2012.12.08.@ 03.12

Szexkluzív részlet a 50 Shades 3. részéből

Tűkön ülsz, hogy mikor pillanthatsz bele A szabadság ötven árnyalatába? Most végre itt az idő! Olvass bele a 50 Shades-trilógia befejező részébe a december 14-ei megjelenés előtt!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szexkluzív részlet a 50 Shades 3. részéből

Máris éber vagyok, feledem az erotikus álmot.
– Hason feküdtem. Biztos megfordultam álmomban – védekezem suttogva.
Christian szeméből süt a harag. Felkapja a nyugágyáról a bikinifelsőmet, és odadobja nekem.
– Vedd föl – sziszegi.
– Christian, senki nem néz.
– Hidd el, néznek. Biztos vagyok benne, hogy Taylor és a biztonságiak élvezik a műsort – mondja vicsorogva.
A francba! Hogy is felejthettem el? Rémülten a mellemhez kapok, hogy eltakarjam magam. A Charlie Tango ellen intézett szabotázs óta állandó árnyékként kísérnek minket a biztonsági emberek.
– Igen – acsarog Christian. – És lekaphat valami kib…, piti paparazzo is. A Star magazin címlapján akarod viszontlátni magad? Ez alkalommal meztelenül?
A fenébe. A paparazzók! Basszus. Kapkodva, ügyetlen ujjakkal  húzom magamra a felsőt, a vér kifut az arcomból. Megborzongok. Még élénk bennem a kellemetlen emlék, amikor a lesifotósok az eljegyzés után megrohantak a Seattle Independent Publishing előtt. Ez is hozzátartozik a Christian Grey-csomaghoz.
– L’addition! – veti oda Christian az arra haladó pincérlánynak. – Megyünk – veti oda nekem.
– Most?
– Igen. Most.
A francba. De most nem lehet vitatkozni vele.
Felveszi a sortját, bár a fürdőruhájából még csöpög a víz, majd a szürke pólót is. A pincérnő néhány pillanat múlva már ott is van a hitelkártyájával és a számlával.
Vonakodva felveszem a türkizkék nyári ruhát, és belebújok a papucscipőbe. Amint a pincér elment, Christian felkapja a könyvét és a BlackBerryjét, és tükröző pilóta napszemüvege mögé rejti dühét. Süt belőle a feszültség és a harag. Összeszorul a szívem. A parton minden nő monokiniben van – nem olyan nagy bűn ez. Sőt én lógok ki a sorból a bikinifelsőmben. Magamban sóhajtok, elborul a kedvem. Azt hittem, Christian látja a dolog mulatságos oldalát… egy kicsit legalább… talán ha hason fekve maradok, de így oda a humorérzéke.
– Kérlek, ne haragudj rám – suttogom. Elveszem tőle a könyvét és a BlackBerryt, és beteszem a hátizsákomba.
– Már késő – mondja nyugodtan, túlságosan is nyugodtan. – Gyere. – Kézen fog, és int Taylornak meg két segédjének, a francia biztonsági embereknek, Philippe-nek és Gastonnak. Hátborzongatón egyforma ikrek. Türelmesen figyelnek minket és mindenki mást is az öbölben a verandáról. Miért is feledkeztem meg róluk? Hogyan? Taylor merev arccal áll sötét szemüvegében. A csudába, ő is haragszik rám. Még mindig nem szoktam meg, hogy ilyen laza öltözékben, sortban és fekete pólóban lássam.
Christian bevezet a hotelbe, átmegyünk az előcsarnokon, ki az utcára. Idegesen, merengőn hallgat, én tehetek róla. Taylor a csapatával követ minket.
– Hová megyünk? – nézek fel rá bizonytalanul.
– Vissza a hajóra. – Rám se néz.
Fogalmam sincs, hány óra lehet. Azt hiszem, már öt vagy hat körül járhat az idő. A kikötőbe érve a dokkhoz megyünk, ahol a Fair Lady motorcsónakja és jetskije horgonyoz. Átadom Taylornak a hátizsákomat. Idegesen nézek rá, de akárcsak Christiané, az ő arca sem árul el semmit. Elpirulok a gondolattól, mit láthatott a parton.
– Tessék – nyújt felém Taylor egy mentőmellényt a motorcsónakról, én pedig kötelességtudón fölveszem. Miért egyedül nekem kell mentőmellényt viselnem? Christian és Taylor összenéznek. Jesszusom, lehet, hogy Taylorra is haragszik? Aztán Christian ellenőrzi a mentőmellényem szíját, jól meghúzza a középsőt.
