2012.05.31.@ 08.05

Lelepleztük: ezt jelenti valójában a pasid szexfantáziája

Kissé meredeken hangozhat, de a srácok 31 százaléka ábrándozik arról, hogy nyilvános helyen kufircol. A hasonló fantáziákat azonban nem mindig szó szerint értelmezni: néha egészen meglepő dolgokat jelentenek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lelepleztük: ezt jelenti valójában a pasid szexfantáziája

Szextázia No. 1. – Kufirc nyilvános helyen

Ez a pasi egy igazi adrenalinfüggő, aki folyamatosan keresi az izgalmas kalandokat, és nem retten vissza a tiltott dolgoktól sem. Büszke a testére és persze rád is, legszívesebben mindenkinek mutogatna téged (mármint ruhában, természetesen).

 

Szextázia No. 2. – Kikötöz az ágyban

Ha folyton arról ábrándozik, hogy kikötöz az ágyhoz, nem kell feltétlenül megijedned, mert csak azt jelenti, hogy szereti, ha az övé az irányítás, és kedvére kényeztethet téged – többek között az ágyban is. A kikötözős dolog bizarrnak tűnhet, de ha szeretnél neki örömet szerezni, akkor kulcsod össze a karjaidat a fejed felett, miközben magáévá tesz.

 

Szextázia No. 3. – Édeshármas

Mit jelent, ha a pasid plusz egy főről álmodozik az ágyikóban? Azt, hogy extrasok figyelemre vágyik és szeretné, ha kétszer annyira koncentrálnál rá, mint szoktál. A szexre lefordítva: ha több irányból is élvezetet nyújtasz neki, akkor indul be igazán. Tegyél úgy, mintha lenne egy ikertesód, és részesítsd több irányú kényeztetésben.

 

Szextázia No. 4. – Szex idegennel

Nem, nem egy csábos űrlényre gondolunk, (az egy külön cikk témája lenne!) hanem egy olyan idegenre, akit éppen meglátott az utcán. Ez a srác bizony vágyik a szabadságra: vagyis arra, hogy bármikor magáévá tehessen téged, teljesen spontánul. Azzal csak még jobban feltüzeled, ha a buliban úgy teszel, mintha éppen most ismerted volna meg… micsoda éjszaka lesz belőle!

 

Szextázia No. 5. – Celeb-kamaty

Nem meglepő, hogy a pasik odavannak Megan Fox-ért, de ha már arról ábrándozik, hogy szexel is vele… nos, igazából akkor sincs semmi vész! A sztárok azért tudnak nagyon vonzóak tudnak lenni, mert elérhetetlenek, és mégis nap mint nap látjuk őket. Ez csak egy ártalmatlan ábránd, és valld csak be, hozzád is becsöngetett már Ryan Gosling. Na ugye! Ha megleped a kedvence egyik filmjéből vett szexjelenet élő verziójával, akkor tuti jól alakul majd az estétek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?