2012.09.21.@ 13.09

EXKLUZÍV előzetes A sötét ötven árnyalatából

A Cosmo.hu-n olvashatod először ezt a szupertitkos fejezetet az október 1-jén megjelenő regényből. Készülj fel, a könyv még az első résznél is szaftosabb lesz – és ez ebből a pár sorból is kiderül…

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

EXKLUZÍV előzetes A sötét ötven árnyalatából

Christian most eltökélt, üzleties. A fenébe. Alkudozni fogunk egy megállapodásról. Feszülten figyelek.

Előbb hadd kérdezzek valamit. Egyszerű vanília kapcsolatra vágysz, amiben nincs semmi perverzitás?

Tátva marad a szám.

Perverzitás? – nyöszörgök.

Igen.

El sem hiszem, hogy ezt mondtad. – Idegesen pillantok Taylor felé.

Pedig mondtam. Válaszolj.

Elpirulok. Belső istennőm térden állva, összetett kézzel könyörög.

Élvezem veled a perverzitást – suttogom.

Én is így gondoltam. Akkor mit nem szeretsz?

Azt, hogy nem érinthetlek. Hogy élvezed a fájdalmamat, az öv harapását…

A kegyetlen és szokatlan büntetés fenyegetését.

Mit jelentsen ez?

Hát, ott az a sok pálca és ostor meg minden a játszószobádban. A legszívesebben a sarokba bújnék, úgy megrémisztenek. Nem akarom, hogy használd őket.

Oké, szóval semmi ostor vagy pálca, vagy öv – mondja keserű gúnnyal.

Zavartan nézek rá.

Újra akarod rajzolni a kemény korlátokat?

Nem, nem erről van szó. Csak szeretnélek megérteni, jobban átlátni, mit szeretsz és mit nem.

Eredendően azzal nem tudok mit kezdeni, hogy örömödet leled benne, ha fájdalmat okozol nekem. Meg hogy mindezt azért teszed, mert átléptem valami önkényes határt.

De hiszen az nem önkényes, írásba foglaltuk a szabályokat.

Nem akarok szabályokat.

Egyáltalán nem?

Egyáltalán nem – rázom a fejem, de a szívem a torkomban dobog. Hová akar kilyukadni?

De azt nem bánod, ha elfenekellek?

Mivel fenekelsz el?

Ezzel – emeli fel a kezét.

Zavartan mocorgok.

Nem, nem igazán. Főleg azokkal az ezüstgolyókkal… – Még szerencse, hogy sötét van. Az arcom lángol, és a hangom elhal, mert visszaemlékszem arra az éjszakára. Igen… ebben benne lennék újra.

Elégedetten mosolyog rám.

Igen, az jó volt.

Több mint jó – morgom.

Tehát elviselsz egy kis fájdalmat.

Vállat vonok.

Igen, gondolom. – Hová akar kilyukadni? Az idegességem mértéke egyre emelkedik a Richter-skálán.

Mélyen elgondolkodva cirógatja az állát.

Anastasia, szeretném elölről kezdeni. Csináljuk a vaníliát, és talán, egyszer, ha majd jobban bízol bennem, és én is abban, hogy őszinte vagy és kommunikálsz velem, továbblépünk, és teszünk néhány olyan dolgot is, amit én szeretnék.

Döbbenten nézek rá. Egyetlen gondolat sincs a fejemben – mint amikor lefagy egy komputer. Idegesen mered rám, de nem látom tisztán, mert Oregon sötétje vesz körül. Végre belém hasít, hát ez az. Akarja a fényt, de kérhetem tőle, hogy ezt megtegye a kedvemért? És én talán nem szeretem a sötétet? Némi sötétet, néha. A Thomas Tallis-éjszaka emléke kúszik az agyamba hívatlanul.

Mi a helyzet a büntetésekkel?

Nincs büntetés. – A fejét rázza. – Semmi.

És a szabályok?

Nincsenek szabályok.

Egyáltalán? De a szükségleteid…

Rád nagyobb szükségem van, Anastasia. Az elmúlt néhány nap a purgatórium volt a számomra. Minden ösztönöm azt mondja, engedjelek el, nem érdemellek meg.

