2012.12.08.@ 03.12

Szexkluzív részlet a 50 Shades 3. részéből

Tűkön ülsz, hogy mikor pillanthatsz bele A szabadság ötven árnyalatába? Most végre itt az idő! Olvass bele a 50 Shades-trilógia befejező részébe a december 14-ei megjelenés előtt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szexkluzív részlet a 50 Shades 3. részéből

Máris éber vagyok, feledem az erotikus álmot.
– Hason feküdtem. Biztos megfordultam álmomban – védekezem suttogva.
Christian szeméből süt a harag. Felkapja a nyugágyáról a bikinifelsőmet, és odadobja nekem.
– Vedd föl – sziszegi.
– Christian, senki nem néz.
– Hidd el, néznek. Biztos vagyok benne, hogy Taylor és a biztonságiak élvezik a műsort – mondja vicsorogva.
A francba! Hogy is felejthettem el? Rémülten a mellemhez kapok, hogy eltakarjam magam. A Charlie Tango ellen intézett szabotázs óta állandó árnyékként kísérnek minket a biztonsági emberek.
– Igen – acsarog Christian. – És lekaphat valami kib…, piti paparazzo is. A Star magazin címlapján akarod viszontlátni magad? Ez alkalommal meztelenül?
A fenébe. A paparazzók! Basszus. Kapkodva, ügyetlen ujjakkal  húzom magamra a felsőt, a vér kifut az arcomból. Megborzongok. Még élénk bennem a kellemetlen emlék, amikor a lesifotósok az eljegyzés után megrohantak a Seattle Independent Publishing előtt. Ez is hozzátartozik a Christian Grey-csomaghoz.
– L’addition! – veti oda Christian az arra haladó pincérlánynak. – Megyünk – veti oda nekem.
– Most?
– Igen. Most.
A francba. De most nem lehet vitatkozni vele.
Felveszi a sortját, bár a fürdőruhájából még csöpög a víz, majd a szürke pólót is. A pincérnő néhány pillanat múlva már ott is van a hitelkártyájával és a számlával.
Vonakodva felveszem a türkizkék nyári ruhát, és belebújok a papucscipőbe. Amint a pincér elment, Christian felkapja a könyvét és a BlackBerryjét, és tükröző pilóta napszemüvege mögé rejti dühét. Süt belőle a feszültség és a harag. Összeszorul a szívem. A parton minden nő monokiniben van – nem olyan nagy bűn ez. Sőt én lógok ki a sorból a bikinifelsőmben. Magamban sóhajtok, elborul a kedvem. Azt hittem, Christian látja a dolog mulatságos oldalát… egy kicsit legalább… talán ha hason fekve maradok, de így oda a humorérzéke.
– Kérlek, ne haragudj rám – suttogom. Elveszem tőle a könyvét és a BlackBerryt, és beteszem a hátizsákomba.
– Már késő – mondja nyugodtan, túlságosan is nyugodtan. – Gyere. – Kézen fog, és int Taylornak meg két segédjének, a francia biztonsági embereknek, Philippe-nek és Gastonnak. Hátborzongatón egyforma ikrek. Türelmesen figyelnek minket és mindenki mást is az öbölben a verandáról. Miért is feledkeztem meg róluk? Hogyan? Taylor merev arccal áll sötét szemüvegében. A csudába, ő is haragszik rám. Még mindig nem szoktam meg, hogy ilyen laza öltözékben, sortban és fekete pólóban lássam.
Christian bevezet a hotelbe, átmegyünk az előcsarnokon, ki az utcára. Idegesen, merengőn hallgat, én tehetek róla. Taylor a csapatával követ minket.
– Hová megyünk? – nézek fel rá bizonytalanul.
– Vissza a hajóra. – Rám se néz.
Fogalmam sincs, hány óra lehet. Azt hiszem, már öt vagy hat körül járhat az idő. A kikötőbe érve a dokkhoz megyünk, ahol a Fair Lady motorcsónakja és jetskije horgonyoz. Átadom Taylornak a hátizsákomat. Idegesen nézek rá, de akárcsak Christiané, az ő arca sem árul el semmit. Elpirulok a gondolattól, mit láthatott a parton.
– Tessék – nyújt felém Taylor egy mentőmellényt a motorcsónakról, én pedig kötelességtudón fölveszem. Miért egyedül nekem kell mentőmellényt viselnem? Christian és Taylor összenéznek. Jesszusom, lehet, hogy Taylorra is haragszik? Aztán Christian ellenőrzi a mentőmellényem szíját, jól meghúzza a középsőt.
– Megteszi – morogja duzzogva, de még mindig nem néz rám. A fenébe!
Kecsesen felszáll a jetskire, és felém nyújtja a kezét, hogy segítsen. Megmarkolom, és sikerül átvetnem a lábamat az ülésen anélkül, hogy belepottyannék a vízbe. Taylor és az ikrek beszállnak a motorcsónakba. Christian elrugja a jetskit a mólótól, és az lágyan lebeg a kikötő vizén.
– Kapaszkodj – utasít, és átkarolom. Ezt szeretem a legjobban a jetskiben. Szorosan ölelem Christiant, az orrom a hátát birizgálja, s közben az jár az eszemben, hogy volt idő, amikor nem viselte volna el, hogy így érintsem. Jó szaga van… Christian- és tengerszaga. Bocsáss meg, Christian, légy szíves.
Megmerevedik.
– Nyugalom – mondja, és lágyabb a hangja. Megcsókolom a hátát, és nekitámasztom az arcomat. Visszanézek a mólóra, ahol néhány nyaraló ácsorog, és figyeli a műsort.
Christian elfordítja a kulcsot, a motor életre kel. Csavar a gázon, a jetski előrelendül, és máris száguldunk a hűvös, sötét vízen, át a csónakkikötőn, ki a kikötő közepe felé, ahol a Fair Lady horgonyoz.
Erősebben szorítom Christiant. Imádom ezt – olyan izgató. Christian karcsú testének minden izmát érzem, ahogy belékapaszkodom.
Taylor mellénk húz a motorcsónakkal. Christian odapillant, majd újra gyorsít, és úgy pattogunk a vízen, mint egy jól elhajított kavics. Taylor lemondóan csóválja fejét, és egyenesen a jacht felé tart. Christian viszont elszáguld a Fair Lady mellett, ki a nyílt vízre.
Permet csap fel, meleg szél fúj az arcomba, a lófarkam vadul csapdos köröttem. Nagyon buli. Talán a száguldás izgalma elűzi Christian rosszkedvét. Nem látom az arcát, de tudom, hogy jól érzi magát – gondtalan, és a változatosság kedvéért a korához illőn viselkedik.
Jókora félkört írunk le, és szemügyre veszem a partot, a csónakkikötőben levő hajókat, a sárga, fehér és homokszín irodák és lakások mozaikját, s mögöttük a sziklával borított hegyeket. Rendezetlen az egész, nem olyan szabályos tömbökből áll, mint amihez szoktam, de festői látvány. Christian a válla fölött hátranéz, és halvány mosoly játszik a szája szögletében.
– Még egyszer? – harsogja túl a motor zaját.
Lelkesen bólintok. Szédítő mosollyal válaszol, gázt adva megkerüli a Fair Ladyt, és újra kifelé száguldunk a tengerre… azt hiszem, megbocsátott.
– Megfogott a nap – mondja Christian gyengéden, amikor leveszi a mentőmellényemet. Aggódva próbálom felmérni, milyen kedve van. A fedélzeten vagyunk, és az egyik steward szótlanul várakozik a közelben, hogy átvegye a mentőmellényt. Christian odaadja neki.
– Ez minden, uram? – kérdi a fiatalember. Szeretem a francia akcentusát. Christian rám néz, leveszi a napszemüvegét, és a pólója nyakába akasztja.
– Innál valamit? – kérdi.
– Szükségem van rá?
Christian félrebiccenti a fejét.
– Miért kérdezed? – Most lágy a hangja.
– Jól tudod, miért.
Úgy ráncolja a homlokát, mintha mérlegelne valamit.
Ó, mi járhat az eszében?
– Két gin-tonikot, legyen szíves. És egy kis mogyorót meg olívát – mondja Christian, a steward bólint, majd felszívódik.
– Gondolod, hogy megbüntetlek? – Christian hangja selymesen cseng.
– Akarsz?
– Igen.
– Hogyan?
– Majd kitalálok valamit. Talán ha már megittad az italodat.
Határozottan érzéki fenyegetés. Nyelek egyet, és belső istennőm bandzsítva néz fel nyugágyáról, ahol a nyaka mellé állított ezüst reflektorral igyekszik elfogni a napsugarakat.
Christian ismét a homlokát ráncolja.
– Akarod?
Honnan tudja?
– Attól függ – mormogom elvörösödve.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„Ezért szexelek titokban idegenekkel”

