2012.05.24.@ 09.05

Így leplezd le a hazug srácokat

Valljuk be, ha ügyesebben szúrnánk ki a kamusokat, kevesebb exünk lenne, a többi szívfájdalomról pedig ne is beszéljünk. Jó hír, hogy most beiratkozhatsz a Cosmo tanfolyamára, hogy megtanulj átlátni a hazugokon!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így leplezd le a hazug srácokat

Egy angliai kutatásból kiderült, hogy azok, akik keveset hazudnak, sokkal kevésbé veszik az adást, ha valaki nekik kamuzik. Persze most nem azt mondjuk, hogy kezdj el mindenkinek hazudozni, inkább figyeld ezt az 4 tipikus jelet, amikor felmerül benned, hogy talán nem is az igazát mondják neked:

 

1. Ellentmondásos a viselkedése – Sosem tudsz kiigazodni az arckifejezésein, mert állandóan változtatja azokat? Ez már egy igen pirosan villogó jelzés, és ha ez még párosul azzal is, hogy egyszer nagyon lassan, aztán hirtelen gyorsan kezd el beszélni, akkor bizony elég valószínű, hogy most dobott be egy kamu-bombát.

 

2. Meredten előretekint – Pár másodpercenként mindenki félrenéz, még akkor is, ha éppen nagyon magyaráz valakinek, mert a folyamatosan bámulás könnyen zavaróvá válhat. Az mindegy, hogy éppen a szemedbe néz megszakítás nélkül a hazudós, vagy egy pontra bámul meredten, ezek mind-mind jelek, hogy elgondolkodj azon, vajon tényleg meg kellene-e bíznod az illetőben.

 

3. Eltakarja a száját – Folyton köhög, köszörüli a torkát vagy bármi egyébet tesz, hogy a száját eltakarhassa a kezével, de közben mégis beszél? Kezdj el gyanakodni, mert könnyen lehet, hogy így akarja leplezni az igazságot.

 

4. Elejt egy gyors mosolyt – Egy normális, kedves mosoly azért eltart egy jópár másodpercig, de, ha azt veszed észre, hogy egy szemvillanás alatt történt az egész, de még a szeme sem csillant fel, ahogyan annak kellene, biztos lehet benne, hogy át akarnak verni.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„Ezért döntöttem úgy, hogy megcsalom a férjem”

„Ezért döntöttem úgy, hogy megcsalom a férjem”

Egy nő nyílt levélben vallotta be, hogy félrelépett: méghozzá azért, hogy jobb legyen a szexuális élete…

Férje helyett 2000 követőjével osztotta meg szexvideóját

Simán bekerülhet minden idők legkínosabb szexbakijai közé!

Tönkreteszi a kapcsolatodat, ha azonnal lefekszel a pasiddal?

Vagy épp az ellenkezőjét éred el vele, és még jobban fog szeretni?

A házasság után derült ki a férfi legnagyobb titka

A nő mindenre számított a várva várt nászéjszakáján, csak erre nem!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?