2012.12.08.@ 03.12

Szexkluzív részlet a 50 Shades 3. részéből

Tűkön ülsz, hogy mikor pillanthatsz bele A szabadság ötven árnyalatába? Most végre itt az idő! Olvass bele a 50 Shades-trilógia befejező részébe a december 14-ei megjelenés előtt!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szexkluzív részlet a 50 Shades 3. részéből

Máris éber vagyok, feledem az erotikus álmot.
– Hason feküdtem. Biztos megfordultam álmomban – védekezem suttogva.
Christian szeméből süt a harag. Felkapja a nyugágyáról a bikinifelsőmet, és odadobja nekem.
– Vedd föl – sziszegi.
– Christian, senki nem néz.
– Hidd el, néznek. Biztos vagyok benne, hogy Taylor és a biztonságiak élvezik a műsort – mondja vicsorogva.
A francba! Hogy is felejthettem el? Rémülten a mellemhez kapok, hogy eltakarjam magam. A Charlie Tango ellen intézett szabotázs óta állandó árnyékként kísérnek minket a biztonsági emberek.
– Igen – acsarog Christian. – És lekaphat valami kib…, piti paparazzo is. A Star magazin címlapján akarod viszontlátni magad? Ez alkalommal meztelenül?
A fenébe. A paparazzók! Basszus. Kapkodva, ügyetlen ujjakkal  húzom magamra a felsőt, a vér kifut az arcomból. Megborzongok. Még élénk bennem a kellemetlen emlék, amikor a lesifotósok az eljegyzés után megrohantak a Seattle Independent Publishing előtt. Ez is hozzátartozik a Christian Grey-csomaghoz.
– L’addition! – veti oda Christian az arra haladó pincérlánynak. – Megyünk – veti oda nekem.
– Most?
– Igen. Most.
A francba. De most nem lehet vitatkozni vele.
Felveszi a sortját, bár a fürdőruhájából még csöpög a víz, majd a szürke pólót is. A pincérnő néhány pillanat múlva már ott is van a hitelkártyájával és a számlával.
Vonakodva felveszem a türkizkék nyári ruhát, és belebújok a papucscipőbe. Amint a pincér elment, Christian felkapja a könyvét és a BlackBerryjét, és tükröző pilóta napszemüvege mögé rejti dühét. Süt belőle a feszültség és a harag. Összeszorul a szívem. A parton minden nő monokiniben van – nem olyan nagy bűn ez. Sőt én lógok ki a sorból a bikinifelsőmben. Magamban sóhajtok, elborul a kedvem. Azt hittem, Christian látja a dolog mulatságos oldalát… egy kicsit legalább… talán ha hason fekve maradok, de így oda a humorérzéke.
– Kérlek, ne haragudj rám – suttogom. Elveszem tőle a könyvét és a BlackBerryt, és beteszem a hátizsákomba.
– Már késő – mondja nyugodtan, túlságosan is nyugodtan. – Gyere. – Kézen fog, és int Taylornak meg két segédjének, a francia biztonsági embereknek, Philippe-nek és Gastonnak. Hátborzongatón egyforma ikrek. Türelmesen figyelnek minket és mindenki mást is az öbölben a verandáról. Miért is feledkeztem meg róluk? Hogyan? Taylor merev arccal áll sötét szemüvegében. A csudába, ő is haragszik rám. Még mindig nem szoktam meg, hogy ilyen laza öltözékben, sortban és fekete pólóban lássam.
Christian bevezet a hotelbe, átmegyünk az előcsarnokon, ki az utcára. Idegesen, merengőn hallgat, én tehetek róla. Taylor a csapatával követ minket.
– Hová megyünk? – nézek fel rá bizonytalanul.
– Vissza a hajóra. – Rám se néz.
Fogalmam sincs, hány óra lehet. Azt hiszem, már öt vagy hat körül járhat az idő. A kikötőbe érve a dokkhoz megyünk, ahol a Fair Lady motorcsónakja és jetskije horgonyoz. Átadom Taylornak a hátizsákomat. Idegesen nézek rá, de akárcsak Christiané, az ő arca sem árul el semmit. Elpirulok a gondolattól, mit láthatott a parton.
– Tessék – nyújt felém Taylor egy mentőmellényt a motorcsónakról, én pedig kötelességtudón fölveszem. Miért egyedül nekem kell mentőmellényt viselnem? Christian és Taylor összenéznek. Jesszusom, lehet, hogy Taylorra is haragszik? Aztán Christian ellenőrzi a mentőmellényem szíját, jól meghúzza a középsőt.