– Megteszi – morogja duzzogva, de még mindig nem néz rám. A fenébe!
Kecsesen felszáll a jetskire, és felém nyújtja a kezét, hogy segítsen. Megmarkolom, és sikerül átvetnem a lábamat az ülésen anélkül, hogy belepottyannék a vízbe. Taylor és az ikrek beszállnak a motorcsónakba. Christian elrugja a jetskit a mólótól, és az lágyan lebeg a kikötő vizén.
– Kapaszkodj – utasít, és átkarolom. Ezt szeretem a legjobban a jetskiben. Szorosan ölelem Christiant, az orrom a hátát birizgálja, s közben az jár az eszemben, hogy volt idő, amikor nem viselte volna el, hogy így érintsem. Jó szaga van… Christian- és tengerszaga. Bocsáss meg, Christian, légy szíves.
Megmerevedik.
– Nyugalom – mondja, és lágyabb a hangja. Megcsókolom a hátát, és nekitámasztom az arcomat. Visszanézek a mólóra, ahol néhány nyaraló ácsorog, és figyeli a műsort.
Christian elfordítja a kulcsot, a motor életre kel. Csavar a gázon, a jetski előrelendül, és máris száguldunk a hűvös, sötét vízen, át a csónakkikötőn, ki a kikötő közepe felé, ahol a Fair Lady horgonyoz.
Erősebben szorítom Christiant. Imádom ezt – olyan izgató. Christian karcsú testének minden izmát érzem, ahogy belékapaszkodom.
Taylor mellénk húz a motorcsónakkal. Christian odapillant, majd újra gyorsít, és úgy pattogunk a vízen, mint egy jól elhajított kavics. Taylor lemondóan csóválja fejét, és egyenesen a jacht felé tart. Christian viszont elszáguld a Fair Lady mellett, ki a nyílt vízre.
Permet csap fel, meleg szél fúj az arcomba, a lófarkam vadul csapdos köröttem. Nagyon buli. Talán a száguldás izgalma elűzi Christian rosszkedvét. Nem látom az arcát, de tudom, hogy jól érzi magát – gondtalan, és a változatosság kedvéért a korához illőn viselkedik.
Jókora félkört írunk le, és szemügyre veszem a partot, a csónakkikötőben levő hajókat, a sárga, fehér és homokszín irodák és lakások mozaikját, s mögöttük a sziklával borított hegyeket. Rendezetlen az egész, nem olyan szabályos tömbökből áll, mint amihez szoktam, de festői látvány. Christian a válla fölött hátranéz, és halvány mosoly játszik a szája szögletében.
– Még egyszer? – harsogja túl a motor zaját.
Lelkesen bólintok. Szédítő mosollyal válaszol, gázt adva megkerüli a Fair Ladyt, és újra kifelé száguldunk a tengerre… azt hiszem, megbocsátott.
– Megfogott a nap – mondja Christian gyengéden, amikor leveszi a mentőmellényemet. Aggódva próbálom felmérni, milyen kedve van. A fedélzeten vagyunk, és az egyik steward szótlanul várakozik a közelben, hogy átvegye a mentőmellényt. Christian odaadja neki.
– Ez minden, uram? – kérdi a fiatalember. Szeretem a francia akcentusát. Christian rám néz, leveszi a napszemüvegét, és a pólója nyakába akasztja.
– Innál valamit? – kérdi.
– Szükségem van rá?
Christian félrebiccenti a fejét.
– Miért kérdezed? – Most lágy a hangja.
– Jól tudod, miért.
Úgy ráncolja a homlokát, mintha mérlegelne valamit.
Ó, mi járhat az eszében?
– Két gin-tonikot, legyen szíves. És egy kis mogyorót meg olívát – mondja Christian, a steward bólint, majd felszívódik.
– Gondolod, hogy megbüntetlek? – Christian hangja selymesen cseng.
– Akarsz?
– Igen.
– Hogyan?
– Majd kitalálok valamit. Talán ha már megittad az italodat.
Határozottan érzéki fenyegetés. Nyelek egyet, és belső istennőm bandzsítva néz fel nyugágyáról, ahol a nyaka mellé állított ezüst reflektorral igyekszik elfogni a napsugarakat.
Christian ismét a homlokát ráncolja.
– Akarod?
Honnan tudja?
– Attól függ – mormogom elvörösödve.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Meghökkentő tanulmánnyal rukkoltak elő a drezdai egyetem kutatói, kiderült, hogyan tudod bebiztosítani az orgazmusodat, mielőtt hancúrozásra kerül a sor!

