2012.05.17.@ 16.05

Nem mondta a pasid, hogy szeret? Sebaj!

Azért szomorkodsz, mert a pasid nem képes hangot adni az érzéseinek? Pedig lehet, hogy már meg is tette – csak épp nem úgy, ahogy vártad…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem mondta a pasid, hogy szeret? Sebaj!

Emlékszel, amikor Big egy méregdrága, giccses kacsaformájú retiküllel vallott szerelmet Carrie-nek? A pasik nem könnyen mondják ki a bűvös szót, de vannak olyan kódolt jelzések, amelyekből azért megfejtheted, hogy megőrül érted. Mellesleg a kommunikációnk 75%-a nem verbális, így naná, hogy figyelned kell a szeretetnyelvi gesztusokat. Ismerősek?

„Hagyd, Kicsim, majd én elmosogatok”: nem hangzik túl romantikusan, de annál sokkal fontosabb dolgot mutat, mégpedig azt, hogy törődik veled! Gondolj csak bele, egy borús, zajos nap után a három kívánság egyike nem az lenne, hogy már ne kelljen bajlódni a házimunkával?
Érzelmi sztriptíz: a pasik számára az egyik legrázósabb feladat felfedni személyiségük érzékeny oldalát, a lelki lemeztelenedés pedig nem megy csettintésre. Ezért sejtheted, hogy, ha mégis ledobja a páncélt, és megosztja a legbensőbb gondolatait, azt biztosan nem egy „közömbös” csaj előtt teszi meg.
„Elviszlek a szüleimhez”: hevesen tiltakoztál, amikor felvetette a családi hétvége ötletét? Amíg te az elmaradt édes kettes miatt duzzogtál, addig ő egy lendülettel átevezett a komoly kapcsolat következő szakaszába.
Csajos mozidélután: ha a vasárnap délutánját annak ellenére is a kanapédon tölti, hogy te kihagyhatatlan Gossip Girl maratont terveztél, valószínűleg nem a csajsorozatokért, hanem érted rajong óriási intenzitással.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?