 

*

 

Állunk egymással szemben, beisszuk a másik látványát. A levegő feszültséggel telik meg, szinte sistereg, és egyikünk sem szól, csak nézzük egymást. Az ajkamba harapok. A vágy ez iránt a gyönyörű férfi iránt hatalmas erővel csap le rám, lángra gyújtja a véremet, eláll tőle a lélegzetem, deréktól lefelé elolvadok. A szemében, a tartásán látom tükröződni a reakcióimat.

Megmarkolja a csípőmet és magához ránt, a kezem máris a hajába túr, szája az enyémre tapad. Nekitol a frizsidernek, és hallom, ahogy odabent az üvegek és tálak csilingelve tiltakoznak. A nyelve rátalál az enyémre. A szájába nyögök. Keze a hajamban, hátrahúzza a fejemet. Vadul csókolózunk.

Mit akarsz, Anastasia? – zihálja.

Téged – nyögöm.

Hol?

Ágy.

Elhúzódik, a karjába kap, és láthatóan minden nehézség nélkül bevisz a hálószobámba. Lábra állít, lehajol, és felgyújtja az olvasólámpát. Körülnéz, és kapkodva behúzza a halvány krémszínű függönyöket.

És most? – kérdi lágyan.

Szeretkezz velem.

Hogyan?

Jesszusom.

El kell mondanod, bébi.

A francba.

Vetkőztess le. – Már most lihegek. Elmosolyodik, ingem alá dugja az ujját, és magához húz.

Jó kislány – dünnyögi, és anélkül, hogy lángoló pillantását levenné rólam, lassan kigombolja az ingemet.

Puhatolózva a karjára teszem a kezem, és rátámaszkodom. Nem tiltakozik. A karja szabad terület. Amikor végzett a gombokkal, áthúzza az inget a fejemen, ami a padlóra hullik. Christian most a farmerom övrészéhez nyúl, kipattintja a gombot, és lehúzza a cipzárt.

Mondd el, mit akarsz, Anastasia. – A szeme parázslik, a szája kinyílik, és szaporán veszi a levegőt.

Csókolj meg innentől idáig – suttogom, és az ujjam végigsiklik a fülemtől a torkomig. Christian elsimítja a hajamat az útból, lehajol, édes, lágy csókokat hagy az útvonalon, amelyet az ujjam bejárt, majd visszafelé.

A farmer és a bugyi – mormogom. A torkomon érzem a mosolyát. Letérdel elém. Ó, milyen erősnek érzem magam! Finoman lecsúsztatja a nadrágot és a bugyit a lábszáramon. Kilépek a cipőmből és a nadrágból, csak melltartó marad rajtam. Christian várakozásteljesen felnéz rám.

És most, Anastasia?

Csókolj meg – suttogom.

Hol?

Tudod, hol.

Hol?

Ó, nem ejt foglyokat. Zavarban vagyok, de gyorsan odamutatok, ahol a combom összeér. Christian gonoszul vigyorog. Szégyenkezve hunyom le a szemem, ugyanakkor nagyon beindultam.

Örömmel – kuncog Christian. – Megcsókol, és munkába áll a nyelve, az a gyönyörkeltő, szakértő nyelv. Nyögdécselve túrok a hajába. Nem hagyja abba, a nyelve a csiklómon köröz, megőrjít vele, körbe-körbe, megállás nélkül. Áááá… mióta is… ó…

Christian, kérlek – könyörgök. Nem akarok állva elélvezni. Nincs hozzá erőm.

Mit kérsz, Anastasia?

Szeretkezz velem.

Azt teszem – mormogja, és finoman rám fúj.

Nem. Azt akarom, hogy bennem legyél.

Biztos?

Kérlek.

Nem hagyja abba az édes, finom kínzást. Hangosan nyögök.

Christian… kérlek.

Feláll és lenéz rám, ajka ragyog izgalmam nyomán.

Jóságos ég…

Nos? – kérdezi.

Nos, mi? – lihegem, és vágytól eltelve nézek fel rá.

Még mindig fel vagyok öltözve.

Értetlenül bambulok rá.

