2013.07.29.@ 12.07

Unod a mellébeszélést? Itt a néma randi!

Ha eddig azt gondoltad, hogy a vak randi a legfurcsábbi dolog, ettől biztosan elkerekedik majd a szemed! Új őrület van kialakulóban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Unod a mellébeszélést? Itt a néma randi!

Mielőtt kapásból rávágnád, hogy beszélgetés nélkül semmi értelme egy randevúnak, érdemes elgondolkodni el egy pillanatra a szervezők mondatain. „Nagyon sokszor előfordult már mindenkivel, hogy csacsogás és félrevezető dialógusok mögé rejtette igazi énjét. Ráadásul ha még alkohol is van az asztalon, tuti, hogy mindenki a legjobb oldalát mutatja. A néma randikon azonban a résztvevők csak egymás gesztusaiból, arcmimikájából és mosolyából tudnak következtetéseket levonni. Mi ez, ha nem színtiszta őszinteség?”

A módszer kitalálói ugyanúgy rapidrandikat szerveznek ahol tíz, tizenöt nő találkozik ugyanennyi fiúval egy-egy asztalnál, és néhány perc múlva a párok váltják egymást. Tehát végül mindenki közös asztalhoz kerül mindenkivel. Ha belegondolsz, mennyi gesztus és mimika áll rendelkezésünkre érzelmeink kifejezésére, már nem is annyira elképzelhetetlen a módszer, igaz? Vicces helyzeteket minden esetre tartogat magában! Szerinted?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezért a legjobb teliholdkor szexelni

Ezért a legjobb teliholdkor szexelni

Szerezz be egy holdnaptárt!

Neked milyen pasi jön be? Töltsd ki a kérdőívet és nyerj!

Zac Efron vagy Chris Evans áll közelebb a pasiideálodhoz? Na és mik a legfontosabb tulajdonságai a tökéletes srácnak? Töltsd ki a Cosmo kérdőívét, és nyerj 1 éves előfizetést a kedvenc magazinodra!

Ez a legjobb trükk, ha a pasid nem szereti az óvszert

Most már nem lehet kifogása ellene!

„18 pasival feküdtem le egy este alatt, és a férjem elfogadta”

Elképesztő kalandjairól mesélt ez a nő.

Ezért félsz írni a pasinak, aki bejön neked

Ugye milyen bosszantó érzés? Végre kiderült, honnan a nagy félsz.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?