2012.05.31.@ 08.05

Lelepleztük: ezt jelenti valójában a pasid szexfantáziája

Kissé meredeken hangozhat, de a srácok 31 százaléka ábrándozik arról, hogy nyilvános helyen kufircol. A hasonló fantáziákat azonban nem mindig szó szerint értelmezni: néha egészen meglepő dolgokat jelentenek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lelepleztük: ezt jelenti valójában a pasid szexfantáziája

Szextázia No. 1. – Kufirc nyilvános helyen

Ez a pasi egy igazi adrenalinfüggő, aki folyamatosan keresi az izgalmas kalandokat, és nem retten vissza a tiltott dolgoktól sem. Büszke a testére és persze rád is, legszívesebben mindenkinek mutogatna téged (mármint ruhában, természetesen).

 

Szextázia No. 2. – Kikötöz az ágyban

Ha folyton arról ábrándozik, hogy kikötöz az ágyhoz, nem kell feltétlenül megijedned, mert csak azt jelenti, hogy szereti, ha az övé az irányítás, és kedvére kényeztethet téged – többek között az ágyban is. A kikötözős dolog bizarrnak tűnhet, de ha szeretnél neki örömet szerezni, akkor kulcsod össze a karjaidat a fejed felett, miközben magáévá tesz.

 

Szextázia No. 3. – Édeshármas

Mit jelent, ha a pasid plusz egy főről álmodozik az ágyikóban? Azt, hogy extrasok figyelemre vágyik és szeretné, ha kétszer annyira koncentrálnál rá, mint szoktál. A szexre lefordítva: ha több irányból is élvezetet nyújtasz neki, akkor indul be igazán. Tegyél úgy, mintha lenne egy ikertesód, és részesítsd több irányú kényeztetésben.

 

Szextázia No. 4. – Szex idegennel

Nem, nem egy csábos űrlényre gondolunk, (az egy külön cikk témája lenne!) hanem egy olyan idegenre, akit éppen meglátott az utcán. Ez a srác bizony vágyik a szabadságra: vagyis arra, hogy bármikor magáévá tehessen téged, teljesen spontánul. Azzal csak még jobban feltüzeled, ha a buliban úgy teszel, mintha éppen most ismerted volna meg… micsoda éjszaka lesz belőle!

 

Szextázia No. 5. – Celeb-kamaty

Nem meglepő, hogy a pasik odavannak Megan Fox-ért, de ha már arról ábrándozik, hogy szexel is vele… nos, igazából akkor sincs semmi vész! A sztárok azért tudnak nagyon vonzóak tudnak lenni, mert elérhetetlenek, és mégis nap mint nap látjuk őket. Ez csak egy ártalmatlan ábránd, és valld csak be, hozzád is becsöngetett már Ryan Gosling. Na ugye! Ha megleped a kedvence egyik filmjéből vett szexjelenet élő verziójával, akkor tuti jól alakul majd az estétek!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„Így váltottam valóra a barátnőm legdurvább fantáziáját”

A csaj egyszerre öt pasival akart együtt lenni.

5 jel, hogy a pasid még mindig beléd van esve

Igen, még akkor is, ha már évek óta jártok!

Kiderült: ez a pasik legnagyobb szextitka

Most megtudhatod, mit rejtegetnek!

Ezért ne randizz a munkatársaddal

A szíved mélyén te is tudod, hogy rossz ötlet.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?