2013.06.01.@ 09.06

Summer Love: Csábíts a fesztiválokon!

Bár az időjárás mást mond, mégis hamarosan itt az idő, amikor kényelmes cuccban tombolod végig a VOLT, Balaton Sound vagy Sziget fesztiválokat! Most megsúgjuk, hogyan hívd fel magadra a legcukibb srác figyelmét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Summer Love: Csábíts a fesztiválokon!

Ha már van nálad egy transzparens amire a kedvenc zenekarod nevét írtad, nyugodtan bővítheted még ezzel is: hívj meg egy italra! Vigyázz, ha nem a kiszemelted veszi észre először lehet, hogy menekülőre kell fognod.

Ha már a bejáratnál kiszúrtad távolodj el a barátaidtól és csapódj mellé. Kérd meg, hogy segítsen eligazodni a színpadok között, mert először vagy itt. Ha nem jön be a srác, rögtön az első színpadnál elköszönhetsz, hiszen célba értél!

Ha éppen kajáért álltok sorba nyugodtan megpendítheted a szokásosnál hangosabban, hogy te ennél sokkal jobbat tudsz csinálni, ha van kinek. Még egy szexi mosoly és egy jelentőségteljes pillantás, és tuti nyert ügyed van! (még akkor is ha nem beszél magyarul, a mosoly ugyanis nemzetközi!)

Észrevetted, hogy a pólóján a kedvenc bandád képe van? Mi sem egyszerűbb! Nyugodtan dobd be neki, hogy szívesen meghallgatnád ahogy elénekli az új lemez első dalát! Ha nagyon menőnek akarsz látszani mondj olyan dalt, ami nem lett sláger. Ha mégsem lesz belőle románc, esetleg egy új barátot is találhatsz a személyében.

Mivel a fesztiválokon mindenki egy kicsit lazább, mint a hétköznapokban, te se vedd túl komolyan az ismerkedést! Mosolyogj és szólíts le bárkit, aki tetszik, kivéve, ha csajjal van…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?