2013.12.07.@ 00.12

Mi kell a nőnek?

A most megjelenő“Online Gésa – Levelek Dannámnak” c. új botránykönyv szerint: szex. Jó szex. És sok fantázia… És a Férfiaknak? Ugyanez!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Merész vállalkozásba fogott az Angeli Book Könyvkiadó. Első kiadványuk ugyanis nem hagyományos regény, legalábbis ami a műfaji besorolást illeti, elég nehezen meghatározható. Talán az “Emailek gyűjteménye, narrációval és erotikus versekkel kiegészítve” a helytálló leírás. Az olvasó ezen a formabontó módon betekintést nyerhet egy szeretői viszony titkaiba, mitöbb, egy rendkívül szenvedélyes kapcsolat teljes története tárul elé. És a “szenvedélyes” kapcsán mindenki képzelje el az eddigi legjobban izzó kapcsolatát, idézze fel élete legemlékezetesebb “menetét”… S tekintse úgy, hogy az csak a kezdet volt! Az Online Gésa ugyanis rendkívül merész.

Mit merész: túláradóan erotikus. Sőt: helyenként perverz, szókimondó, pornográf… Izgató és emellett szórakoztató. Míg a műfaj mostanság megjelent képviselői sokszor csak maszatolnak a leírásokkal, itt kendőzetlenül kerülnek kimondásra a legintimebb dolgok is! Mindezt teszi a főhős hölgy valahogy úgy, ahogy egyébként egy aktus mindenki fantáziájában él. Legalábbis valószínűtlen, hogy ha bárki az életben egy kiadós szexuális együttlétről fantáziál, akkor magában finoman körülírva gondolna az egyes részletekre. Nemi szerv? Ugyan már! Vagina? Pénisz? Na ne…  Azt, – lássuk be! – nem így hívjuk…  Ebben a könyvben a “dolgok” nagyon is kimondásra kerülnek. Sőt, az írónő még ennél is többre vágyik és vállalkozik: részletes taglalásra, az élvezetek kilihegésére, néha már kisikítására, kiüvöltésére. Ugyanakkor az írás máshelyütt furcsamód mértéktartó, légies, sőt … szép és megható. Igazi irodalmi és művészeti csemege, Boros Attila festőművész erotikus grafikáival és tusrajzaival illusztrálva.


A könyvet a www.onlinegesa.hu oldalon lehet megrendelni és december 6-a után megvásárolható a LÍRA könyvesbolt-hálózat üzleteiben.


Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Te is a csábítás nagy mestere vagy? A csillagjegyed elárulja!

6 hiba, amit elkövethetsz a kapcsolatod első hónapjában

Összejöttél a tökéletes pasival? Akkor ezeket mindenképpen felejtsd el az első egy hónapban!

Ezek a csillagjegyek megtalálják az igazit decemberben

Csekkold, hogy te köztük vagy-e!!

„A vőlegényem szülei fizettek, hogy elhagyjam, és én elfogadtam”

Egy ausztrál lány őszintén leírta, miért döntött úgy, hogy egy nagyobb összegért cserébe elhagyja kislánya apukáját, akihez hozzá akart menni. Zsepit készíts!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?