Vetkőztessem le? Igen, erre képes vagyok. Az inge felé nyúlok, de hátralép.

Nem, nem – korhol. A francba, a farmerjára gondol.

Támad egy ötletem. Belső istennőm hangosan éljenez, én pedig térdre rogyok Christian előtt. Sután, remegő ujjakkal gombolom ki a nadrágot, aztán lerángatom a farmert és a bokszeralsót. Szabadon áll. Hú!

A szempilláimon keresztül kukucskálok fel rá, ő pedig… hogy is néz? Izgatottan? Bámulattal? Meglepődve?

 

A fejezet folytatását jövőhét hétfőn olvashatod itt, a Cosmopolitan.hu-n. Ha pedig még több előzetesre vágysz, lapozz az októberi Cosmo 124. oldalára!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Meghökkentő tanulmánnyal rukkoltak elő a drezdai egyetem kutatói, kiderült, hogyan tudod bebiztosítani az orgazmusodat, mielőtt hancúrozásra kerül a sor!

Így maradj független, ha kapcsolatban vagy

Kezd komolyodni a nyári flörtöd, pedig megfogadtad, hogy most egy ideig magadra koncentrálsz? Ne zavard el a szőke herceget, így is lehetsz főszereplő a történetedben.

Csillagjegyek, amik utálnak szinglik lenni

Amikor épp nincs pasi az életedben úgy érzed, nem is érdemes tovább élni? Talán ezúttal is a csillagjegyed kavar bele az érzéseidbe!

Egyre biztosabb, hogy ő Jennifer Lawrence új pasija

A színésznő egyre többször mutatkozik együtt egy műkereskedővel, akivel láthatólag a legutóbbi randijuk is nagyon jól sikerült!

5 szerelmeslevél, amitől könnybe lábad a szemed

Ha eddig azt gondoltad, hogy a romantikus, rózsaszín felhőkben úszó, nagybetűs szerelem nem létezik, ezek a cuki sorok majd bizonyítják az ellenkezőjét! Öt csaj most megmutatja, milyen szívhez szólólevelet kapott a pasijától.

6 jel, hogy megtaláltad a nagy Ő-t

Folyton pillangók bizseregnek a pocidban és a mennyekben érzed magadat vele? Akkor bizony esélyes, hogy „Az igazi” csöppent bele az életedbe!

5 jel, hogy egy ideig szinglinek kellene lenned

Mielőtt belevágnál valami komolyabba a nyári flörtöddel, gondold át ezeket a pontokat, mert lehet inkább egy kis Szex és New Yorkos szinglicsaj életre van szükséged.

Létezik egészséges megcsalás?

Nagyon nehéz elképzelni, hogy van olyan kapcsolat, aminek jót tesz egy félrelépés. Ennek ellenére ilyen is előfordul… Most mindent megtudhatsz a hűtlenség pszichológiájáról!

Ezért kívánod a szexet a menstruáció alatt

Észrevetted már, hogy azokon a nyűgös napokon elég, hogy elinduljon egy szexi szám a lejátszási listádon és te azonnal ráugranál a pasidra? Előzetesen annyit elárulunk, hogy megint a biológia tehet róla.

4 jel, hogy nem az igazival randizgatsz

Ha csekkolod ezt a listát, tudni fogod, a megfelelő sráccal találkozgatsz-e vagy érdemes még most az elején kiszállnod a dologból!

„Elmondtam a legjobb barátomnak, hogy megcsalták, ez történt”

Nem egyszerű közölni a rossz hírt, de kitalálni sem egyszerű, hogy egyáltalán a te felelősséged-e elmondani valakinek, ha megcsalják.

Súlyos következményekkel járhat a vaginafiatalítás

Elképesztő botrány pattant ki az Egyesült Államokban, ahol egyre több nő végeztet magán vaginafiatalítást! A szakemberek szerint ugyanis a kezelés veszélyes következményekkel is járhat!

Egy évig nem szexelt, ez történt

Most őszintén, el tudod képzelni, hogy egy teljes éven át megvond magadtól az Ó-élményt? Képzeld, egy lány bevállalta a szexmentes napokat, és egészen meglepő dolgot tapasztalt!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?