2013.06.01.@ 09.06

Summer Love: Csábíts a fesztiválokon!

Bár az időjárás mást mond, mégis hamarosan itt az idő, amikor kényelmes cuccban tombolod végig a VOLT, Balaton Sound vagy Sziget fesztiválokat! Most megsúgjuk, hogyan hívd fel magadra a legcukibb srác figyelmét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Summer Love: Csábíts a fesztiválokon!

Ha már van nálad egy transzparens amire a kedvenc zenekarod nevét írtad, nyugodtan bővítheted még ezzel is: hívj meg egy italra! Vigyázz, ha nem a kiszemelted veszi észre először lehet, hogy menekülőre kell fognod.

Ha már a bejáratnál kiszúrtad távolodj el a barátaidtól és csapódj mellé. Kérd meg, hogy segítsen eligazodni a színpadok között, mert először vagy itt. Ha nem jön be a srác, rögtön az első színpadnál elköszönhetsz, hiszen célba értél!

Ha éppen kajáért álltok sorba nyugodtan megpendítheted a szokásosnál hangosabban, hogy te ennél sokkal jobbat tudsz csinálni, ha van kinek. Még egy szexi mosoly és egy jelentőségteljes pillantás, és tuti nyert ügyed van! (még akkor is ha nem beszél magyarul, a mosoly ugyanis nemzetközi!)

Észrevetted, hogy a pólóján a kedvenc bandád képe van? Mi sem egyszerűbb! Nyugodtan dobd be neki, hogy szívesen meghallgatnád ahogy elénekli az új lemez első dalát! Ha nagyon menőnek akarsz látszani mondj olyan dalt, ami nem lett sláger. Ha mégsem lesz belőle románc, esetleg egy új barátot is találhatsz a személyében.

Mivel a fesztiválokon mindenki egy kicsit lazább, mint a hétköznapokban, te se vedd túl komolyan az ismerkedést! Mosolyogj és szólíts le bárkit, aki tetszik, kivéve, ha csajjal van…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Egy párkapcsolat lezárása sosem könnyű, időt kell hagynod, hogy begyógyuljanak a sebek...

„Ezért döntöttem úgy, hogy megcsalom a férjem”

Egy nő nyílt levélben vallotta be, hogy félrelépett: méghozzá azért, hogy jobb legyen a szexuális élete…

Férje helyett 2000 követőjével osztotta meg szexvideóját

Simán bekerülhet minden idők legkínosabb szexbakijai közé!

Tönkreteszi a kapcsolatodat, ha azonnal lefekszel a pasiddal?

Vagy épp az ellenkezőjét éred el vele, és még jobban fog szeretni?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?