 jel, hogy a pasid még mindig beléd van esve

Igen, még akkor is, ha már évek óta jártok!

Kiderült: ez a pasik legnagyobb szextitka

Most megtudhatod, mit rejtegetnek!

Ezért ne randizz a munkatársaddal

A szíved mélyén te is tudod, hogy rossz ötlet.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?