– Megteszi – morogja duzzogva, de még mindig nem néz rám. A fenébe!
Kecsesen felszáll a jetskire, és felém nyújtja a kezét, hogy segítsen. Megmarkolom, és sikerül átvetnem a lábamat az ülésen anélkül, hogy belepottyannék a vízbe. Taylor és az ikrek beszállnak a motorcsónakba. Christian elrugja a jetskit a mólótól, és az lágyan lebeg a kikötő vizén.
– Kapaszkodj – utasít, és átkarolom. Ezt szeretem a legjobban a jetskiben. Szorosan ölelem Christiant, az orrom a hátát birizgálja, s közben az jár az eszemben, hogy volt idő, amikor nem viselte volna el, hogy így érintsem. Jó szaga van… Christian- és tengerszaga. Bocsáss meg, Christian, légy szíves.
Megmerevedik.
– Nyugalom – mondja, és lágyabb a hangja. Megcsókolom a hátát, és nekitámasztom az arcomat. Visszanézek a mólóra, ahol néhány nyaraló ácsorog, és figyeli a műsort.
Christian elfordítja a kulcsot, a motor életre kel. Csavar a gázon, a jetski előrelendül, és máris száguldunk a hűvös, sötét vízen, át a csónakkikötőn, ki a kikötő közepe felé, ahol a Fair Lady horgonyoz.
Erősebben szorítom Christiant. Imádom ezt – olyan izgató. Christian karcsú testének minden izmát érzem, ahogy belékapaszkodom.
Taylor mellénk húz a motorcsónakkal. Christian odapillant, majd újra gyorsít, és úgy pattogunk a vízen, mint egy jól elhajított kavics. Taylor lemondóan csóválja fejét, és egyenesen a jacht felé tart. Christian viszont elszáguld a Fair Lady mellett, ki a nyílt vízre.
Permet csap fel, meleg szél fúj az arcomba, a lófarkam vadul csapdos köröttem. Nagyon buli. Talán a száguldás izgalma elűzi Christian rosszkedvét. Nem látom az arcát, de tudom, hogy jól érzi magát – gondtalan, és a változatosság kedvéért a korához illőn viselkedik.
Jókora félkört írunk le, és szemügyre veszem a partot, a csónakkikötőben levő hajókat, a sárga, fehér és homokszín irodák és lakások mozaikját, s mögöttük a sziklával borított hegyeket. Rendezetlen az egész, nem olyan szabályos tömbökből áll, mint amihez szoktam, de festői látvány. Christian a válla fölött hátranéz, és halvány mosoly játszik a szája szögletében.
– Még egyszer? – harsogja túl a motor zaját.
Lelkesen bólintok. Szédítő mosollyal válaszol, gázt adva megkerüli a Fair Ladyt, és újra kifelé száguldunk a tengerre… azt hiszem, megbocsátott.
– Megfogott a nap – mondja Christian gyengéden, amikor leveszi a mentőmellényemet. Aggódva próbálom felmérni, milyen kedve van. A fedélzeten vagyunk, és az egyik steward szótlanul várakozik a közelben, hogy átvegye a mentőmellényt. Christian odaadja neki.
– Ez minden, uram? – kérdi a fiatalember. Szeretem a francia akcentusát. Christian rám néz, leveszi a napszemüvegét, és a pólója nyakába akasztja.
– Innál valamit? – kérdi.
– Szükségem van rá?
Christian félrebiccenti a fejét.
– Miért kérdezed? – Most lágy a hangja.
– Jól tudod, miért.
Úgy ráncolja a homlokát, mintha mérlegelne valamit.
Ó, mi járhat az eszében?
– Két gin-tonikot, legyen szíves. És egy kis mogyorót meg olívát – mondja Christian, a steward bólint, majd felszívódik.
– Gondolod, hogy megbüntetlek? – Christian hangja selymesen cseng.
– Akarsz?
– Igen.
– Hogyan?
– Majd kitalálok valamit. Talán ha már megittad az italodat.
Határozottan érzéki fenyegetés. Nyelek egyet, és belső istennőm bandzsítva néz fel nyugágyáról, ahol a nyaka mellé állított ezüst reflektorral igyekszik elfogni a napsugarakat.
Christian ismét a homlokát ráncolja.
– Akarod?
Honnan tudja?
– Attól függ – mormogom elvörösödve.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

