2012.05.24.@ 09.05

Így leplezd le a hazug srácokat

Valljuk be, ha ügyesebben szúrnánk ki a kamusokat, kevesebb exünk lenne, a többi szívfájdalomról pedig ne is beszéljünk. Jó hír, hogy most beiratkozhatsz a Cosmo tanfolyamára, hogy megtanulj átlátni a hazugokon!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így leplezd le a hazug srácokat

Egy angliai kutatásból kiderült, hogy azok, akik keveset hazudnak, sokkal kevésbé veszik az adást, ha valaki nekik kamuzik. Persze most nem azt mondjuk, hogy kezdj el mindenkinek hazudozni, inkább figyeld ezt az 4 tipikus jelet, amikor felmerül benned, hogy talán nem is az igazát mondják neked:

 

1. Ellentmondásos a viselkedése – Sosem tudsz kiigazodni az arckifejezésein, mert állandóan változtatja azokat? Ez már egy igen pirosan villogó jelzés, és ha ez még párosul azzal is, hogy egyszer nagyon lassan, aztán hirtelen gyorsan kezd el beszélni, akkor bizony elég valószínű, hogy most dobott be egy kamu-bombát.

 

2. Meredten előretekint – Pár másodpercenként mindenki félrenéz, még akkor is, ha éppen nagyon magyaráz valakinek, mert a folyamatosan bámulás könnyen zavaróvá válhat. Az mindegy, hogy éppen a szemedbe néz megszakítás nélkül a hazudós, vagy egy pontra bámul meredten, ezek mind-mind jelek, hogy elgondolkodj azon, vajon tényleg meg kellene-e bíznod az illetőben.

 

3. Eltakarja a száját – Folyton köhög, köszörüli a torkát vagy bármi egyébet tesz, hogy a száját eltakarhassa a kezével, de közben mégis beszél? Kezdj el gyanakodni, mert könnyen lehet, hogy így akarja leplezni az igazságot.

 

4. Elejt egy gyors mosolyt – Egy normális, kedves mosoly azért eltart egy jópár másodpercig, de, ha azt veszed észre, hogy egy szemvillanás alatt történt az egész, de még a szeme sem csillant fel, ahogyan annak kellene, biztos lehet benne, hogy át akarnak verni.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Vagina súlyzó a legújabb őrület

Ha azt hitted, már mindent láttál a témában, hát tévedtél! Most megtudhatod, hogyan működik egy ilyen edzés!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?