2013.12.03.@ 12.12

Ő volt Paul Walker barátnője

Paul biztos jó pár hollywoodi bombázó telefonszámát megkaphatta volna, de ő inkább a hétköznapi csajszikra bukott. De vajon ki az, aki teljesen elcsavarta a szívtipró sztár fejét? Most összegyűjtöttünk pár infót a titokzatos lányról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ő volt Paul Walker barátnője

Paul még 7 évvel ezelőtt zúgott bele egy teljesen átlagos, kaliforniai diáklányba, Jasmine Pilchard-Gosnell-be. Kapcsolatukat eleinte sokan megkérdőjelezték az elég nagy korkülönbség miatt, hiszen Jasmine 23 éves, Paul pedig idén ünnepelte 40. szülinapját. És igen, jól matekozol, a lány mindössze 16 éves volt, mikor összejött a színésszel, aki akkor majdnem kétszer annyi idős volt, mint ő! De Paul és

Jasmine szerelme kitartónak bizonyult, sőt Jasmine extra jó hatással volt a színészre, aki korábban nagy csajozó hírében állt. Még Paul lánya, Meadow (aki egy korábbi barátnőjétől született) is annyira megszerette Jasmine-t, hogy idén hozzájuk költözött. Sőt, állítólag már az eljegyzésen is túl volt a pár! Nem csoda, hogy szegény Jasmine elájult, mikor meghallotta a tragikus hírt. Azóta családjánál vigasztalódik, és a nyilvánosságtól teljesen elvonulva gyászolja szerelmét.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Te is a csábítás nagy mestere vagy? A csillagjegyed elárulja!

6 hiba, amit elkövethetsz a kapcsolatod első hónapjában

Összejöttél a tökéletes pasival? Akkor ezeket mindenképpen felejtsd el az első egy hónapban!

Ezek a csillagjegyek megtalálják az igazit decemberben

Csekkold, hogy te köztük vagy-e!!

„A vőlegényem szülei fizettek, hogy elhagyjam, és én elfogadtam”

Egy ausztrál lány őszintén leírta, miért döntött úgy, hogy egy nagyobb összegért cserébe elhagyja kislánya apukáját, akihez hozzá akart menni. Zsepit készíts!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?