2013.07.28.@ 17.07

4 jel, hogy a pasi még nem kész az esküvőre

e már szívesen nézegetnéd az eljegyzésű gyűrűt az ujjadon, viszont a pasidnak még esze ágában sincs elrohanni az ékszerészhez? Eláruljuk, hogy mi lehet ennek az oka!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 jel, hogy a pasi még nem kész az esküvőre

Egy vadiúj amerikai felmérés szerint a 25-29 év közötti pasik 64%-a még soha nem volt házas, míg ez az arány 1970-ben csupán 19% volt. A szakértők szerint ennek több oka is lehet, például az, hogy manapság több időt vesz igénybe, míg az emberek befejezik a sulit és elindítják a karrierjüket. Így a pasik is később jutnak el arra a szintre, hogy biztos hátteret tudjanak biztosítani egy család számára. Na meg már természetes, hogy összeköltözöl a pasiddal, ami számára szinte olyan, mintha házasságban élne, ezért nem sürgeti az esküvőt sem. De mit tegyél, ha már szeretnél menyasszony lenni? Először is derítsd ki, hogy a kiszemelted melyik csoportba tartozik és eláruljuk, mivel lehet rávenni a gyűrűvásárlásra!

1. Magányos lovas
Mindig te vagy az, aki alkalmazkodsz a napirendjéhez és mindig csak te tervezgeted a közös jövőt? Akkor ez egy jel, hogy pasid nem enged be könnyen a saját kis világába. De ez nem jelenti azt, hogy meg akar bántani, vagy nem szeret eléggé, csupán időt kell hagynod neki, amíg elkötelezi magát. Hiszen végülis a Magányos lovasnak is lett egy társa a filmben, nem?

2. Menekülő ember
Ha a pasid odáig van érted és veled képzeli el a jövőt, akkor belemegy abba, hogy találkozzon a szüleiddel. Még úgyis, hogy közben tudja, leizzad majd az apukád gyilkos tekintetétől vagy anyukád keresztkérdéseitől. Hiszen amikor a kapcsolatotok már az elmélyültebb szakaszban van, akkor tudja, hogy olykor kínos dolgokat is be kell vállalni. De ha a srác már attól menekülőre fogná, amikor meghívod egy munkahelyi grillpartira, akkor arra a gyűrűre még bizony várnod kell!

3. Agglegények haverja
A pasid legtöbb haverja egyedülálló? Akkor készülj arra, hogy tudat alatt őt is nagyban befolyásolja a barátok életmódja. Ugyanis azok a srácok, akiket egy csomó házaspár vesz körül, jobban átlátják, hogy mi vár rájuk, ha megállapodnak, ezért kevésbé tartják félelmetesnek. Míg, akiket szinglik vesznek körül, jobban félnek az esküvőtől. Vagyis itt az ideje, hogy több közös vacsorapartit rendezz néhány családos ismerőssel.

4. Céltalan srác
Kérdezd meg tőle, hogy hol látja magát öt év múlva! Ha konkrét választ tud adni, akkor van esélyed egy lánykérésre. De ha bizonytalan a munkáját, a jövőbeli céljait illetően, akkor tuti nem áll készen arra, hogy veled tervezzen. Hiszen pillanatnyilag más dolgok foglalkoztatják, így először ezekben kell támogatnod.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„Így mentette meg egy kis szünet a kapcsolatomat”

„Így mentette meg egy kis szünet a kapcsolatomat”

Néha muszáj megnyomnod a pause gombot, ha happy endet szeretnél a love sztoridnak.

Ezért vonzóbbak, akik nem akarnak komoly kapcsolatot

Hallottál már a Pán Péter szindrómáról?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?