6 lány elmesélte élete legdurvább szakítását

6 lány elmesélte élete legdurvább szakítását

Oké, a szakítás sosem egy napsütéses pillanat, de néha még a szokásosnál is fájdalmasabbra sikerül. Néhány lány elég húzós sztorit osztott meg velünk.

5 jel, hogy végre jó kapcsolatban vagy

Természetes, hogy a szerelemtől először rózsaszín köd borít el mindent, de most eláruljuk, honnan tudhatod, hogy a kapcsolatod több, mint egyszerű fellángolás.

6 lány elmesélte az első egyéjszakás kalandját

Elsőre talán izgalmasnak tűnik egy ismeretlennel hancúrozni, de a valóságban nem minden jön össze úgy, mint a képzeletedben! Most néhány bevállalós csajszi a brit Cosmónak mindent kitálalt, olvasd el a meghökkentő beszámolókat!

Ez történik a testeddel orgazmus előtt és után

Gondolkodtál már valaha azon, hogy mi okozza a szervezetedben azt a különleges gyönyört, amit hancúrozás közben érhetsz el? Kattints és kiderül!

Egy nő őszintén vallott arról, milyen nyitott házasságban élni

Előfordult már veled, hogy egyszerre két pasiért is odavoltál? Egy bevállalós lány elárulta, hogyan oldják meg a szerelmével a nyitott kapcsolatot.

Ez a tökéletes erotikus masszázs titka

Nem kell ünnep ahhoz, hogy kedveskedj valami extra cuki dologgal a pasidnak. Fszerezd meg egy kicsit a szokásos masszázsotokat, hogy aztán igazi tűzijáték legyen a progi vége!

10 évig fájt neki a szex, ez volt az oka

Elképesztő történet járta be netet egy amerikai lányról, aki nyilvánosan panaszolta el, hogy milyen komoly betegségben szenvedett! A legdurvább pedig az, hogy sokáig nem tudták, mi a baja.

5 lány a legrosszabb Valentin-napi randijáról vallott

Bár a kirakatok már dugig vannak vörös rózsákkal, plüss macikkal, szív alakú bonbonokkal, a Valentin-nap (sajnos) nemcsak romantikus dolgokról szól - a következő csajok számára például igazi rémálommá vált az ünnep!

8 dolog, amit a srácok mindig tudni akartak a vagináról

Merész húzásra szánta el magát az amerikai Cosmo, arról érdeklődtek a pasiknál, hogy milyen tabukérdések merülnek fel bennünk a női vaginával kapcsolatban. Kapaszkodj meg, ez kemény lesz!

4 romantikus sztori, amitől Valentin-napi hangulatba kerülsz

Elérzékenyülsz, amikor meghallod, hogyan jöttek össze a nagyszüleid? Imádod a love storykat, amiben a pasi hősszerelmesen megmenti a barátnőjét? Olvass tovább az izgis történetekért!

Ezért jössz mindig össze újra az exeddel

Egy szakítás sosem egyszerű, teljesen mindegy, hogy ki kezdeményezte.Néha azonban csábítóbbnak tűnik a volt pasid ágyát megcélozni ahelyett, hogy elfelejtenéd. Kiderítettük, hogy mi az oka ennek!

8 dolog, amit a pasiknak tudni kéne az orál szexről

Nyugodtan hagyd elöl a géped, hiszen most nem csak neked, de a fiúdnak is hasznos lehet ez a cikk! Derítsetek ki minden fontos ASAP tudnivalót, aztán irány az ágy!

5 jel, hogy készen állsz egy komoly kapcsolatra

Már egy ideje találkozgatsz a sráccal, de nem vagy benne biztos, hogy képes vagy a következő szintre lépni? Ezekből a jelekből azonnal megkapod a választ!