„Ezért szexelek titokban idegenekkel”

Egy bevállalós csaj elképesztő őszinteséggel mesélt a tapasztalatairól.

5 kérdés, amit fel kell tenned magadnak az első szex után

Végre eljött az ideje az első oltári hancúrnak az új pasival? Cool, akkor most tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és válaszolj rájuk őszintén.

5 testrész a pasik szerint, amiről a nők hajlamosak megfeledkezni szex közben

És amiért nagyon hálásak lesznek, ha kezelésbe veszed őket.

10 pasi elárulta, szerinte milyen a jó barátnő

A Redditen osztották meg a névtelen vallomásaikat.

Végre kiderült, a pasik érzik-e a női orgazmust

Most választ kaphatsz az egyik legégetőbb kérdésre.

16 gondolat, ami minden nőnek eszébe jut, miközben a zuhanyzóban szexel

Ugye milyen nehéz ellazulni, ha közben úgy érzed, mintha egy durva kiképzésen lennél? Ami a filmekben álomszerűen szexinek tűnik, az a valóságban kész K.O.

4 jel, hogy a pasi bosszúálló típusú ex lesz

Nincs annál jobb érzés, amikor egy srác számára mindennél fontosabb vagy, de az sem árt, ha nyitott szemmel létezel a kapcsolatban. Néhány Cosmo-olvasó elmesélte, milyen jelek utaltak arra, hogy a srác finoman fogalmazva sem lesz az exek gyöngye.

4 meglepő jel, ami arra utal, hogy megcsalnak

Egy szakértő beszámolt az intő jelekről a Bustle nevű lapnak. Most megtudhatod, mire érdemes odafigyelned.

4 szexpóz, amivel garantált a többszörös orgazmus

Most már csak az a kérdés: mennyit fogsz bírni?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?