Így maradj független, ha kapcsolatban vagy

Kezd komolyodni a nyári flörtöd, pedig megfogadtad, hogy most egy ideig magadra koncentrálsz? Ne zavard el a szőke herceget, így is lehetsz főszereplő a történetedben.

Csillagjegyek, amik utálnak szinglik lenni

Amikor épp nincs pasi az életedben úgy érzed, nem is érdemes tovább élni? Talán ezúttal is a csillagjegyed kavar bele az érzéseidbe!

Egyre biztosabb, hogy ő Jennifer Lawrence új pasija

A színésznő egyre többször mutatkozik együtt egy műkereskedővel, akivel láthatólag a legutóbbi randijuk is nagyon jól sikerült!

5 szerelmeslevél, amitől könnybe lábad a szemed

Ha eddig azt gondoltad, hogy a romantikus, rózsaszín felhőkben úszó, nagybetűs szerelem nem létezik, ezek a cuki sorok majd bizonyítják az ellenkezőjét! Öt csaj most megmutatja, milyen szívhez szólólevelet kapott a pasijától.

6 jel, hogy megtaláltad a nagy Ő-t

Folyton pillangók bizseregnek a pocidban és a mennyekben érzed magadat vele? Akkor bizony esélyes, hogy „Az igazi” csöppent bele az életedbe!

5 jel, hogy egy ideig szinglinek kellene lenned

Mielőtt belevágnál valami komolyabba a nyári flörtöddel, gondold át ezeket a pontokat, mert lehet inkább egy kis Szex és New Yorkos szinglicsaj életre van szükséged.

Létezik egészséges megcsalás?

Nagyon nehéz elképzelni, hogy van olyan kapcsolat, aminek jót tesz egy félrelépés. Ennek ellenére ilyen is előfordul… Most mindent megtudhatsz a hűtlenség pszichológiájáról!

Ezért kívánod a szexet a menstruáció alatt

Észrevetted már, hogy azokon a nyűgös napokon elég, hogy elinduljon egy szexi szám a lejátszási listádon és te azonnal ráugranál a pasidra? Előzetesen annyit elárulunk, hogy megint a biológia tehet róla.

4 jel, hogy nem az igazival randizgatsz

Ha csekkolod ezt a listát, tudni fogod, a megfelelő sráccal találkozgatsz-e vagy érdemes még most az elején kiszállnod a dologból!

„Elmondtam a legjobb barátomnak, hogy megcsalták, ez történt”

Nem egyszerű közölni a rossz hírt, de kitalálni sem egyszerű, hogy egyáltalán a te felelősséged-e elmondani valakinek, ha megcsalják.

Súlyos következményekkel járhat a vaginafiatalítás

Elképesztő botrány pattant ki az Egyesült Államokban, ahol egyre több nő végeztet magán vaginafiatalítást! A szakemberek szerint ugyanis a kezelés veszélyes következményekkel is járhat!

Egy évig nem szexelt, ez történt

Most őszintén, el tudod képzelni, hogy egy teljes éven át megvond magadtól az Ó-élményt? Képzeld, egy lány bevállalta a szexmentes napokat, és egészen meglepő dolgot tapasztalt!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?