2013.12.07.@ 00.12

Mi kell a nőnek?

A most megjelenő“Online Gésa – Levelek Dannámnak” c. új botránykönyv szerint: szex. Jó szex. És sok fantázia… És a Férfiaknak? Ugyanez!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Merész vállalkozásba fogott az Angeli Book Könyvkiadó. Első kiadványuk ugyanis nem hagyományos regény, legalábbis ami a műfaji besorolást illeti, elég nehezen meghatározható. Talán az “Emailek gyűjteménye, narrációval és erotikus versekkel kiegészítve” a helytálló leírás. Az olvasó ezen a formabontó módon betekintést nyerhet egy szeretői viszony titkaiba, mitöbb, egy rendkívül szenvedélyes kapcsolat teljes története tárul elé. És a “szenvedélyes” kapcsán mindenki képzelje el az eddigi legjobban izzó kapcsolatát, idézze fel élete legemlékezetesebb “menetét”… S tekintse úgy, hogy az csak a kezdet volt! Az Online Gésa ugyanis rendkívül merész.

Mit merész: túláradóan erotikus. Sőt: helyenként perverz, szókimondó, pornográf… Izgató és emellett szórakoztató. Míg a műfaj mostanság megjelent képviselői sokszor csak maszatolnak a leírásokkal, itt kendőzetlenül kerülnek kimondásra a legintimebb dolgok is! Mindezt teszi a főhős hölgy valahogy úgy, ahogy egyébként egy aktus mindenki fantáziájában él. Legalábbis valószínűtlen, hogy ha bárki az életben egy kiadós szexuális együttlétről fantáziál, akkor magában finoman körülírva gondolna az egyes részletekre. Nemi szerv? Ugyan már! Vagina? Pénisz? Na ne…  Azt, – lássuk be! – nem így hívjuk…  Ebben a könyvben a “dolgok” nagyon is kimondásra kerülnek. Sőt, az írónő még ennél is többre vágyik és vállalkozik: részletes taglalásra, az élvezetek kilihegésére, néha már kisikítására, kiüvöltésére. Ugyanakkor az írás máshelyütt furcsamód mértéktartó, légies, sőt … szép és megható. Igazi irodalmi és művészeti csemege, Boros Attila festőművész erotikus grafikáival és tusrajzaival illusztrálva.


A könyvet a www.onlinegesa.hu oldalon lehet megrendelni és december 6-a után megvásárolható a LÍRA könyvesbolt-hálózat üzleteiben.


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„A férjem eljegyzett egy másik nőt, így álltam bosszút”

3 pasi őszinte vallomása arról, milyen üzenet indítja be a legjobban

A srácok minden pikáns kérdésünkre válaszoltak!

17 menő dal, amitől garantáltan jobb lesz a szex

Összeraktuk neked a tökéletes playlistet!

Unalmas a házassága, megcsalással dobja fel ez a nővér

Hogy miért nem válik el inkább a férjétől? Olvass tovább a válaszáért!

5 nő elmesélte, hogyan jött rá, hogy pánszexuális

A neten rengeteg sztori kering, amiben nők mesélik el, honnan jöttek rá, hogy gendertől függetlenül bárkihez vonzódni tudnak. Ezekből válogattunk párat.

Ezért más a női féltékenység, mint a férfiaké

Most mindent megtudhatsz a féltékenységről.

4 kérdés, amitől minden pasi kiakad az ágyban

Egyáltalán nem mindegy, hogy mi csúszik ki a szádon hancúr közben!

„1 héttel az esküvőnk előtt csaltam meg a vőlegényem, de erre nem számítottam”

A pasinak határozott véleménye volt arról, hogy mi a helyes válasz erre...

5 srác mesélt őszintén élete első orgazmusáról szex közben

A Nagy Első mindig izgalmas. Különösen akkor, ha srácok mesélnek róla.

Ezt árulja el a srácról az, ahogyan átölel téged

Mert az ölelés még egy csóknál is beszédesebb!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?